קצת הרהורים בקול רם

ali25

New member
קצת הרהורים בקול רם

לצערי אין לי הרבה זמן לבקר כאן, אבל מדי פעם אני קופצת לביקור, גם באתרים האישיים. ראיתי וקראתי המון דברים מעניינים. אני לא יודעת אם האתר שלי באמת עונה להגדרה של בלוג (לא ממש מטרידה אותי ההגדרה, האמת). מה שחשוב - נראה לי שיכול להיות כיף להצטרף לקהילה הזאת של כותבי בלוגים, בעיקר מהכיוון של לפתח כל מיני דיונים בנושאים שונים שעולים גם באתרים הפרטיים. סך הכל, כותבי הבלוגים הם אנשים שרוצים לשתף בצורה זו או אחרת דברים שלהם עם אחרים. (אם לא כך - לא היו בלוגים ופורומים של בלוגים) אליסיה

איה@

New member
אליסה - אני מסכימה איתך../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

במכתב המנהלת שלי - כתבתי שאלו בדיוק השאלות שמסקרנות אותי. ולשם כך (בין היתר) הוקם הפורום הזה. תרגישי חופשי להעלות כל נושא לדיון. אני מנצלת שוב את ההזדמנות להגיד לך שדברייך האחרונים בבלוג שלך ריגשו אותי מאד. אהה כן - עוד משהו - את לא צריכה הגדרות.
איה.

ali25

New member
למה חייבים לכתוב כותרת ??

אני יודעת שלא צריך הגדרות. לאיזה דברים אחרונים את מתכוונת? לא מה שהעלתי היום, בטח לא הספקת. אני חושבת שאני יודעת למה את מתכוונת, ואני שמחה שאני מרגשת. במיוחד כשאני כותבת דברים אישיים כל כך. קראתי את הדברים האחרונים שלך ואהבתי. איכשהו לקחת אותי למקום מאוד קרוב, את יודעת, הבישול, סבתות וכאלה. אנחנו כנראה די קרובות בגיל, יש משהו באוירה של הזכרונות שמריח קרוב. העלתי סוג של שאלה באתר שלי, מעניין אותי לשמוע מה יש לאנשים להגיד על הנושא, אם זה מעניין... אליסיה

איה@

New member
על גיל, ריחות ואהבה ../images/Emo29.gif../images/Emo23.gif

אליסיה - בואי נתחיל בזה שהנושא מענין! מענין מאד אפילו! ובשמחה אגיב עליו. בבגדול - אני מאמינה גדולה באהבה. היא הקובעת. היא המובילה. היא המכוונת. היא המרימה. היא המפילה. היא המשכרת. ובלעדיה אין. חליל ג´בריל כתב על האהבה כאשר רומזת לך האהבה, לך אחריה אף שדרכיה קשות ומכבידות ואם כנפיה מרחפות מעליך, התכנס תחתן אף שהחרב הנחבאת בין נוצותיה עלולה לפגע. האהבה תכתיר גם תוקיע, תרומם אף תשפיל היא שתטפס למלוא גבהך ותחבק אמיריך העורגים לשמש היא גם תשפיל רדת אל שרשיך ותזעזע אותם, בהצמדם לקרקע. אך אם מפחד, תחתור רק להנאה ולשלוה שבאהבה מוטב תשוב ותכסה מערומיך ותעבר מן המפתן החוצה, אל עולם בו תצחק, אך לא את כל צחוקך, בו תבכה, אך לא את בכיך האהבה אינה שייכת, אף לא משייכת היא לעצמה קיימת. אני חושבת שאם תקראי גם בין השורות - תמצאי את התשובות. לגבי הגיל - נתת לי רעיון ונושא לכתיבה בבלוג שלי. תקראי. תודה לך.
איה.

איה@

New member
אפרופו אהבה ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

בעוד יומים חל יום האהבה הלועזי. כמו שכתבתי אצלי (בעידכון הטרי) כשכל כך הרבה רשע ורוע הרג וכאב מקיפים אותנו.... חשבתי שיהיה נחמד לפזר קצת אהבה מסביב מצאתי סקריפט נחמד (תראו אצלי) ואני מציעה לכל הבלוגרים משתתפי הפורום לשתול אותו באתר שלהם לכבוד יום הווליטיין - גם בשביל הגיבוש, ובעיקר למען האהבה. מה אתם אומרים? אם תבקשו אצרף את הקוד בשמחה! תחשבו על זה שבמשך יומיים כל מי שיקרא אותכם - ירגיש אהבה
זו תהיי תרומתנו הקטנה. חג שמח
איה

ali25

New member
על לבבות, אהבה ונשיקות

אהבתי את הלבבות והנשיקות שלך, אני רוצה בשבילי !! שאני אעתיק ממך או תפרסמי בצורה מסודרת כאן? תגידי, את לא ישנה? ידעתי שתעני לי אבל אחרי 11 בלילה אני כבר לא מסוגלת לשבת מול המחשב. (אולי זה גם קשור לגיל) אהבתי מאוד את השיר, שנים לא קראתי את השירים שלו, כנערה הייתי ממש גרופית. ולעניין האהבה: השאלה היא האם אהבה כואבת, הרסנית, "לא נכונה", אבל מושלמת מכל הבחינות האחרות היא אהבה שצריך להחזיק בה ? אתמול שמעתי בתוכנית טלויזיה של יונה אליאן אישה מבוגרת שלשאלה האם יש אהבה - ענתה - לא, כי היא תמיד עצובה...היא סתם "קוטרית" או שהיא צודקת? אליסיה

or001

New member
אליסיה: אני קיימתי את הבטחתי מהמייל

ששלחת לי, למה את לא קיימת את הבטחתך?

