חברי הלהקה
שוב, אני אפתח על זה בקרוב שרשור נפרד עם היכרות יותר מעמיקה. הגילאים שלהם לא רחוקים כל כך מאקסל. של רובם האמת. אקסל כנראה לא רוצה לידו חבר'ה צעירים אלה אנשים עם נסיון שהרבה זמן בעסק. פורטוס בן 42, סטנסון בן 42, באקטהד (כשהיה) הוא בן 39, דיזי, כמובן - 45, פיטמן - 47, פראנק - 42 ובאמבלפוט - 39. בקטהד עזב את הלהקה ב-2004 (ואאו כבר 4 שנים), ועדיין רוב החומר שהוא כתב לאלבום נמצא באלבום. לפי ההודעה הרשמית מהלהקה כשהוא עזב - הם לא הצליחו להתמודד עם אורח החיים ההזוי שלו והתקשו לתקשר איתו. למרות שאח"כ דווח שבאקטהד ואקסל עדיין נורא קרובים, למרות חילוקי דעות מקצועיים בלבד. אני מקווה שהוא יחזור, יש לו דברים גאוניים באלבום ובכלל. אני לא יודע מי ברירת מחדל מי לא, רק כשיתחיל הטור באמת נדע מה קורה שם. אני חושב שהסיכוי לאיחוד הוא אפסי. אם זאת, בסיבוב ב-2006, איזי סטראדלין עשה עם הלהקה איזה 10 הופעות. אני חושב שאיזי הוא החבר המקורי היחיד שלאקסל אין בעיה איתו. הוא עזב לפני שהלהקה הדרדרה לתהום, מסיבות אישיות, ותמיד נשאר חבר ילדות של אקסל. ככה שכשהוא בא לאקסל והציע לו להופיע איתם לא הייתה התנגדות. -
דוגמא. אתה יכול להגיע שם לעוד סרטונים עם איזי מודל 2006. המסתוריות של אקסל - שאל את אקסל. בסוף רק הוא יודע מה קורה שם במוחו הקודח. האיש, כידוע, לא בריא בנפשו כל כך. הדעה האישית שלי זה שהאלבום הזה היה כמו ילד בשבילו הוא השקיע בו את הכלף והוציא אותו בסוף. וזהו, הוא הגיע לשלווה שלו, הוא רק רצה להוציא את המוזיקה שלו. בנוסף, אחרי ששנים הוא ספג ירידות ובדיחות על חשבונו עכשיו שהאלבום בחוץ, אני פשוט לא רואה אותו בא לדייויד לטרמן ומדחקק איתו על כמה שזה לקח הרבה זמן להוציא את האלבום ומלקק ת'תחת של כל מיני עיתונאים שמשך שנים קטלו אותו. הוא הוציא את המוזיקה שלו, תשמע לא תשמע, החלטה שלך. הוא הגיע למקום שהוא רצה. (וזה עוד לא הסוף!!!) אני מאמין שרוב הסט של הסיבוב הופעות יכלול שירי גאנז קלאסיים, כמובן. ג'אנגל, סוויט צ'יילד, סו איזי, פרדייס סיטי. אל תדאג.