הירקות לאחרונה הם באיכות ממש ירודה בכול רשתות המזון,
(פרט לקישואים ותפו"א שניתן עדיין להשיג איכותיים.)
עצוב לומר זאת ,אך לאחרונה למלפפונים טעם של מי-ביוב ,ולעגבניות בכלל כבר אין עסיסיות וטעם.
הגזרים מרירים מאוד,(מיעוט השקייה במים גורם לכך.)
שלא לדבר על האבוקדו שמצבו בחודשים האחרונים היה גרוע ביותר,כי נקטף בוסר בטרם זמנו.
- אפילו הפילפלים שחיצונית נראים טוב, גם הם איבדו את מתיקותם והכול מריר ובאיכות ירודה.
לאור מצב זה עברתי לאחרונה לקנות ירקות קפואים,כמו ברוקולי ,גזר, כרובית.
וגם מדי פעם קונה ירקות לסלט לסלט שכבר חתוכים ושטופים וארוזים בשקיות.
החקלאים בישראל כבר לא מקבלים סובסידיות למים כבר כמה שנים,והכול התייקר,
לכן גם מוצרי החקלאות הצטמצמו ,וכבר לפני כמה שנים הוחלט שיותר זול למדינה לייבא סחורה ממדינות שכנות ,והסחורה הזולה שמיובאת מצבה עגום.
-איפה הם אותם הימים שהירקות בארצינו היו עסיסיים, בעלי טעם וריח ?
מאוד חבל שהדור החדש כבר לא יכיר את אותו פרי-האדמה האיכותי והטעים שעליו אנחנו גדלנו.