קצת החומה

RoieL

New member
קצת החומה

1. יכול להיות שהקטע הקטנטן שלפני כניסת הגיטרה המובילה ברן לייק הל מבוסס גם היא על ABITW I? 2. היום שמתי לב שבגודביי קראול וורלד המנגינה של ABITW III מתנגנת חלש, ומרגע הנחת הלבנה האחרונה היא נפסקת, כאילו העולם נעלם מסביב פינק לאט לאט. מישהו שם לב לזה? 3. הביצוע של ברלין ל- CN מופיע בטרייל של הסרט החדש של סקורסזה- "השתולים".

Tomish

New member
ראיתי את הסרט

השיר מופיע גם בסרט בכמה קטעים חח דפקא ממש מצחיק ההקשר שהוא מופיע דרך אגב סרט עצום מומלץ ביותר!!!!

RoieL

New member
מבחינת המילים הוא נראה נכון

אני מת לראות אבל זה רק מגיל 16

אסף klod

New member
עם כל הכבוד להגבלות הגיל השונות

והמשונות הסרט הוא סרט מופת ומעל גיל 13 כבר אפשר לראות אותו יש לקרוא ביקורות קודם ולקחת בחשבון-שבגיל כזה הצפייה לא תמיד קלה שווה את זה

The Walrus

New member
ראיתי

למרות שאני לא בגיל, בשביל זה יש DVD. האמת שלא מאוד נהניתי, למרות כמה סצינות מעולות. הכי אהבתי את one of my turns. וכן, יש בו תמונות קשות לצפייה.

RoieL

New member
ואגב, הוא עוד לא יצא ב- DVD,

סביר שזה לא חוקי.. או שאתה מדבר על The Wall מ- 1982? או The Wall in Berlin?

The Walrus

New member
אני דיברתי על הסרט the wall

עם בוב גלדוף, שבוים בידי פרסונס ההוא, לא על 'שתולים'. גם הוא מוגבל מגיל 16.

אלאן פארקר היה הבמאי של "החומה"

האם הסרט מוגבל לצפיה? לא ידעתי זאת. צפיתי בסרט (במלואו) רק פעם אחת. אני לא חושבת שהוא מתאים לילדים מתחת לגיל 15, הן מפאת הנושאים, שהם בחלקם נושאים של "מבוגרים", והן בגלל הדימויים הויזואליים שהם לעיתים קשים לצפיה.

The Walrus

New member
לא יודע אם 'מוגבל'

על העטיפה של הDVD יש עיגול עם 16 בפנים, ופס עליו, שזה סימן להגבלה, אבל מצד שני - יכול להיות שזאת רק המלצה...

RoieL

New member
גם בטלוויזיה אני לא שם על זה

הגבילו סרטים כמו Rat Race לצפיה מגיל 14 וראיתי אותו בגיל 11. למה להגביל? כי פרה נתלית שם באוויר? ודיברתי עם המורה שלי לווידאו, הוא אומר שלא יעצרו אותי מלהכנס, ההורים שלי הולכים הערב ויגידו אם זה שווה משהו. ומישהו ראה את ג'יימס בונד החדש?

oneman2

New member
מה? באיזה הגבלה מדובר?

ראיתי אותו לפני כמה זמן ב-yes2 או אחד מהאחרים...

RoieL

New member
קראתם בכלל את ההודעה הראשונה?

דיברתי על השתולים

למעלה