קצת חדשות
מ:E-online..

קצת חדשות ../images/Emo27.gifמ:E-online..

"ליאל תשיר לבנדיקטוס: ליאל קולט עומדת להופיע ב-17 באוגוסט בפני האפיפיור החדש, בנדיקטוס ה-16 בעיר קלן, שבגרמניה. כפי שפורסם ב-Eonline תבצע קולט את השיר "ירושלים של זהב" וגרסה באנגלית ל-"תשמור על העולם ילד", של דוד ד'אור שכתב קלאוס היינה, סולן הסקורפיונז. קולט תצטרף בזאת לרשימה מכובדת של זמרים ישראלים, הכוללת את אחינועם ניני ודוד ד'אור, שכבר הספיקו לשיר בפני האפיפיור הקודם, יוחנן פאולוס ה-16."
לפחות דבר אחד אני יודעת,בלב שלי ליאל תמיד הייתה בראש הרשימה המכובדת.

יפה יפה :]]

אמרתי כבר שזה מכובד וזה כבוד גדול להופיע מול אישיות שאלפים מאמינים בה . הממ. וזהו בהצלחה? :]

העיקר שאנחנו מאמינים בליאל!../images/Emo9.gif

ושהיא תייצג את עצמה ותופיע ותרגש כמו שהיא מצליחה לרגש רבבות אנשים.. :] מגיע לה להגיע למעמד הזה, לא סתם משקיעים בדברים.. להשקעה יש מחיר ויש תוצאה.

Lucy Diamond

New member
את התגובה של לכתבה כתבתי כבר למעלה

אבל חוצפנים האנשים בE-online שאפילו לא יודעים איך כתבים: מיינה

../images/Emo14.gifדוברת גרמנית שכמותך.. ../images/Emo9.gif,

ממש טוב שיש אחת כזאת בפורום.

Lucy Diamond

New member
היי! ../images/Emo13.gif

זה לא ממש קשור אבל אם הם כבר כותבים כתבה על הסקורפיונס, למה לא לכתוב את השם של הסולן כמו שצריך... נגיד הייתי מחשיבה את עצמי לכתבת מוכשרת, הייתי בודקת פעמיים איך כותבים "ספירז" (ספירס) כדי להוכיח את עצמי כרצינית... :]

צודקת בהחלט. ../images/Emo45.gif,אבל עדיין..,

ממש טוב שיש לנו דוברת גרמנית.
כשיהיה פה איזה כתב גרמני שירצה לדעת מה קורה בפורום כדי לכתוב כתבה על ליאל,את תוכלי לתרגם לו וככה להשיג פגישה עם ליאל ומיינה, אולי יום יבוא...

Lucy Diamond

New member
אני רוצה לפגוש את

קלאוס כמובן! כבר חשבתי להציע את עצמי לגיא פינס בתור כתבת זמנית רק לזמן שהסקורפיונס פה בארץ, כי האנגלית של קלאוס אומנם טובה אבל יש לו מבטא נוראי... חוצמזה, לפגוש את ליאל

למעלה