קצת הומור... מדור הכרויות

Rogue Dragon

New member
קצת הומור... מדור הכרויות

כמה זמן תישארי בודדה? יש כל כך מעט גברים כאן. ואלה שכאן - הם חובבי מקצועות הומניים - יפים, רגישים וחובבי... את לומדת משפטים, בלונדינית ורזה. איך לכל הרוחות תשיגי גבר אמיתי? יש פיתרון! גשי לטכניון הקרוב לאוניברסיטה שבה את לומדת. במדור פנויים (אין מדור פנויות) בטוח תוכלי למצוא את מבוקשך. סכם הפנויים בנוי (ע"פ חשיבות): פקולטה, גזע, סמסטר, מספר שעות מינימלי מול מחשב ביום, מספר שעות פנויות מקסימלי בחודש, נטייה מינית. אם את מעדיפה את זה קינקי, יש אפילו חלק מיוחד לעתודאים! (למעשה הוא תופס את רוב המדור). תרמי את חלקך לשיפור המוראל בטכניון! נ.ב. מי היא העתודאית הסקסית ביותר בטכניון? שילחו את הניחוש שלכם בכתב ברור באותיות גדולות על פתק צהוב. אם אתם סבורים שלא קיימת אחת כזאת, אנא שילחו פתק לבן. בין המנחשים נכונה, תוגרל תוכנת ACDC + מנוי חודשי ל-www.BarelyLegalAtudaiot.co.il

פירה אגוזים

ומה עם אנשים שהם גם מהנדסים וגם אומנים וגם משהו שלישי שלא ניתן לגלות ברגע זה רק ניתן לומר שזה קשור במרחצאות חמת גדר הם גם אנשים - לא ?

יצאתי עם בחור מהטכניון....

היה בהחלט מלחיץ... אגב, מה זה אומר לדעתך שעד היום, למעט שחקן כדורגל, כל אחד מהבחורים שאיתם יצאתי היה מהנדס??? עברתי כמעט הכל מתעשיה וניהול, דרך חשמל, מחשבים, אלקטרוניקה, וכלה במכונות..

אלדד26

New member
חרא של אנשים.

אולי תנסי מישהו עם תואר באמנות, או פילוסופיה, או משהו באמת רציני, לא כל הקקות האלה?
עשו סקר לפני כמה שנים וגילו (כמה מפתיע) שמהנדסי תוכנה הם המאהבים הכי גרועים שיש. נו, טוב, הם לא שאלו את החברה שלי.

Rogue Dragon

New member
טוב שאנחנו צנועים !

תראה אח שלי... מה שכתבתי למעלה היה בהומור... למה להכפיש, זה שאני עושה משהו רציני עם החיים שלי ואתה סתם עושה תואר בפלצנות אומנותית זה לא אומר כלום עלינו כאנשים ! סתאאאם... תירגע קצת... היא פשוט מעדיפה מהנדסים כל אחד והטעם שלו
במקרה שלי !

אלדד26

New member
../images/Emo6.gif

תסתכל בכרטיס האישי שלי... (בלי מילים) אל תתרגש, אח שלי. ובכל מקרה, אל תתייחס לאמנות כפלצנות, זה מוריד מערכך האישי

Rogue Dragon

New member
יש להכניס נושא להודעה

טוב ויפה באמת לא ידעתי עם מי יש לי עסק... תודה על התיקון anywayz.... טוב אין לי מה להגיד אז זהו

לולה!

New member
לא לפי הסקר שלי D-: D-: D-:

אבל גם שלי מורכב בעיקר ממהנדסים

Rogue Dragon

New member
לולה את נשמעת לי

אחלה של בן אדם...וראש פתוח גם כן, אפילו נתת לאחד משלנו לחדור את שורותיך

Rogue Dragon

New member
ואלה !! ../images/Emo12.gif

אכן... טוב, אבל... אממממ.... טוב את צודקת זה באמת כזה !

Rogue Dragon

New member
מלחיץ ???

מעניין למה ??? יש כאלה גם ויש כמוני... לוקחים את החיים בקלות... אם את שואלת אותי את צריכה האמת קצת קינקי ! תנסי עתודאים
, אנחנו לא גרועים כמו שמשמיצים אותנו אולי אפילו להפך ובהחלט לא לחוצים

מאיצוק

New member
אצלי כולם רופאים../images/Emo3.gif

מה זה אומר? 2 רופא שיניים, ילדים ו2 ווטרינרים מספיק? לא כולם חולים להדיח רופא זה כמו להגיד לעזעזל הבריאות חשבתם על זה.. מאי

danistar

New member
בחורים מהטכניון ..

למרות שאני חיפאי ויש לי הרבה חברים בוגרי טכניון , אולי בגלל שאני עצמי בחרתי ללמוד דווקא באוניברסיטה הנה בדיחה על הטכניונאים : יום אחד סטודנט בטכניון מוצא במגורים צפרדע , הוא מחליט לגדל אותה . טוב אחרי איזה שבוע באמצע הכנה של איזו משימה פתאום הצפרדע מתחילה לדבר .. "אם תתן לי נשיקה אני אהפוך ליפיפיה ואהיה שלך " .. הסטודנט מתעלם ממנה לחלוטין .. ככה כל יום היא מתחננת לנשיקה ומבטיחה שתיהיה עלמה יפה , חרוצה , תבשל לו ... והוא בשלו מתעלם . בסוף הצפרדע מאבדת את הסבלנות ושואלת אותו "למה אתה מתעלם ממני" ... ואז סוף סוף הסטודנט עונה לה .. "תארי אני סטדנט בטכניון , זמן לנשים אין לי אבל צפרדע מדברת זה מעניין" .. חברה מה שאני רוצה להגיד .. מה זה משנה טכניון , אוניברסיטה או אף אחד משניהם .. העיקר שיהיה בן אדם .. וכל הקישקושים האלה על גבר או לא .. מקווה שנהניתם מהבדיחות ... דני

לולה!

New member
בטכניון.... ../images/Emo13.gif

העלת בי זכרונות. שנתיים שהיתי במוסד הזה. כשהגעתי לשם הייתי צמודה כבר שנתיים לאיזה אחד מהאוניברסיטה (מה זה צמודה? גרנו כבר שנה וחצי יחד...), אבל אמרתי לו שאין לו מה לדאוג - מפזרים שם באוויר אנטי-הורמונים, כדי שלא יפריעו ללימודים
הזמן עבר , וגם החבר יצא אחר כבוד מהדירה, ואני פתאום נתפסתי על ידי איזה עתודאי אחד ששבה אותי למשך שנה ושמונה חודשים. אז אם אני יצאתי עם עתודאי ועוד מהטכניון - כל אחת עלולה לעשות את זה
ססססססססססססתם.

Rogue Dragon

New member
שמתי לב

שאכן אנשים אוהבים פה קצת "קינקי" יפה יפה... אז יש לאנוכי סיכוי !

למעלה