קצת חדשות מארגנטינה

שכטרית1

New member
קצת חדשות מארגנטינה

1. קמילה בורדונבה חזרה לאישפוז בביה"ח ריקדרדו קורייז, לאחר שהתעלפה במהלך יום צילומים של סרט סטודנטים שהיא השתתפה בו כמפיקה. 2. נדיה דיי צ'לו בהריון חודש שלישי ומתקדם מחברה ובעלה לעתיד פר. (תמונה)

shiran232

New member
תודה על המידע

בקשר לקמילה, אני פשוט לא מאמינה לזה, לא משנה כמה פעמים יגידו. אם זה היה נכון, זה היה מתפרסם כבר באחד האתרים הגדולים... ונדיה בהריון? זה נראה כאילו היא סתם שמנה

שכטרית1

New member
צודקת

גם אני לא הייתי מאמינה לידיעות האלה, האמת שהן דיי הזויות... למה שלקמילה יהיו בעיות של התעלופויות וכאלה, איך זה שנדיה פתאום בהריון היא כולה איזה בת 20! גם אני עוד לא ראיתי כתבות שמוכיחות את הדברים האלה, אני מקבלת את כל המידע מבת דודה שלי מארגנטינה, וגם שם זה הכול שמועות ודברים שלא היו בעיתונים רשמיים נגיד כמו שפה זה ידעיות או מעריב, אלא רק בעיתונים של רכילויות כמו פנאי פלוס או עיתונים מקומיים. בכל מקרה השמועה שקמילה נהייתה אנורקסית כבר איזה שנה בארגנטינה לפי מה שאני יודעת זה התחיל בספרד וחשבו שזה המעריצים של רבדלה בכוונה המיצאו כי יש שנאה בינהם לארנטינאים, אבל בגלל שקמילה באמת רזתה מאוד אז זה יכול להיות נכו. ובנוגע לנדיה בת דודה שלי חברה שלה בפייסבוק והן מאותו מחוז, ושמה יש ממש שמועות שהיא בהריון.

הזוי לגמממממממממרי !!!

על נדיה זה כן ת'אמת.. אפילו שזה כלכך מוזר אבל קמילה אני לא מאמינה. אני בטוחה שהכל שמועות ..

Ortal D

New member
נדיה??? בהריון????

אין מצבב היא כולה בת 20.. איך???? איזה סרט.... ובקשר לקמילה, אני גם לא מאמינה. מבחינתי הכל שמועות, לא מתאים לה להיות אנורקסית היא מודעת לעצמה ושומרת על עצמה. עד שאני לא רואה הודעה רשמית אני לא מתייחסת לזה....

היי כולם אני קוראת פה מדי פעם

האמת באמת יש לה בטן הריונית אבל רואים גם שהיא לא רזה ברגלים ככה שכניראה היא פשוט השמינה.. גם בעבר היא היתה מלאה.

סאמוואן

New member
הרגליים זה לא קשור לסתם

השמנה...כשאת בהריון הכל מתנפח לך ומשמינים בצורה מטורפת...

Miss Roni

New member
ממממממממממההההה?????!

נדיה.. בהריון?!~?@#?$ הזוי לגמריי..
ואני גם לא מאמינה לשמועות עם קמילה.. מופרך מידי..

GIRL171

New member
איזה הזויייייי ../images/Emo3.gif

נדיה בהריוןןןןןןןןןןןןןןןןןן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא אפילו יותר צעירה מאמיליה אטיאס( סיילו) שגם רוצה ילד

pinkdor

New member
נדיה בפאקינג הריון?!?!?!?!

מה!?? לאן הגענו?<!?! הילדה הקטנה הזאת בהריון?! מה זה אומר עלי?! שכבר הייתי צריך להיות אבא לשנים?!

shiran232

New member
אתה רואה?

בסוף תהיה זקן ערירי. היא רק מנסה לרמוז לך שאתה צריך כבר להתקדם

pinkdor

New member
או שהיא פשוט

שרמוטה שלא לוקחת גלולות ובעתיד לוודאי תהיה אם חד הורית שתגדל את הילד שלה עם מלא נניס. או שבאמת עלי להתקדם

lulilol2

New member
../images/Emo192.gifחחחחח הרגת אותי עכשיו!

אבל עכשיו שאני חושבת על זה... נראה לי די הגיוני מה שאתה אומר

למעלה