קצת חדשות ועדכונים

CyberP

New member
קצת חדשות ועדכונים

כמו שהבטחתי. שמתי לב שרוב חברי הפורום לא כל כך עוקבים אז מדי פעם אני אפתח שרשור של קצת חדשות ולינקים ועדכונים וכל מיני שטויות על גאנז הנוכחיים וגם על חברי העבר.

CyberP

New member
נתוני מכירות

אז האלבום המצופה ביותר בהיסטורית הרוק יצא והנה כמה נתוני מכירות מהשבוע הראשון: ארה"ב - מקום שני, קנדה - ראשון, בריטניה - שני, אוסטרליה - שלישי, ברזיל - ראשון, שוודיה - ראשון, פינלנד - ראשון, יפן - שלישי, הולנד - רביעי, ספרד - 12. למדינות אירופאיות יש קצת נסיבות מקלות, כי האלבום לא יצא ביום ראשון (לפני שבוע בדיוק) ולכן מכר פחות השבוע מאלבומים שכן יצאו בראשון, או שכבר נמצאים במצעד.

CyberP

New member
סיבוב הופעות, האלבום הבא וחברי הלהקה

לפי המייספייס הרשמי של הלהקה חברי הלהקה כרגע הם: Axl Rose - Vocals, Piano Tommy Stinson - Bass Dizzy Reed - Keyboards, Percussion, Piano Ron "Bumblefoot" Thal - Guitar Chris Pitman - Keyboards Richard Fortus - Guitar Frank Ferrer - Drums, Percussion אני ארחיב על חברי הלהקה בהזדמנות, בינתיים רק שתדעו את השמות, מי שלא מכיר. לאחרונה התראיין ריצ'ארד (ראה למעלה) לאתר Ultimate Guitar בקשר לנושאים שונים, בין היתר בקשר לעבודה שלו בגאנז. מהראיון עולים שני דברים נחמדים, סוג של "חדשות": 1. בתשובה לשאלה "כמה מעורב היית ביצירה של צ'ייניז דמוקראסי" ענה פורטוס - "באלבום הראשון הכל כבר היה כתוב, רק שכתבתי את הקטעים" מה שמרמז שכנראה באמת יש לאקסל עוד הרבה חומר בשרוול שהוא מתכנן לשחרר. 2. בתשובה לשאלה על סיבוב הופעות הוא אמר "אני לא יודע אם אני יכול לדבר על זה כל כך. אני חושב שאנחנו אמורים להתחיל בינואר". שאלו גם כמובן חדשות מצויינות.

Nargilyos

New member
מעניין... תמשיך

בני כמה חברי הלהקה? מן הסתם רובם הרבה יותר צעירים מאקסל...? מה עם בקאטהד? אקסל כבר הספיק להסתכסך איתו? והאם יש חבר גאנז ישן שיש סיכוי שיצטרף ויחליף מישהו או שהחבר'ה החדשים של אקסל הם מבחינתו לא רק ברירת מחדל, והוא לא מתכוון להחליף אותם? ד"א, מה כל הסיפור של המסתוריות של אקסל? אני שם לב שהוא דיי מתחבא מהמעריצים, לא מרבה להתראיין (אם בכלל). למה הוא לא משחרר מידע?! בסיבוב הופעות שיהיה, אם וכאשר, הם ינגנו לצד השירים מהדיסק החדש גם שירים של גאנז הישנים? וואי הרבה שאלות.. מקווה שיהיו לך תשובות :) תודה!

