קצת התאוששות מההפסד של טייסון...

BROWN BOMBER

New member
קצת התאוששות מההפסד של טייסון...

המתאגרף הישראלי המתחרה במשקל כבד רומן גרינברג ניצח היום בנוק אאוט את האמריקאי ג'וש גוצ'ר. גוצ'ר בן ה 29 הגיע לקרב עם מאזן של 17 נצחונות, 3 הפסדים, 13 בנוק אאוט. גרינברג בן ה 23 הגיעה עם מאזן מושלם של 18 נצחונות, 13 בנוק אאוט לא השאיר סיכוי לאמריקאי. גוצ'ר הופל לקרשים 5 פעמים במהלך הקרב ורומן הוכרז כמנצח בנוק אאוט בסיבוב ה 5. רומן גרינברג המדורג היום במקום ה 133 בדירוג העולמי במשקל כבד שמאזנו נכון להיום מושלם. 19 נצחונות, 0 הפסדים ו 14 נצחונות בנוק אאוט. בראיון שנתן גרינברג לערוץ 2 לפני הקרב אמר שלהערכתו יתחרה על התואר העולמי תוך שנה, שנתיים... בהצלחה רומן...

MikeTyson

New member
אין התאוששות מההפסד של טייסון...

ובטח שלא מהפרישה - אני ביום אבל
. ובקשר לרומן, שיהיה לו בהצלחה - הוא מלך אמיתי. קצת טכניקה לא תזיק לו, אבל הצד השני של האיגרוף זה גם רוח הלחימה הנחישות והרצון להצליח, ואת זה יש לו.

BROWN BOMBER

New member
העם כולו משטתף בצערך...../images/Emo129.gif

גם אני מתאבל יחד איתך על "מותו" של מייק טייסון הגדול כספורטאי... מייק טייסון היה ענק ואנחנו לא נשכח את גדולתו. יהי זכרו ברוך... ועכשיו לדבר השמח.. לרומן באמת חסר מעט טכניקה אבל אסור לשכוח שהוא עדיין מאוד לא מנושא כמקצוען. רומן השאיר מאחוריו קריירה חובבנית מצליחה ומסוף שנת 2001 מתחרה כמקצוען. לי אישית יש חשיבות רבה לראות דווקה אותו כאלוף הבא במשקל הכבד. בזמנו אני ורומן התחרינו באותה קטגוריית משקל וצפוי היה לניפגש בזירה. עם רומן הצליח לנצח |אותי| אז בהחלט אני רוצה לראות אותו אלוף. אחרי הכל זה מגיע לו...

מה קורה לכם?

היום חג וצריך לשמוח,חוץ מזה כולם פורשים במוקדם או במאוחר,ככה בנוי העולם,דור הולך ודור בא.קחו את החיים בפרופוציה הנכונה ותיהנו. בברכת חג שבועות שמח, אורי צבי,

MikeTyson

New member
אורי...

תסכים איתי שלא קל לקבל את העובדה שה"מלך הבלתי מעורער" שלך בחלק הגדול מן הילדות פורש. עכשיו אני בן 16, עד גיל 14 הערצתי אותו כמו מטורף. למרות שעכשיו אני לא מעריץ אותו בכלל, זה עדיין צובט בלב. צובט כי זה אדם שהייתי מחובר אליו רגשית ולא פיזית הרבה מאוד שנים. מכתה א' ועד כתה ח' הייתי חי אותו. מכתה ו' ועד היום הדבר הראשון שהייתי עושה כשהייתי חוזר מבית הספר זה רואה את הקרבות שלו. סתם בלי סיבה, כבר הרגל. וזה לא בא לי ככה סתם, גם אבא שלי מאוד אהב אותו בשנות ה-80. שמחתי בנצחונות שלו, התאכזבתי בהפסדים שלו, התרגזתי על השטויות שלו וגם דאגתי בהסתבכויות שלו. וכל זה מתוך הרגל, כי אני כבר לא באמת מעריץ שלו כמו אז. אבל שוב בכל זאת זה כואב. ופתאום הוא פורש. אני מרגיש שלא הספקתי לראות מספיק קרבות בשידור ישיר שלו. כל ההערצה שהיתה שווה עכשיו לפח. אני מצידי במן יום אבל. לא, לא קרעתי ת'חולצה אבל לא אצא לרקוד ברחובות.

האם באמת כל ההערצה,

שהיתה שווה לפח?? האם לא נהנית לצפות בקרבות לחוות את החוויות והריגושים שבכל קרב? והכי חשוב,האם העובדה כי התחלת להתאמן אינה בעיקר בגלל איש זה?? לכל אחד בילדותו היה גיבור,גיבור אשר דחף אותנו לנסות ולהגיע לאן שברצוננו להגיע,אך מגיע הזמן כי אותו גיבור פשוט נעלם,ולמשך זמן מה אתה מוצא את עצמך "עזוב" ו"פגוע",אך רוחו של אותו "גיבור" עדיין נמצאת בתוכך מדרבנת ודוחפת אותך קדימה ולמעשה גורמת לך להגיע להישגים ולהצליח בדרך בה בחרת.עוברות שנים עד שלמעשה אתה מבין כי ההצלחה שלך בדרך החיים שלך קשורה למעשה באותו "גיבור" ילדות שלך. היום אינך שרוי באבל,חלילה,אך בהחלט בצער,אך הזמן רופא גדול והצער הזה שאתה שרוי בו עכשיו,ישמש לך כקרש קפיצה אל עתיד טוב יותר,עתיד אליו אתה משתוקק. בברכת חג שמח, שלך בפורום, אורי צבי,

Guy Schlesnar

New member
אני חייב להבין

מה הקטע עם הספוילרים? קצת התחשבות,אנשים! כבר הפעם השלישית היום עם ספוילרים על הקרב של טייסון.

Guy Schlesnar

New member
מלשון spoil,להרוס,לקלקל.

הקרב היה בסך הכל אתמול בערב,אנשים מורידים ורוצים לראות את הקרב בלי לדעת מראש מה קורה,אבל כשהתוצאה רשומה בכותרת או בתוך הודעות שלא מזהירות על התוכן שלהן שכולל את התוצאה,זה די מרגיז.

MikeTyson

New member
ככה זה בפורום,

ובאמת רצית להוריד את הקרב חודש אחרי כדי לראות בפעם הראשונה מאז הקרב מי ניצח? לא נראה לי הגיוני...

Guy Schlesnar

New member
שוב פעם,תפסיק לחשוב על אימיול

חודש אחרי? הצחקת אותי. כבר ראיתי את הקרב היום.

למעלה