קצת הזוי - כתובת IP של חו"ל?

cheif

Member
מנהל
זה לא ממש מפתיע

הערוץ העולה, באופן כללי בארץ, הרבה יותר "פנוי" מהערוץ היורד. כתוצאה מכך שהנתיבים אל רשת האינטרנט יותר פנויים מאלה שמגיעים מהאינטרנט, ניתן לקבל שם מהירות טובה יותר.

Spidi man

New member
קצת הזוי - כתובת IP של חו"ל?

מחובר להוט - תשתית וספק הוט נט.
מבדיקה שעשיתי לכתובת ה IP שלי מתברר שהיא לא ישראלית - אלה צרפתית..

הגיוני הדבר הזה? נשמע הזוי קצת..
משתמש בהוט בוקס

rafid1

Active member
מנהל
מה שהגיוני יותר - שהבדיקה של האתר שגוייה.

SysAdmin1

New member
הבדיקה של האתר לא שגוייה, אלה ש...

הבדיקה של האתר לא שגוייה ולא נעליים, אין כאן שום תעלומה וגם תמיכה של הוטנט לא תבין מה הוא רוצה מהם ולא תעזור לו בכלום. הסיפור הוא די פשוט, כמו בכל דבר אחר, גם ברכישת טווחי כתובות IP בהוט ובהוטנט קיים בלגן, בילבול וברדק, כי לא קיימים שם אנשי מקצוע לנושא. ואחרי שהוטנט רכשה טווח כתובות יד שנייה מחברה צרפתית, היא עדיין לא מצליחה להבין איך להתנהל מול RIPE , לצורך השינוי ברישומים, כך שהטווח הזה יהיה רשום על שמם בישראל. והבדיקה של האתר לא שגוייה בגלל שכל האתרים משתמשים במנגנון של geo ip location , שניזון ישירות מהמאגר של RIPE .
זה כל הסיפור.

גם לדבריך הבעיה בהונט!! והיא ממש לא חדשה מהשבוע שעבר ולכן

הפיתרון רק דרכם. את המשתמש לא מענינות הבעיות בתמיכה שלהם.

rafid1

Active member
מנהל
ולמה זה מעניין את המשתמש אם החיווי הוא צרפת או ישראל?...

עדיף דרכון צרפתי, לא?...

Spidi man

New member
כל עוד זה לא משפיע בשום צורה על מהירות הגלישה

(לאתרים ישראלים לדוגמא או שירותים ישראלים) לא באמת איכפת לי. השאלה האם זה באמת כך..
&nbsp
אני כרגע לא בבית אבל כשבדקתי ראיתי שעובר דרך שרתי NS צרפתים וכאלה, בהתחלה חשבתי שאני הוזה אבל כלל שבדקתי ראיתי שהכל כאילו דרך שירותים בצרפת

SysAdmin1

New member
וזה לא הבעייה היחידה שלהם, אבל...

וזה לא הבעייה היחידה שלהם, אבל את המוקדנים לא מעניינות בעיות של המהסוג הזה שיש למשתמשים, ולנסות להתווכח עם הילדים מהתמיכה, שיודעים רק להקריא את התשובות שהמערכת הממוחשבת פולטת להם, זה כמו לנסות להתווכח עם מענה קולי אוטומטי. בכל מקרה אותם המשתמשים של הוטנט שהתחברו לשרות שעלותו כחצי ממה שעולה שרות גישה לאינטרנט בבזק בינלאומי למשל, ומין הסתם הם לא יכולים לצפות ליותר מידי שירות תקין או רציף.
כך שאין להם על מה להתלונן ואם מחר הוטנט יחברו אותם אפילו מאחורי NAT , בכלל ללא כתובת ציבורית פר משתמש, כמו שהם כבר עושים בהדרגה, גם לא יהיה להם למי לבוא בטענות.

rafid1

Active member
מנהל
רציני? ברדק בהוטנט? ... אני מיד מתנתק מהם....

גילוי נאות: מתכנן לנסות את אנלימיטד בקרוב...

cheif

Member
מנהל
מדובר בסגמנט חדש שמחליף את ה-149 הבעייתי

הסגמנט הזה (מתחיל ב-77) התקבל דרך "הקשרים" הצרפתיים של הוט והוא אינו סובל מכל הבעיות של סגמנט ה-149.

Spidi man

New member
אכן הכתובת מתחיל ב 77 (77.139..)

אילו בעיות היו ב 149?
אז זה משהו טוב?

cheif

Member
מנהל
סגמנט 149

סגמנט 149 מאוד בעייתי בהפנית פורטים ושימושים שאינם גלישה נטו. סגמנט 77 לא סובל מהבעיות הללו. יתר על כן, סביר שהשיוך הצרפתי שלו יעלם במשך הזמן ותזוהה שגולש ישראלי. זה תהליך שלוקח זמן.

SysAdmin1

New member
רק שבלל לא בטוח שהם מחברים עוד נסיינים נוספים במצבם...

רק שהכלל לא בטוח שהם מחברים עוד נסיינים נוספים במצבם הנוכחי, שהוא על סף פשיטת רגל ובמצב שהקבלנים שלא שילמו להם לא מוכנים לבצע התקנות והספקים לא מוכנים לשחרר להם ציוד חדש להתקנות. אפילו שהם היו עוד בשיא של שעת סיפור שלהם, הם גם לא חיבר את מי שרצה להתחבר, אלה את מי שהם הגרילו ובנוסף לזה גם אף אחד מהספקי אינטרנט הרציניים לא מוכן להיות לייצן בקרקס הנודד של Unlimited .

rafid1

Active member
מנהל
אקפיד לבטל את הוראה הקבע ברגע שייפסק השירות..בינתיים-100:100

עם 018. מחר - ישודרג ל200:200 . מקווה שהחודש חינם שלי לא בוא שייגרום להם לפשיטת רגל...
&nbsp

למעלה