קצת התבלבלתי, תוכלו להסביר לי? תודה מראש....

orang1

New member
קצת התבלבלתי, תוכלו להסביר לי? תודה מראש....

תיראו, אני מאז ומעולם ראיתי בנות מקלאוד- אבל לפרקים- לא ראיתי קבוע כי הייתי ממוכרת למספיק סדרות (פרק פה פרק שם)... רק עכשיו התחלתי להתמכר ממש לבנות מקלאוד ואני מאוד מבולבלת ....אני אתן דוגמא : אחד הפרקים שראיתי היה שאחת המקלאודיות מתאהבת במישהו ומחליטה אע"פ שהוא עד מדינה ומסוכן וקשה לחיות את החיים של הסכנה והפחד איתו, האי מחליטה לברוח איתו, ואז האוט מתפוצץ וההמשך ידוע.....
אז מיהי אותה בחורה? כי אני עד עכשיו חשבתי שזו טס - ואז אני נזכרת שטס התחתנה עם ניק ולא מתה, אז אני מבולבלת.... ובכלל אני מרגישה מממש מטומטמת שהתמכרתי לסדרה שהיא כבר בסופה ואיין לי את כל הידע והרקע על העבר, וזה ממש משגע אותי שאני לא יודעת יותר! אז הסתכלתי פה ואני לא יודעת אם אתן (יסלח לי פה מי שמינו זכר, פשוט ניראה שכולן פה בנות....) נוהגות לעשות את זה או אם יש לכן את זה כבר באתר ואני סתם לא מומחית- אבל יש מקום שבו אני יכולה לקרוא על כל דמות שהייתה (ראשית וחשובה לעלילה) ומה קרה לה, ועם מי היא הייתה בקשר רגשי וכו', ומה סופה וכו'.......? אני ממש אשמח אם יש כזה דבר או שפשוט אפשר להביר לי בקצרה..... זה יהיה ממש ממש שווה ויעזור לי מאוד!.... תודה לכל מי שלא התעייף ולא הפסיק לקרוא......יש כאן אחלה קהילה ותודה מראש

GiRiLy

New member
well

לבחורה קוראים ג'ודי והיא גילתה לאחרונה שהיא בת מקלאוד (שזה קרה בעונה השישית ואת יכולה לקרוא על שאר הדברים שהתרחשו בעונה הזאת). שזאת אומרת היא אחות של טס.והיא את רוצה ממש להתדעכן יש לך קישורים למה מי שייל למי הכול על טס. ופה מידע על אימא של ג'ודי.

sivi16

New member
לדעתי....

פשוט מאוד! תעזבי את העונה השמינית... בכול יום בהולמרק בשעה ארבע ורבע משודרת שוב פעם העונה הרביעית של בנות מקלאוד. אני בטוחה שזה יעשה לך קצת סדר בראש!!

למעלה