קצת חדשות מהעיר

עומר247

New member
קצת חדשות מהעיר

קניון רננים משתדרג ומתרחב
הפנינג "מטרנה בפארק"
חברת "סאפ" נכנסת לבניין החדש שלה באיזור התעשיה

עניין האתר מעניין...

אכנס לעובי הקורה מאוחר יותר. לגבי ריטליקס, מי אמר שלא צריך כנס הייטק, שיקום! מיצוב טוב של הקשר בין הייטק לעיר רעננה, מסייע בקבלת החלטות מעין אילו.

עומר247

New member
ועוד חדשות

הופעת איחוד ללהקת שבק ס' באוגוסט באמפי-פארק
חברת "בריטיש ישראל" רכשה את "בית המילניום" באיזור התעשיה ובנוסף..
למרות תוכניות ההרחבה והשיפוצים של "קניון רננים", חברת "האחים עופר" נמצאת במו"מ למכירתו עם דוד עזריאלי, לאחר שזה נלחץ מהשתלטות חברת "בריטיש ישראל" ובעליה לואי נואי על רוב הקניונים בישראל.
חברות רוגובין-תדהר רכשו 10 דונם באיזור התעשיה ב7 מליון דולר לבניית מגדל משרדים חדש של 20,000 מ"ר. חדש באחוזה:
במרכז גירון ייפתח מחר בית קפה חדש בשם "Bread and Breakfast" במקום בית קפה קלסיקו שנסגר.
בית קפה קונדיטוריה "דה קופינה" ייפתח בשבוע הבא, במקום הקונדיטוריה שנסגרה. ממש ליד נפתחה מסעדה חדשה בשם "Roll".
רשת בתי הקפה "אינגליש קייק" פותחת סניף חדש לצד חנות "האוזן השלישית" במתחם "בלוקבאסטר" לשעבר.
מסעדת "מסאמנה" תיפתח מחדש בקרוב, לאחר שיפוצים.
"פלאפל-שופ" מתרחב ופותח בר פסטה וסלטים.
במקום 2 חנויות של "הכל ב-2 שקל" שעברו לרחבת המשביר לשעבר, נפתחו סניף של "איל מקיאג'" וגלידריה חדשה.
במרכז אלרם נפתח לפני כשבועיים סניף נוסף למסעדת "התימניה" מאיזור התעשיה.
במרכז "לב אחוזה" שלצד מרכז אלרם, נפתחה חנות ספרים חדשה בשם "ספרים לכל".
עבודות השיפוצים בחלק השני של הרחוב החלו השבוע, המתחם גודר וכל העמודים והשלטים הוסרו. בהצלחה..
בית הקפה "פטיסרי" שברחוב בורוכוב נסגר ובמקומו יפתח בקרוב בית קפה/מסעדה בשם "בורוכוב 88".

בנימה אישית (כמי שהרבה מההתרחשויות נוגעות בה)

הקפה בגירון - חידוש מרענן שאעשה בו שימוש, ובתנאי שהמיזוג יפעל שם. החללים המרכזיים בגירון פחות מדי מאווררים וממוזגים, וכל ריח קל הופך לחווייה מעיקה.
חזון רחוב בתי הקפה מגשים את עצמןו, אבל התושבים יגיעו? הבה נקרא להם מכאן!
אני אישית הייתי חוששת מלהשקיע בפטיסרי, אין מזל.
הצלחתי (כבר יומיים) להימנע מלהיכנס לאיל מקיאז'. אדווח כמה זמן נמשכים ייסורי ההימנעות שלי.
התימניה? לא אוהבת את הקונספט של מסעדות פועלים בלב העיר (אולי זה האליטיזם שלי?). מעדיפה יפנית לא כשרה.
חנות ספרים זו תמיד בשורה מצויינת.
איפה ומהי מסעדת מסמאנה?
יוחזר הכל ב- 2 שקל לאחוזה, ומייד!!

בשבע השנים שאני גרה באיזור

היו שם כבר כמה וכמה בתי קפה (כולל איזה בלינצ'ס באמצע). אף אחד מהם לא הצליח.

וגם יש שם מכוניות וזיהום אוויר

זה כל כך נמאס שאני חושבת לעבור משם ולא ברור לי איך אפשר לאכול שם באמצע הג'יפה, וגם במסעדת השאנטי ליד.

את בטוחה שאת מדברת על אותו המקום?

הפטיסרי נמצא בפינת הפלמח ובורוכוב, מול תיכון מטרו. לא נקי עד הסוף, לא טעים עד הסוף, לא מאופיין עד הסוף ולא כזה שמסוגל בגלל המיקום למשוך קהל - אלא אם כן זה יהפוך למאוד מאוד מיוחד. ולכן מחליף מדי פעם בעלים. היתה איזו סדרת טלויזיה שהשתמשה בו כלוקיישן לצילומים. לפחות מבחוץ.

shukiss

New member
בגלל שלא טעים?

או בגלל המיקום? אני כבר שנה עוברת שם וכל פעם אני אומרת "נכנס".. כי זה נראה מקום חמוד.. אבל זה טרם קרה..

BellA עלמה

New member
מה זה "איל מקיאג"

אגב אם מדברים על מסעדות וכאלה ישמסעדה ששכחתי להזכיר - ספגטים אוכל טוב , שרות מהיר ואדיב. ויש את בורגר בר עם ההמבורגר הכי טעים שאכלתי מזה הרבה זמן

זו רשת חנויות איפור מצויינת

לא שאני מתאפרת הרבה, אבל המעט שכן - אני מעדיפה איכות. הם גם מדריכים איך להתאפר. דומני שבנוסף לכל זו יזמות של שתי נשים, לא?

למעלה