"קצת" הרבה שאלות

Shachaf D

New member
"קצת" הרבה שאלות

מקווה שתוכלו לענות על הרוב... 1.יש בדיסק וון הוט מינט עוד קליפים חוץ מאירופליין וורפד ומי פרינדס ? 2.לשיר קנוק מי דאון יש קליפ ? 3.באיזה שנה יצא what hits ? 4. מה השמות של שני הגיטריסטים "הכושלים" שבאו בין ג'ון לבין דייב נבארו? 5. מה הסיבה של גק איררונס והלל לא השתתפו בדיסק הראשון של הלהקה ? 6.למה הם לא שרים בשום הופעה שלהם שירים מוואן הוט מינט?, זה דיסק טוב ! 7.לשיר fight like a brave יש קליפ ? 8.למה לעזעזל אין שום שיר משנות ה80 ב greatest hits ? 9.למה לעזעזל השירים רוד טריפין ויונברסלי ספיקן מופעים בgreatest hits? 10.למה שמו את under the bridge ב what hits ? 11.פעם ידעתי את זה... איך קוראים לפליי ? 12.האם לדיסק הרשאון שלהם הייתה הצלחה ? 13.וסתם אחד... שמתם לה שאנדר דה ברידג מופיע ב4 דיסקים שונים ? תודה מראש

Nofar RHCP

New member
טוב.. לא עניתי על כולם...

1.יש בדיסק וון הוט מינט עוד קליפים חוץ מאירופליין וורפד ומי פרינדס? 1)לא נראה לי... 2.לשיר קנוק מי דאון יש קליפ? 2)כן 3.באיזה שנה יצא what hits? 3)1992 4. מה השמות של שני הגיטריסטים "הכושלים" שבאו בין ג'ון לבין דייב נבארו? 4)אין לי מושג 5. מה הסיבה של גק איררונס והלל לא השתתפו בדיסק הראשון של הלהקה? 5)הם כן השתתפו.. לא?? 6.למה הם לא שרים בשום הופעה שלהם שירים מוואן הוט מינט?, זה דיסק טוב! 6)הם שרים לפעמים... אם PEA הוא מוואן הוט מינוט אז הם שרים... 7.לשיר fight like a brave יש קליפ? 7)נראה לי שכן 8.למה לעזעזל אין שום שיר משנות ה80 ב greatest hits? 8) כי בשנות ה80 הם לא היו ממש מוכרים והשירים שלהם לא היו כל כך להיטים 9.למה לעזעזל השירים רוד טריפין ויונברסלי ספיקן מופעים בgreatest hits? 9) אולי כי הם להיטים?...! 10.למה שמו את under the bridge ב what hits ? 10)למה לא? 11.פעם ידעתי את זה... איך קוראים לפליי ? 11) מייקל בלזארי 12.האם לדיסק הרשאון שלהם הייתה הצלחה? 12) לא עולמית כמו קליפורניקיישן או בלוד שוגר... 13.וסתם אחד... שמתם לה שאנדר דה ברידג מופיע ב4 דיסקים שונים ? 13) כן...

Nofar RHCP

New member
אההה...!

יש את רולרקוסטר...לו יש קליפ והו מוואן הוט מינוט... (בנוגע לשאלה הראשונה)...

lollapalooza

New member
דייב מנגן שם

כי זה היה בתקופה שהוא היה בלהקה, אבל השיר לא היה בOHM אלא בסאונדטרק (ברחה לי המילה בעברית) של ביוויס ובאטהד אם אינני טועה.

גיל מ

New member
מה שאני יודע

1. כן יש את קופי שופ וזהו נראה לי 2. כן 3. 1992 4. ג'ק מרשל אני חושב זה שנמצא גם בקליפ של ברייקינג דה גירל אני לא בטוח 5. כי הם היו בלהקה אחרת אז הייתה להם התחייבות קודמת.. 6. כי ג'ון לא מוכן לנגן את השירים האלו 7. כן 8. כי בשנות ה80 הם היו בחברת התקליטים EMI ורק ב91 עברו ל"אחים וורנר" אז כל שירים שנות ה80 נמצאים ב"ווטס היטס" 9. ככה החליטו - ואני מניח גם בגלל שהם היו סינגלים... 10. כנראה אחים וורנר נתנו אישור לEMI 11. מייקל בלזארי 12. באותו רגע אני לא חושב אבל לאורך זמן אני מניח שכן 13. וואלה?

למעלה