יואו!! איך אהבתי מה שכתבת!
דבר ראשון- הרגת אותי מצחוק עם המשפט - "אף פעם לא הבנתי איך אישה מסוגלת להימשך לדבר כמונו הגברים בכללי"
אבל ברצינות עכשיו, בדיוק כמו שגברים נמשכים לנשים או לסוגים שונים של נשים (או גברים
) אז נשים גם נמשכות לסוגים שונים של גברים. לצערי לפעמים נשים נמשכות לגברים שלדעתי- לא כדאי להימשך אליהם, אבל פסדר, כל אחת וטעמה.
ובקטע שאמרת - "את כנראה לא נמשכת אליהם מרוב שאת מכירה אותם, את כל הצדדים הטובים יותר והפחות " - אני לא חושבת שזה רק זה. אולי יש בזה משהו, אבל זה לא מדויק. ראשית כי כן יש בנות שטוענות שהם נמשכות לדון או לשאר גברי הסדרה שלא עושים לי את זה, גם אחרי כל ההתנהגויות שלהם. ושנית כי היו לי "קראשים" או "משיכה" או איך שאתה לא רוצה לקרוא לזה (אחרי הכל זה סוג של פנטזיה כן, אנחנו לא מדברים פה על דמויות אמיתיות), על דמויות טלוויזיוניות אחרות שגם אותם ראיתי במשך הרבה זמן וגם מהם ראיתי צדדים שלא אהבתי, ועדיין הייתה לי את הפנטזיה עליהם והקראש וההערצה והכל.
דבר שני, יש משהו בטיפוסים האלה של מד מן, שמראש לא ממש עושה לי את זה. אני נזהרת פה כי אני לא אוהבת להכליל, ובכלל לא אוהבת שמכניסים אנשים לקטגוריות בכללי, לכן אני גם לא יכולה לתאר בדיוק לאיזה טיפוס אני נמשכת, זה או שזה קיים, או שלא. ובכל זאת כל הקטע הזה של הגברים העשירים האלה בחליפות, שהם נורא רציניים וזה, בקיצור כל ה"טיפוסים" האלה שעובדים במשרד הזה (דון,רוג'ר, פיט וכו'), ממש כאילו- לא רק שלא מושכים אותי, יש בהם אפילו משהו שעושה לי turn-of. גם ממבט ראשון וגם מלפני שממש הכרתי אותם לעומק. כבר מהפרק הראשון אני יכולה להגיד שממש לא התלהבתי מדון. אמרתי שקני חמוד, אבל זה רק בהשוואה לגברים האחרים בסדרה, זה לא קראש באמת כזה, כמו שיש לי לפעמים על דמויות מסדרות אחרות שאני ממש מתאהבת בהם וכו'.
לגבי קראשים על בנות- בתור אחת שלא נמשכת לבנות, אני לא יכולה ממש להביע דעה כנראה.. אבל בדיוק כמו שזה מתסכל אותך למשל לשמוע שבנות מהללות את דון- גם אותי דיי מעצבן הבחורות האלו שהם מודל היופי שבד"כ אנשים נמשכים אליהם- כמו ג'ואן בדיוק. וזה שאמרת עכשיו שפגי יותר עושה לך את זה מג'ואן עשה לי את היום!
רק שתדע לך! זה מאוד נדיר לשמוע את זה מבן! אז זה גם עשה לי את היום בטירוף!
דווקא פנלופה קרוז ככל שאני יודעת נחשבת לסמל מין כזה, וממה שאני שמעתי הרבה מחשיבים אותה כסקסית, אז מבחינתי זה לא הפתעה גדולה שגבר נמשך אליה.
אבל הקטע הוא שאין לי משיכה ל"סתם" אנשים מפורסמים שאני לא מכירה. זה בד"כ משיכה לדמות, פרסונה. סתם נגיד, היה לי קראש מטורף על הדמות של ספייק בבאפי- אבל זה לא אומר שיש לי קראש על ג'יימס מסטרס (השחקן ששיחק אותו) (אם כי ראיתי מספר לא מבוטל של ראיונות איתו וגם מבחינה אישית, ממה שראיתי לפחות הוא חמוד ביותר)