קצת חדשות...

BurningUp10

New member
קצת חדשות...

ככה: "היום זה אנחנו" מקום 24 ברשת ג עם עליה של מקום אחד! זה גם משהו אבל חייבים להצביע עוד! במקרה הזה גם להתקשר! גלגלץ אני עוד לא יודע... והיום גם ישדרו את ההופעה בערוץ 24 אני חושב שזה השבוע ה2 ולא ה1 אז נראה לי שהיום היא כבר תהיה באיזה שהוא מקום ולא בפינה לשיפותכם אבל לא בטוח! האלבום! - לפי הנתונים שנענע פרסם שנתנו על ידי נענע, האלבום החדש של דנה לא נכנס ל20 האלבומים של החודש! וזה חבל! ועוד בתקופה שעכשיו היה חג וזה אלבום חדש!! ה כ ל ב ג ל ל י ח ס י צ י ב ו ר ג ר ו ע י ם ! ! !

omerikooo

New member
ביקורת על האלבום ב"עכבר העיר"

השבוע. משהו ממש קצר. בשורה התחתונה: "מי שאהב את דנה ברגר עד עכשיו, יאהב אותה גם עכשיו." "האלבום לא מחדש כלום". "הטקסטים חלשים עד כאב."

חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo205.gif

תקווה שהיחצנית לא קוראת פה

תקווה שהיחצנית קוראת פה^^^^

עד כמה שזה כואב ועצוב לי להגיד את זה, נעשתה פה עבודה מרושלת וגרועה.

אולי

מה שבטוח ש*לדעתי* לא נעשה המקסימום לשווק אותו לקהל. ולהחדיר את האלבום בכלל לתודעה הציבורית.

אמניX

New member
לכל מעריצי דנה ברגר

נפתח משרד חדש בשם אמניX, היחצנ"ים שעובדים באמניX פועלים במטרה לקדם הופעות, מסיבות השקה, צאת אלבומים ועוד של אמנים מוכרים ואמנים חדשים (בנוסף למה שמשרדי יחסי הציבור של האמנים עושים) וזאת לצד צ'ופרים למעריצים. משרד אמניX פונה ליחצ"נים של האמנים בבקשות לשיתופי פעולה בתמורה לפירסום, ואתם הגולשים נהנים. אמניX בשיתוף האתר של דנה ברגר מעדכנים אתכם בכל מה שחדש. אם אתם רוצים לקבל עידכונים בנוגע לדנה ברגר, אתם מוזמנים לשלוח מייל לכתובת הדואר [email protected] עם פרטיכם האיישים: שם פרטי: שם משפחה: מספר פלאפון: עיר מגורים: כתובת דואר-אלקטרוני: ואנו נעדכן אתכם בכל מה שחדש בנוגע לדנה ברגר! הכל בחינם!

למעלה