קצת היסטוריה מי שלא זוכר בגביע המדינה

שימי1984

New member
קצת היסטוריה מי שלא זוכר בגביע המדינה

בשנת 95/6 היה גביע המדינה בין הפועל ירושלים לבין מכבי ת"א, כשקטש היה עוד בצעירותו עמד על הקווים צביקה שרף במכבי ת"א ובהפועל ירושלים עמד על הקווים פיני גרשון המאמן המהולל שהרבה אנשים מדברים עליו כקואוץ' הטוב באירופה, אבל הזריקה בשניה האחרונה הייתה של עדי גורדון, זה היה משחק צמוד חבל"ז... מה שאני אומר שלפעמים ההיסטוריה מראה לנו שגם השנה המאמן צביקה שרף במידה מסויימת הוא לוזר, נכון שהרבה מים זרמו בנהר ושצביקה נהייה יותר מנוסה אבל עם ההפסד להפועל ירושלים ולבני השרון השנה זה לא תירוץ למשחקים ביורוליג, במשחקים של הליגה צריך רוטציה רחבה יותר וצריך לשתף יותר שחקנים, בשביל מה הביאו את גל מקל ואת השחקן השני שלא זכור לי מה שמו כרגע. לפעמים נדמה שהטקטיקה של צביקה לא משתנה והוא מפסיד במשחקים הקריטים גם השנה וגם בשנת 95/6..

Carmelo Anthony

New member
לא הבנתי מה אתה בא להגיד בזה

מה שווה בין הסיטואציה ב96 לסיטואציה היום שממנה הגעת למסקנה שצביקה לא לומד מטעויות? ואם כבר הזכרת גמר גביע נגד פיני, אני לא יכול בלי ציטוט שלו, בגמר 94\5 (יש מצב שזה 96, אבל לא נראה לי...): כתב: אז פיני, איך אתה מתכונן לקרב המוחות הערב על גביע המדינה? פיני: סליחה, אבל מי המח השני? שחצן....

שימי1984

New member
זאת עובדה קיימת שצביקה עושה פאשלות בגמרים

כמה פעמים צביקה הגיע לגמר באירופה ולא הצליח לקטוף ת'תואר? אני חושב לפעמים שאם צביקה לא יודע מה לעשות, אז שייתן לעוזרי המאמן לקחת ת'מושכות, ולא להביא לביינום ברבע האחרון לנהל את המשחק.. מה שאני אומר שפעם היה את קטש שהיה מעולה במשחק אז כמו שראיתי בערוץ 57 בספורט גולד, ולא הכניס אותו לדקות הסיום, אז אני חושב שבמשחקים חשובים צריך להביא להלפרין להיות רכז או לדרק שארפ שהוא יותר מנוסה

Carmelo Anthony

New member
הומור שחצני...

לא פסלתי את זה, זה יכול להיות נורא מצחיק, אבל זה עדיין סוג השחצנות שכל כך מאפיינת את פיני.

למעלה