CyberP

New member
חברי הלהקה

שוב, אני אפתח על זה בקרוב שרשור נפרד עם היכרות יותר מעמיקה. הגילאים שלהם לא רחוקים כל כך מאקסל. של רובם האמת. אקסל כנראה לא רוצה לידו חבר'ה צעירים אלה אנשים עם נסיון שהרבה זמן בעסק. פורטוס בן 42, סטנסון בן 42, באקטהד (כשהיה) הוא בן 39, דיזי, כמובן - 45, פיטמן - 47, פראנק - 42 ובאמבלפוט - 39. בקטהד עזב את הלהקה ב-2004 (ואאו כבר 4 שנים), ועדיין רוב החומר שהוא כתב לאלבום נמצא באלבום. לפי ההודעה הרשמית מהלהקה כשהוא עזב - הם לא הצליחו להתמודד עם אורח החיים ההזוי שלו והתקשו לתקשר איתו. למרות שאח"כ דווח שבאקטהד ואקסל עדיין נורא קרובים, למרות חילוקי דעות מקצועיים בלבד. אני מקווה שהוא יחזור, יש לו דברים גאוניים באלבום ובכלל. אני לא יודע מי ברירת מחדל מי לא, רק כשיתחיל הטור באמת נדע מה קורה שם. אני חושב שהסיכוי לאיחוד הוא אפסי. אם זאת, בסיבוב ב-2006, איזי סטראדלין עשה עם הלהקה איזה 10 הופעות. אני חושב שאיזי הוא החבר המקורי היחיד שלאקסל אין בעיה איתו. הוא עזב לפני שהלהקה הדרדרה לתהום, מסיבות אישיות, ותמיד נשאר חבר ילדות של אקסל. ככה שכשהוא בא לאקסל והציע לו להופיע איתם לא הייתה התנגדות. - דוגמא. אתה יכול להגיע שם לעוד סרטונים עם איזי מודל 2006. המסתוריות של אקסל - שאל את אקסל. בסוף רק הוא יודע מה קורה שם במוחו הקודח. האיש, כידוע, לא בריא בנפשו כל כך. הדעה האישית שלי זה שהאלבום הזה היה כמו ילד בשבילו הוא השקיע בו את הכלף והוציא אותו בסוף. וזהו, הוא הגיע לשלווה שלו, הוא רק רצה להוציא את המוזיקה שלו. בנוסף, אחרי ששנים הוא ספג ירידות ובדיחות על חשבונו עכשיו שהאלבום בחוץ, אני פשוט לא רואה אותו בא לדייויד לטרמן ומדחקק איתו על כמה שזה לקח הרבה זמן להוציא את האלבום ומלקק ת'תחת של כל מיני עיתונאים שמשך שנים קטלו אותו. הוא הוציא את המוזיקה שלו, תשמע לא תשמע, החלטה שלך. הוא הגיע למקום שהוא רצה. (וזה עוד לא הסוף!!!) אני מאמין שרוב הסט של הסיבוב הופעות יכלול שירי גאנז קלאסיים, כמובן. ג'אנגל, סוויט צ'יילד, סו איזי, פרדייס סיטי. אל תדאג.

RockTheFuckOut

New member
מה לגבי רובין פינק?

הוא גם בלהקה, לדעתי הסאונד שלו הכי מורגש שם המרכיב המרכזי בשינוי...

CyberP

New member
עזב וחזר לניין אינץ ניילז

רוב הליד גיטאר הוא של באקטהד.

