קצת היסטורייה....

י ע ל י ק

New member
תודה גטיסימה ../images/Emo140.gif

אני אוהבת היסטוריה
הסרטונים הללו מדהימים !!! בסרטון הראשון היו קטעים שהזכירו לי מישהי המגלה לזוועתה שיש לה חרקים מעופפים במיטה והיא מנסה לגרש אותם מכל עבר חחח אבל הסוף היה מאד יפה
הסרטון השני הזכיר לי את התנועה של חלזון הים האדום (ממש מקסים) והריקוד האחרון, אין! נקרעתי מצחוק
המוסיקה החורקנית, התנועות המוזרות של האגן (במיוחד הדחיפה קדימה ולאחריה הניעור הזריז) וסוף כל סוף רואים רקדנית טורקיה בלבוש צנוע (אחלה פטנט שכשהחצאית עולה אלעל בעת הסיבוב, יש למטה עוד חצאית צמודה). בקיצר, היה שווה להציץ שוב בפורום לפני השינה

ליילה 1

New member
כוס ../images/Emo96.gif ראשונה והסרטונים

המדליקים האלה. איזה ספתח מדליק של יום על הבוקר

י ע ל י ק

New member
../images/Emo124.gifמצאתי אותו../images/Emo41.gif

את חלזון הים האדום ביוטיוב, ולמרבה השמחה הסרטון אפילו מלווה בשיר שילוב בין המוסיקה הספרדית למזרחית (כנראה של אלבינה) תודו שזה דומה לא?

י ע ל י ק

New member
מה זה לא מעניין אתכם?

ואני כל כך שמחתי שמצאתי את החלזון הזה ביוטיוב
וככל שאני חושבת עליו יותר, אני מגלה שהוא בכלל אחד משלנו, כי הוא גר בים סוף שלנו. הכינוי שלו הוא "הרקדנית הספרדייה" בגלל הדמיון שלו לנפנוף של שמלת הפלמנקו והמצחיק הוא שאחת מהתגובות שנכתבו שם (בספרדית) היתה של אי שביעות רצון מכך שהשמיעו ברקע שיר "ערבי" ולא ספרדי... וזה התחבר לי לדיון שהיה לנו בעניין הפלמנקו וריקודי הבטן... טוב, לא חשוב העיקר שאני נהניתי

ליילה 1

New member
../images/Emo140.gifמענין ומרתק כאחד

האסוציאציה שעלתה לי בראש היה הריקוד המופלא של נטליה סטרלצ'נקו ולטיפה, שעושת שימוש בחצאיות שלהם כמו בצעיף, וזה הזכיר לי מאוד את תנועת החילזון, מה עוד שהשיר שאותו הן רוקדות הוא שיר ספרדי מפורסם שעשו לו עיבוד מזרחי והוא מושר בערבית. שווה להזכר.
אגב, נטליה אמורה להשתתף כמורה בפסטיבל אילת. ואני סקרנית לראות אותה.

דווקא כןןןןןןן ../images/Emo88.gif אהובתי ../images/Emo25.gif

ולא רק אותי, אלא גם את בני ביתי שרצו לראות ממה אמא שלהם "משתגעת"... היו רגעים שהם חשבו שזו רקדנית מדהימה, שמפליאה לנוע ולשייט בחן בתלבושת מוזרה שמסתירה את כל גופה, ואפקטים שלא מן העולם הזה שמסתירים את הבמה שהיא רוקדת עליה... תודה אהובתי היפהפייה על החלזון הזה...
שוש

מהמם

איזה חלזון מדהים ביופיו!!! ומה חדש איתך יעליק??? התגעגעתי. מתי יש חפלה שנראה אותכם קצת...

tlingit

New member
מרתק ../images/Emo13.gif ../images/Emo51.gif

ישר הוספתי לאוסף היו-טיוב שלנו בקישורים
כשצפיתי בשני הסרטונים של כנפי האיריס, הרי אי אפשר להתעלם מכך שהם באמת מאד ישנים, ולכן התנועה בהם כמו ברוב הסרטים המוקדמים מאד מואצת וקופצנית, בגלל ההבדל בטכנולוגיה חשבתי עד כמה חסרה לי תחושת המקצב הפנימי של הריקוד, ושמצד שני מה שבהחלט אפשר עדיין ללמוד מהם הוא האפקט שהרקדניות רצו (והצליחו לדעתי) ליצור עם תנועת הבד של הכנפיים. איך הן חוקרות וממצות את מה שהכנפיים יכולות לאפשר
תודה גטיסימה

למעלה