ממ.
למעשה, קראתי את הפוסט, קראתי גם את הפוסט הקודם וגם עניתי בשרשור דאז כאן בפורום, אבל לא ממש ידעתי מה להגיב לשרשור הזה. זאת אומרת, ידעתי, אבל בדיוק את אותם הדברים. קראתי את הפוסט שלנקקת, הקודם, ופחות או יותר מצאתי את הקטע שבו הכל מסתכם [בעיניי]: "לא רציתי לוותר לה בשום מצב, בגלל שבפעם הרביעית לפחות יוצא מצב שהיא צריכה לבחור במי לפגוע - בי או בו - ובכל שאר המקרים אני הייתי זו שהיא בחרה לפגוע בה. שוב אני עם הנאיביות שלי... הייתי בטוחה שדווקא הפעם היא תעשה את הבחירה הנכונה." דגש מיוחד על הפסקה האחרונה. אני יודע שאנחנו חיות די אגואיסטיות לעיתים, זה אינסטינקטיבי וטבוע אצלנו בבסיס, אבל אני שוב חוזר ואומר שאני חושב שאת מציבה לעצמך יעדים לא ריאליסטיים ומכריחה את עצמך לסבול בתהליך, עם גישה פאסימית כלפי הכל - בשביל לא להתאכזב, לדברייך - ועדיין, את מתאכזבת כל פעם מחדש. אז אם מפשטים את העניינים, בעיני, נותרות לך מספר אופציות נורא דלות אם את בוחרת להשאר ראש קטן והן: א'. לערוך תוכנית התנתקות ממנה. - כי את מאמללת את עצמך וגם אותה בתהליך כשאת מצפה ממנה לעשות דברים לא ריאליסטיים ולשמור איזה "קוד חברות הכי טובות" לא כתוב, שלטעמי גם את מפרה. ב'. לשוחח עם איש מקצוע, תמיכה או סתם גורם שיוכל לעזור לך למקד את הבעיה הזו לבסיס [לדעתי, את לא אוהבת להרגיש גלגל חמישי ובמקום שני, כי הרי היא הייתה "חברה שלך קודם". -אבל זה בערבון מוגבל מכיוון ואני לא מכיר את הנפשות הפועלות.] ולנסות לפתור אותה. ג'. להשאר "תקועה באמצע", כמו עכשיו, לסבול ולהתמרמר מהתהליך שלא ישתנה. שימי לב, אני לא אומר שהם הכי בסדר שבעולם, גם מהם אפשר לבקש להתנהג בבגרות ולקיים אספקטים מסויימים, אבל להתמרמר ולכעוס מהעובדה שהחברה הכי טובה שלך מזה 4.5 שנים, והחברה של אחיך הגדול מזה כל חייך - שבמקרה היא אותה אחת וגם לא גרה בארץ - לפני שהיא חוזרת לחו"ל מנסה למצות כל שניה אחרונה בקרב הבן זוג שלה, בימים לפני הטיסה, בדרך לשדה התעופה, בשדה התעופה ובטלפונים כשהיא יכולה בבית, זה לא ריאליסטי. ושוב, כאן נכנסת העובדה שגם את שם, ואת אמורה להיות אחותו, והחברה הכי טובה שלה, ושוות ערך, ובעצם הספוטלייט אמור להיות עלייך כי את הגורם המקשר בין כולם ומה לעשות, הוא לא תמיד שם, ואיפשהו, במודע או שלא, זה ממרמר אותך [לדעתי] - וזה מובן לחלוטין, אבל גם לא הלך נורמאלי ובריא בחיים ולעשות לך טוב הוא לא יעשה. תראי, שירי, שורה תחתונה, אנחנו לא יכולים ממישהו לדרוש להשתנות, אנחנו יכולים רק לבקש. פעם, פעמיים, שלוש - ולראות עם משהו זז, אם יש מוטיבציה לשינוי ואם יש, באמת שמנסים מכל הלב. מה לעשות, לפעמים.. אין, עצוב, אבל זה ככה. וברגע שהמצב הוא כזה, הבחירות שלנו הרבה יותר כבדות משקל. מקווה שיהיה לך רק נחת.