CyberP

New member
אלבום סולו של סלאש ואלבום חדש לדאף

כידוע, או שלא ידוע, סלאש עובד על אלבום חדש. מעט מאוד ידוע כרגע על הפרטים וכו' אבל לאט לאט מתחילים דברים לדלוף. ידוע כבר שיש דמואים לכל השירים, סלאש אמר את זה בעצמו. ועם הזמן סלאש מזמין סולנים שונים להקליט איתו. הדבר הכי חדש שדלף זה שמות של לפחות שני סולנים שיהיו באלום, כנראה. אשתו של סלאש התראיינה בוידאו לאתר אינטרנט כלשהו, ונשאלה על וולבט ריבולבר והסולו. את הוידאו ניתן לראות כאן. מי שלא בא לו (למרות שהיא אחת הבחורות המדהימות) לראות אותה, אני אתן את הדברים העיקריים. 1. בתשובה לשאלה "האם את מעריצה של וולבט ריבולבר?" היא אומרת "לא העבודה הכי טובה של בעלי..." חחחחחח 2. בקשר לאלבום סולו היא מספרת שיופיעו בו הרבה זמרים מאוזי אוסבורן ועד פרגי. אז כנראה ששניים כבר ידועים לנו. (פרגי????) חוץ מזה, סלאש מופיע באלבום חדש שהוא מחווה לגיטריסט האגדי לס פול, שם הוא מבצע גרסא מדהימה ליצירה של רחמנינוף. הקטע נקרא Vocalise והוא מדהים. דאף גם לא נח הרבה ואחרי סיבוב הופעות קצרצר באירופה עם להקת הפאנק/אינדי Loaded הוא שיחרר אי פי חדש, Wasted Heart שהוא הקדמה לאלבום שמתקרב ובא והוא הודפס רק במשהו כמו 6000 עותקים. העטיפה שלו מצורפת, ואת הסינגל ממנו אפשר לראות בדיוק כאן. אני לא יודע למה הוא נשמע ככה, ולא בעצמו שרובכם מכירים ב"סו פיין", אבל זה שיר נחמד בכל זאת. צירפתי גם לינק לדאף ולואדד מבצעים את It's so Easy ו-So Fine בהופעה באיטליה לפני חודשיים.

slashon1

New member
הקטע של סלאש פשוט מדהים.

אני חייב לציין שהופתעתי לטובה. סלאש פשוט גיטריסט ענק. מפתיע כל פעם מחדש וכבר שנראה שאין לו כבר מה לחדש הוא שולף מהכובע שלו קסם חדש. קטע יפה וסלאש מראה שעם השנים הוא רק משתפר. יחסית לדברים שלו יש גם קטעים די מהירים כאן.

CyberP

New member
אם לראות דברים

מהופעות של ולווט או לשמוע את העבודה ב``סלית`ר`` לדוגמא, זה די ברור שעדיין יש לו את זה.

RockTheFuckOut

New member
הקטע של סלאש ענק!

לגבי שמיעת הסינגל של לודאד, כנראה תפקשש לך הלינק זה גם הוביל לראיון עם פארלה. אני מנסה גם להבין מי זה\זאת פרגי

RockTheFuckOut

New member
לא מכיר אף שיר שלהם, תקנאו!

רק יודע שהם מיוחסים לדברים רעים. תודה על הסינגל:)

CyberP

New member
שמועה חדשה בקשר לסולן החדש של ולווט ריבולבר

המגזין הידוע Classic Rock מדווח שכרגע Velvet Revolver (להקתם של סלאש, דאף, מאט ודייב קושנר) סוגרים עניינים אחרונים בקשר להצטרפותו של פיל קונליין (Phil Conalane) האלמוני, סולן להקת Million Dollar Reload. המגזין טוען שיש לו מקורות הקרובים להנהלת הלהקה, ושפיל הומלץ לחברים ע"י סטיבן אדלר, שהופיע איתו במסגרת להקתו Adler's Appetite, וגם ע"י חברי להקת The Darkness, ששקלו לקחת אותו כמחליף לסולן שעזב אותם. פיל נחשב לכותב שירים טוב, והוא מנוסה על במות, למרות שכמעט אלמוני בזירה הבינלאומית. ניתן לשמוע את היכולות שלו במייספייס של להקתו הנוכחית Million Dollar Reload וגם בביצוע הזה ל-Nightrain, עם אדלר'ס אפטייט (למרות האיכות הגרועה של הסאונד, אפשר קצת לקבל מושג). אני חושב שבמידה וזה נכון, זה יקשה על הלהקה במכירות והופעות, בגלל הסולן האלמוני (אחרי סקוט ווילנד, אחד מסולני הגראנג' הגדולים של שנות ה-90), אבל הוא בהחלט בחירה ראויה. הוא מסוגל להתמודד עם שירים של גאנז, שירים של ולווט וגם לכתוב שירים מעניינים. נראה מה יהיה.

למעלה