קצת הומור שחור..

KORG TRITON 7

New member
קצת הומור שחור..

לכבוד אלון מזרחי... כורדי אחד מקבל טלפון בעבודה,ואחריה הוא מתחיל לבכות,שואלים אותו החברים לעבודה..מה קרה ? מי זה היה ? הוא אומר זאת אחותי שסיפרה לי שאמא נפטרה...החברים מנחמים אותו ומרגיעים אותו.. אחרי כמה דקות הכורדי שוב מקבל טלפון ואחריה הוא שוב מתחיל לבכות.. שוב שואלים אותו, מי זה היה ? אז הוא מספר שזה היה אח שלו..נו,ומה הוא אומר?.. אז הכורדי עונה..איזה מסכן,גם אמא שלו נפטרה..

רוצה בדיחה ?

לפני שבוע הושפעתי מפרסומות והחלטתי להרשם בווינר פי. תוך שלוש דקות אחרי שנרשמתי - הלכתי לאיבוד בפורום הזה. הוא כמו תחנה המרכזית החדשה - אתה נכנס ולא יודע מתי תצא ואיפה. כך גם בווינר פי. ומה שמצחיק - כל מי שכותב שם - חברים מפורום שלנו ! בוקצור, עד שלא סגרתי חלון לא הבנתי איך יוצאים משם בצורה תרבותית. חזרתי בחזרה ל"ליגה". אין כמו הפורום שלנו ! מסכים ?

KORG TRITON 7

New member
הנה,קצת צולע,אבל...

יעל בר-זוהר שואלת את אמא שלה..אמא,בת כמה אני בדיוק ? האמא עונה לה את בת 24..אז היא הולכת לשאול גם את הסבא..סבא,בת כמה אני בדיוק ? אז הסבא אומר לה תורידי את החולצה ואני אגיד לך,היא מורידה והוא ממשש לה ת`חזה וקובע את בת 24 ! אז היא שואלת אותו..וואי ,איך ידעת ? הוא עונה..שמעתי את אמא שלך...

כן, סבא לא פראייר !

קיסינג'ר, אני רוצה לישון. ויש לי בקשה. אם תבין מחר משהו ביורליג - תודיע לי בבקשה. אני מוכן גם לדון על הנושא, רק שאין לי מושג במשחקים של מחר. תודה מראש, מאו !

KORG TRITON 7

New member
אני אשתדל להיות

פה מחר בשעות הצהריים,ואתן לך גם טיפ או שניים בכדורגל. ומחר בלילה תקבל ת`בדיחה לפורים,היא באמת טובה.Sweet dreams

למעלה