ali25

New member
סליחה, צודק

גם לא היה לי זמן וגם שכחתי סתם תרוצים עלובים אני אעשה את זה

איה@

New member
קוד הלבבות../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

הקוד מתחלק לשלושה. חלק ראשון שותלים בתוך ה-HEAD חלק שני בתוך ה-BODY חלק שלישי אלו שתי תמונות קטנות - שמכניסים לאותה תיקיה בה העמוד ששותלים בו נמצא. אני כתבתי הערה - אפוא מתחיל ונגמר הקוד, כדי שאדע מאפוא למחוק אותו לאחר מכן. והנה כאן נמצא הקוד. אם תתקלו בבעיה כל שהיא תשאלו. בהצלחה. ומי יתן ונדע רק נשיקות ואהבה
איה.

ali25

New member
אני שוב מתנצלת

ומספרת לך שעדכנתי. מוזמן לבדוק

איה@

New member
אליסיה ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo68.gif

אני שמחה שאהבת את השיר. הוא ענק בעיני. לא. אני לא ישנה
אני ציפור לילה. אוהבת לעבוד בלילה. ואני לא לבד יחד איתי, יש חבורה שלמה של חברים וירטואלים, כל הלילה אנחנו מתקשקשים - וזה כיף
את מוזמנת. את שואלת שאלות קשות לגבי האהבה ה"לא נכונה" - אני לא מתיימרת. "טעמתי" מכל הטעמים.....ואני מאמינה שעוד אטעם...... ובכל זאת נסי לקרוא שוב את מה שכתבת כאן כאילו מישהי אחרת כתבה זאת ותראי שנתת את התשובות בגוף השאלה. זו היא סוגיה אוניברסלית - מצד אחד "מים גנובים ימתקו" אבל מצד שני...............(תשלימי את החסר...) אני לא מסכימה עם המרואיינת של יונה אליאן - יש ויש אהבות שמחות ומאושרות. הלואי על כולנו
איה.

ali25

New member
איה

אי אפשר לא לאהוב כזה שיר (נראה לי ככה, לא?) איזה כיף לך שאת יכולה לעבוד בלילה, אני גם אוהבת אבל לא יכולה, טכנית (התחייבויות במשך היום, את יודעת..) אני אנסה ביום שישי, אולי. מעניין אותי החברויות ה"וירטואליות" שאת מדברת עליהן, אם כי לדעתי באיזשהו שלב אפשר להפסיק לקרוא לזה חברות וירטואלית. לגבי נושא האהבה, אל תבהלי, לא ביקשתי תשובות אלא ביקשתי "לפתוח" את הנושא. לדעתי, יש משהו עצוב באהבה ענקית, לפחות איך שאני רואה את זה, את כל כך נהנת שרוצה עוד ובמקרה שאני העלתי - היא "אסורה" ומאוד-מאוד עצובה. כי מבחינת התחושה היא טוטאלית, אבל היא נקטעת כל פעם מחדש, בגלל היותה אסורה. לא יודעת, אולי אני נוטה לעשות קצת דרמות ויש משהו כזה מושך במלנכוליה ובעצבות (שמהו בתדמית של האמן המיוסר? ...)

איה@

New member
מלנכוליה ../images/Emo14.gif../images/Emo29.gif

איך היא משפיעה על הכתיבה שלך? עד כמה זה בא לידי ביטוי? - קורה לך שאת "מאלצת" את עצמך להיות "עליזה" למען הקוראים? או שעד הולכת עד הסוף עם תדמית האמן המיוסר? ועוד: אולי בגלל שהאהבה עצובה - היא כזו ענקית? אולי לא עצם האהבה הוא הקובע, אלא המהות? (הדרך). הצלחת עם קוד הלבבות?
איה.

ali25

New member
מלנכוליה

אני לא מאלצת את עצמי להיות עליזה בשביל הכתיבה. רק בשביל הילדים שלי, וגם זה לא תמיד. המלנכוליה משפיעה מאוד על הכתיבה, אולי בגלל זה אני לא כותבת כל הזמן, כי קשה לי עם ה"תדמית" הזו. האמת שהתחרטתי על ההגדרה הזו של התדמית, כי זו לא תדמית, זה אמיתי. ולא תמיד מיוסר (האמן, אני מתכוונת). האהבה היא ענקית כי היא אמיתית, עד כמה שאהבה כזו יש בה משהו אמיתי. ואולי בעצם היא כזו ענקית כי היא בלתי אפשרית? לא יודעת מה קובע, אולי הצורך בריגושים? בחזרה להתחלה? הצלחתי עם הקוד של הלבבות, אבל החלטתי לא להוסיף את זה לאתר, אצלך זה נראה כל כך מתאים, ואצלי כמו תותבת :)

ali25

New member
צודקת

אבל זה לא פשטני כל כך. נראה לי שאני לא אסביר כאן. בעצם, אמרת שמה שכתבתי ריגש אותך (על אבא שלי). ובכל זאת אסביר: קשה לי לפזר נשיקות ביום השנה למותו...

איה@

New member
אליסה ../images/Emo26.gif

מתנצלת. לא שמתי לב שזה מתנגש בתאריכים.
איה.

למעלה