קצת היכרות

גויבה

New member
קצת היכרות

היי, קוראים לי ליאת, והצטרפתי רשמית לפני כמה ימים. חשבתי, אולי כדי לעשות איזה שירשור שכל אחד מציג את עצמו קצת, את הדיסק האהוב עליו, ונגיד שלושת השירים האהובים אליו? אוקי, אז אני אתחיל. כמו שאמרתי, קוראים לי ליאת מור, אני בת 17 מקריית אונו. אני מעריצת ביטלס בערך מכיתה ג, והדיסק האהוב אליי הוא האלבום הלבן (למרות שגם אבי רוד- אבל חייבים לעשות החלטה...) השירים האהובים אליי- שזה ממש קשה לבחור... for no one מתוך ריבולבר hapiness is a warm gun מתוך האלבום הלבן ו... (ממש קשה להחליט!) i want you (she's so heavy מתוך אבי רוד. טוב, אני מקווה שתשתפו פעולה, למרות שאני בטוחה שהיו מליון שירשורים כאלו בפורום, אבל בזמן האחרון אני רואה שהגיעו הרבה חדשים. אם בא לכם להוסיף שאלות- תוסיפו.

BlueAdder

New member
עכשיו תורי

אני אבי, בן 24 מקרית טבעון האלבום האהוב עליי הוא אבי רואד ( נראה לי ) שירים אהובים זה קשה מדי.... כרגע נראה לי ש: yesterday something eleanor rigby אבל זה בערבון מוגבל, זה משתנה ככה מדי פעם :)

John LennonS

New member
קריית טבעון? שווה…

נכון זה לא קשור לביטלס אבל, סבא וסבתא שלי גרו שם והייתי מבלה שם די הרבה. הם גרו ברחוב רמז מכיר? (אני מניח שכן)…

BlueAdder

New member
כמובן שאני מכיר

בטח שאני מכיר את רחוב הרמז... טבעון לא כל כך גדולה, אני די מכיר את כל הרחובות :)

The Mad Hatter

New member
שם יפה...:)

אני ליאת, בת 16 מרמת גן. שירים אהובים...? קשה. strawberry feilds across the universe eleanor rigby here comes the sun ועוד הרבה. לא יודעת... דיסק אהוב כרגע, האלבום הלבן (שלא כתבתי פה נציגויות שלו...*_*)

שלום

אני פול מקרטני. כדי לא להלאות אותכם בפרטים עליי, תבדקו במאמרים:ביוגרפיות:פול מקרטני ותבינו. הדיסק האהוב עליי הוא (כמובן) אביי רוד, למרות שאם מחשיבים גם את הדיסקים אחרי פירוק הלהקה זה (כמובן) imagine. השירים האהובים עליי הם: 1. here, there and everywhere 2. Let it be 3. across the universe/hey jude/something/strawberry fields forever וכן הלאה והלאה... אבל שוב, אם מחשיבים את השירים אחרי פירוק הלהקה, למקום הראשון מגיע בקלילות Imagine.

BloodySkunk

New member
אני גל ../images/Emo13.gif

כבר הסתובבתי פה מימי הפורום בתור "החיפושיות"..
אבל עכשיו שיהיה רשמי. הדיסק האהוב עלי הוא האלבום הלבן... שלושת השירים שאני הכי אוהבת נמצאים שם והם משתנים מדי יום
אני אתן את השלושה הבאים שלא מהאלבום הזה... צ. זה קשה. 1. I Am The Walrus 2. A Day In A Life 3. אמממממ... קשה קשה... I Want You אח. כמה אני מפספסת...

Another Girl

New member
ברוכה הבאה גל ../images/Emo13.gif

כל השאלות קשות... לפי דעתי זה קשור לתקופות,לפחות אצלי,ככה שאני לא יכולה להצביע על אלבום אחד שאני הכי אוהבת. בקשר לשירים אני אנסה: 1.Hey Bulldog 2.Things we said today 3.We can work it out 3 בחירות בהחלט בלתי שגרתיות אבל זה מה יש כרגע
אגב אני בתיה,בת 20 מחיפה,חובבת ביטלס מן הסתם ועוד דברים אחרים שלא יעניינו אתכם

seafox

New member
חחח..חד כתער כמו תמיד הא ניבלונג?

אנחנו אוהבים אותך הניבלונגים!
וובכן,אני יוני בן 18 מאילת. שומע ביטלס בערך מגיל 0 מנגן אותם מגיל 12 יותר מאוחר התחלתי לנגן אותם על באס. אלבום מועדף או שיר מועדף אין לי.אני פשוט אוהב את הכל.

אוקיי, גם אני ../images/Emo13.gif

טוף, אני לא ממש מעריצה גדולה של הביטלס, אבל אני בהחלט מכירה, אוהבת ומעריכה אותם. האלבום האהוב עליי: סרג'נט פפר
3 שירים אהובים: Come Together Lucy In The Sky With Diamonds Norwegian Wood רק יש לציין- נתתי שמות של שירים באופן אקראי...יש עוד מלאאא שאני אוהבת
אה וגם היכרות? טוף, אז אני רונה, בת 16 מפ"ת...אוהבת רוק קלאסי בכלל ואת הביטלס בפרט

אני!! ../images/Emo176.gif

אממ... דיסק אהוב? THE BEATLS, הכחול ההוא, נו... שירים אהובים - כל כך קשה להחליט!!! I AM THE WALRUS, כמובן, שתמיד אצלי במקום הראשון... CALIFORNIA DREAMIN (אפשר גם לא של הביטלס?) לוסי אין דה סקיי וויס דאיימונדס הלפ, פני ליין, ועוד שיר שאני לא יודעת איך קוראים לו.. הפזמון שלו זה משהו כמו וויקאם ווק קידאוו, וויקאם ווק קידאו... משהו כזה, אני לא טובה באנגלית.

tin ker bell

New member
אני-טינקרבל ../images/Emo79.gif

בת 14,מעריצה את הביטלס כבר שנה וכמה חודשים,אבל בעיקרון-מכירה אותם הרבה לפני,אמא שלי נהגה לשיר לי שירים שלהם (תתפלאו) מהינקות.. דיסק אהוב? אממ..זה קשה..אולי magcal mistery tour,האוסף the beatles again,rubber soul... שירים אהובים-קשה מאוד לבחור,אם מדובר בכמה שירים ספציפיים... אבל בכל זאת,הינה: paperback writer something strawberry field forever lucy in the sky I'm the walrus,כמובן REVOLUTION! ticket to ride טובב,זהו,אני חושבת...

tin ker bell

New member
תיקון!

המילים התבלבלו ב"דיסקים אהובים"..האוסף "the beatles again" והדיסק, כמובן,rubber soul

BlueAdder

New member
אם כבר מדברים...

אם כבר דיברו פה על משפחה, אז יש לי משפחה בקרית אונו, כבר המון שנים, ואני מכיר את המקום מצויין... אולי המקום היחידי בארץ שאני מרגיש בו בבית, חוץ מטבעון כמובן

למעלה