קצת הסבר על סיבים 2.5G של בזק מה צריך לזה?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
1 נתב מתאים בזק שיש לה את המהירות מספקת נתב שלה. אני מניח שיש נתבים פרטיים מתאימים לא בדקתי.
2 חיבור רשת של 2.5 גיגה בכרטיס הרשת של המחשב נייד או נייח, זה שמקבלים מהחברה את המהירות לא אומר שיש לכם אפשרות במחשב לקבל אותה.
אז מה כן אפשר? לרכוש כרטיס רשת פנימי של 2.5 גיגה בעלות של 150 ש"ח גג, או זול יותר באתרי חו"ל. או מתאם רשת לUSB3.0 או TYPE C .
3 המהירות האלחוטית המקסימלית היא 1.2 גיגה בתנאים אופימליים למכשיר 1 . זה מהיר מאוד.

הרבה אנשים שואלים אותי על זה ..אז הנה אני כותב גם פה שיהיה ברור. מי שאין לו את הנתונים הנ"ל או לא רוצה לרכוש ציוד נוסף שיהיה בחבילה עד 1 גיגה ברוב המחשבים מה4 שנים האחרונות זה קיים מובנה.

ו..תהנו:)

רוב הזמן נח

Well-known member
1 נתב מתאים בזק שיש לה את המהירות מספקת נתב שלה. אני מניח שיש נתבים פרטיים מתאימים לא בדקתי.
2 חיבור רשת של 2.5 גיגה בכרטיס הרשת של המחשב נייד או נייח, זה שמקבלים מהחברה את המהירות לא אומר שיש לכם אפשרות במחשב לקבל אותה.
אז מה כן אפשר? לרכוש כרטיס רשת פנימי של 2.5 גיגה בעלות של 150 ש"ח גג, או זול יותר באתרי חו"ל. או מתאם רשת לUSB3.0 או TYPE C .
3 המהירות האלחוטית המקסימלית היא 1.2 גיגה בתנאים אופימליים למכשיר 1 . זה מהיר מאוד.

הרבה אנשים שואלים אותי על זה ..אז הנה אני כותב גם פה שיהיה ברור. מי שאין לו את הנתונים הנ"ל או לא רוצה לרכוש ציוד נוסף שיהיה בחבילה עד 1 גיגה ברוב המחשבים מה4 שנים האחרונות זה קיים מובנה.

ו..תהנו:)
מצאתי הסבר טוב מפורום רשתות, פס רחב ו IP-TV

em28

Well-known member
2.5GB זה תאורטי.
בתכלס, גם בחיבור קווי וגם באלחוטי הציוד מגביל לכ-1GB וגם זה אובר-קווליפייד לרוב המכריע של המשתמשים הפרטיים.
בהנחה שבבית ממוצע יש 3-4 מחשבים (ניידים ונייחים) ועוד נניח 5 סמארטפונים, שני טאבלטים, 5 טלוויזיות חכמות.
משהו כמו 300-500MB אמיתיים צריכים להספיק ולהשאיר עודף גם אם כולם גולשים/סטרימינג בו זמנית.

מקום העבודה שלי מחובר על כמה קוי תמסורת של 10GB של בזק, פרטנר וסלקום - ועדיין, הגלישה איטית.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
2.5GB זה תאורטי.
בתכלס, גם בחיבור קווי וגם באלחוטי הציוד מגביל לכ-1GB וגם זה אובר-קווליפייד לרוב המכריע של המשתמשים הפרטיים.
בהנחה שבבית ממוצע יש 3-4 מחשבים (ניידים ונייחים) ועוד נניח 5 סמארטפונים, שני טאבלטים, 5 טלוויזיות חכמות.
משהו כמו 300-500MB אמיתיים צריכים להספיק ולהשאיר עודף גם אם כולם גולשים/סטרימינג בו זמנית.

מקום העבודה שלי מחובר על כמה קוי תמסורת של 10GB של בזק, פרטנר וסלקום - ועדיין, הגלישה איטית.
ההנחה שלך תבלבל אנשים אפשר לקבל 2.5 בחיבור קווי או קרוב לזה ממש..ועולה של 250 מגה שזה חשוב מאוד לרבים. עכשיו לא לכולם יש כל כך הרבה מכשירים..יש לי 2 לרוב 1 בשימוש ופון..אז תגיד לי למה אתה מחכה לחיבור מהיר? אענה כדי להעלות דברים הרבה יותר מהר בעיקר ..אולי אעשה ערוץ יוטיוב והצורך לשלוח דברים יהיה חשוב מאוד. כמו גם שאני אוכל לבצע בהורדות למשל כמה וכמה במקביל וגם לראות יוטיוב להיות מחובר במצלמה...לא הכל מחושב לפי כמות מחשבים אלא שימוש..נזכרתי יש גיימרים כבדים שצמאים לרוחב פס לפעמים גם 2 או 3 בבית או עושים טורניר עם מהירות כזו .יכולים להיות 5 מחשבים בבית וגלישה לא מעמיסה ..או מחשב 1 וטיוי נניח ופון..שמעמיסים מאוד..כל אחד דרכו ושימושיו. הציוד אגב כפי שכתבתי לא מגביל אם רוצים יש לוחות אם של 2.5 בחיבור..ויש כרטיסים הרחבה או USB שיגדילו מהירות לנייח או נייד ..לפון לא אבל שם 1 טרה..זה מאוד מהיר גם. אפילו קצת פחות. לסיכום אל תקבע צרכים של אנשים..והמידע שלי מדוייק לגבי איך מקבלים בציוד את המהירות.

נערך לאחרונה ב:
למעלה