קצת השראה לקראת החלפת ספרי ילדים דוגמא 1
מ מ י כ ל פ New member 29/1/14 #4 סינרי נסיכות ציירות לציירת הקטנה ושאפו לדנה על איתור הרעיון המעולה הזה ובכלל על רוב הרעיונות בשירשור הזה
סינרי נסיכות ציירות לציירת הקטנה ושאפו לדנה על איתור הרעיון המעולה הזה ובכלל על רוב הרעיונות בשירשור הזה
מ מ י כ ל פ New member 29/1/14 #9 ספרון רקום מהמם על חתול תיכנסו לקישור - לא הצלחתי להעביר לכאן תמונה
מ מ י כ ל פ New member 29/1/14 #10 וכמובן ריבי שלנו עם ספרי הבד הנפלאים שלה אם תשוטטו בבלוג תמצאו כמה וכמה כאלו שם
מ מ י כ ל פ New member 29/1/14 #13 ולסיום משהוא שלי מזמן... לפני 5 שנים הכנתי בהשראת הציורים בספר האגדות שהיה לי בילדותי עריסה לבובה אתן מוזמנות להוסיף לשירשור הזה עוד קישורים ותמונות שיהוו השראה
ולסיום משהוא שלי מזמן... לפני 5 שנים הכנתי בהשראת הציורים בספר האגדות שהיה לי בילדותי עריסה לבובה אתן מוזמנות להוסיף לשירשור הזה עוד קישורים ותמונות שיהוו השראה
M Miss Moo New member 29/1/14 #14 איזה כיף!!! לי כבר יש רעיון- אני רק צריכה לדעת מי המוחלפת שלי כדי לראות אם אני בכוון... מזכירה שאפשר להירשם עד סוף השבוע הזה!
איזה כיף!!! לי כבר יש רעיון- אני רק צריכה לדעת מי המוחלפת שלי כדי לראות אם אני בכוון... מזכירה שאפשר להירשם עד סוף השבוע הזה!
ע עדי מהכפר של סבא New member 31/1/14 #18 איזה יופי של רעיונות- מתגעגעת להחזיק מחט חוט בד ומספרים שולחת מקנדה