קצת חולקת מחשבות שעברו לי בראש לאחרונה

yapyap2

New member
קצת חולקת מחשבות שעברו לי בראש לאחרונה

היי כולם,
כתבתי כאן פעם.. אני לא גרה כבר בישראל. אבל אני קוראת סמויה. רוצה לשמוע קצת חוויות מאנשים אחרים, אולי מכירים את המצב

1. ישבתי עם זוג חברים לפני כמה ימים.. איכשהו עלה הנושא של "איפה עשיתם את זה". הם דיברו על המקומות הכי הזויים שהם לא היו מוכנים לעשות "את זה" בהם. כמובן שזרמתי בשיחה ואמרתי את דעתי..(כמובן לא מניסיון). פתאום היא שואלת אותי "אז איפה המקום הכי מטורף שאת עשית את זה?" . (מיותר לציין שהם לא מכירים אותי שנים, רק מלאחרונה אז....אין להם שמץ של מושג על העבר שלי ומי שהייתי לפני שעברתי).
נהייתי אדומה לחלוטין. לא ידעתי מה לענות. מביך!. ניסיתי להתחמק איכשהו ולהגיד שתמיד רגיל. חח הוא ניסה להבין עם מי ומתי כי כמובן שכבר תחקר אותי על ההיסטוריה הזוגית שלי.
מה אתם עושים במצבים כאלה?
אז חוץ מהחברים הקרובים מהתיכון שיודעים שלא היה לי מישהו רציני... כולם מניחים שעשיתי את זה, והרבה. וזה לא שאני נותנת רושם של בחורה ששוכבת עם כל אחד. ההפך...אז כולם מניחים. תמיד מניחים ישר שעשיתי את זה. לא מבינה איך כולם מניחים שכולם עשו את זה.

וזה הוביל אותי לחשוב על ...
2. אז היום כולם חושבים שכולם עשו את זה. לפחות לפני גיל 18.. שלא תבינו לא נכון...אני בת 22 ודי שלמה עם זה שעדיין לא שכבתי אף אחד. זה לא עניינו של אף אחד כמובן. אבל מעדיפה לא לעשות את זה גם בשנתיים הקרובות העיקר לעשות את זה עם מישהו שאני סומכת עליו.
אבל כל הזמן אומרים שזאת התרבות והתקשורת והמדיה. שכולם עושים את זה מוקדם. אבל מה היה לפני 10-20-30 שנה? גם אז רוב האנשים היו חווים את החוויות המיניות הראשונות שלהם בגיל 16-17-18-19. זה לא בהכרח שונה מהיום. אז מה כן השתנה בעצם?

סתם. מעלה תהיות...נחמד לחלוק את זה עם מישהו/מישהו שמבינים.
סופ"ש נעים :)

noamlah

New member
מניח שזה פשוט סוג של דפיולט

זה גם גיל שבו מגיעים לתיכון, בנים ובנות מתחילים להתערבב והנה, מישהו ראשון עושה את זה, מישהו שני עושה את זה ופתאום מניחים שכולם עושים את זה
גם יש את העניין של החוק. גיל 16 נחשב כגיל ההסכמה לקיים יחסיי מין אז יוצא שהחוק מכתיב הגיון וכך מי שבן 15 וקיים יחסיי מין הוא מופקר, מי שבן 16 וקיים יחסיי מין הוא גבר ומי שבן 17 ועדיין לא קיים, למה הוא מחכה?
בחברה דתית למשל שהחוק אומר "לא לפני חתונה" לאנשים ייראה מוזר אם בן אדם רווק ולא בתול

לגבייך, אל תדפקי חשבון, את לא חייבת לבוא עם שלט אבל אם הנושא עולה מה הבעייה להגיד "אצלי הדבר הכי משוגע הוא שלא עשיתי את זה אף פעם" ולהשאיר אנשים פעוריי פה, אם את שלמה עם זה אז למה לא?
גם אני פחדתי בעבר, היום אני לא דופק חשבון ואם עולה נושא המיניות בשיחה אחריי כמה דקות אני מצהיר על המצב שלי

לך מתאים להצהיר על המצב שלך וזה נהדר בשבילך :) רק קח בח-ן ש

לא לכל אחד/ת זה מתאים.

:) אז מסתבר ש לחסרי ניסיון מיני אין קרניים

ולא כתוב להם על המצח חוסר הניסיון :). ...

אם את שלמה עם מצבך, את במקום טוב :)
מבינה אותך לגמרי כי חוויתי מצבים דומים לזה שתיארת וגם בגיל מבוגר בהרבה.
בגיל 30+ הייתי במסיבת רווקות בה רוב המשחקים עסקו בנושא הניסיון המיני וכדומה.
זה היה סיוט. היום ברור לי שהייתי מוצאת את הדרך לא לחוות אותו אבל גם לא לפגוע בחברה שהתחתנה. אז, לא ראיתי את האפשרות להתחמק מזה.

מה שאני יכולה להציע לך להבא זה לעצור את התיחקור עם משפט שמבהיר שאת לא מאלו שמתאים להם לשתף בעניינים כאלה אינטימיים.
זה ממש לגיטימי שלא לכל אחד מתאים לשתף ואי השיתוף, לא מעיד כמובן דבר וחצי דבר על הניסיון של מי שאינו רוצה לשתף.
התחושות של אי הנעימות ושל ההשוואה לאחרים לא נמנעות ממך כך אבל לפחות לא נכנסים למקום של לשקר כדי שלא ישפטו אותך.
כי כשמשקרים, נשארים אח"כ עם תחושה ממש לא נעימה (אני לפחות :)) תחושה של, לא מספיק אני לא נמצאת בטווח הנורמל, עכשיו גם הפכתי להיות שקרנית בעל כורחי.

ובקשר ל כולם עשו את זה :) ברור לך שכל אחד יכול להגיד מה שהוא רוצה, או שמתאים לו, זה לא אומר שזה באמת קרה.
הפורום הזה מוכיח שלא כולם.

yapyap2

New member
ברור לגמרי שלא כולם עשו את זה

סתם תהיתי לעצמי, אם גם לפני 20 שנה נגיד זה היה ככה... שלפי החברה גם גיל 22 יהיה הפתעה לאנשים אם עדיין לא שכבתי עם אף אחד.
או שזה באמת משהו שקורה בשנים האחרונות...

זה באמת משנה לך מה היה בעבר?

זו ההתמודדות שלך היום. (ופנייך אל העתיד :)) ).
סטטיסטיקות לכאן או לכאן, לא ישנו את המציאות העכשיווית שלך.

ReaL Fun

New member
3 סוגים של שקר: לבן, מלוכלך וסטטיסטיקה

על פי המוסד האמריקני "קינסי" למיניות http://www.kinseyinstitute.org/resources/FAQ.html חתך הגילאים של קיום יחסי מין ( בדף האינטרנט: http://www.kinseyinstitute.org/resources/FAQ.html#Age) הוא 92% עד גילאי 22-24.
קחי את זה בערבון מוגבל. ראשית, בגלל הבדלים תרבותיים ביננו לבין האמריקנים אשר על פי רוב יותר מתירניים. שנית, מכיוון שיש דברים בדוחות הללו שלא מסתדרים.
למשל, גברים בגילאי 30-44 שכבו עם 6-8 בנות זוג בממוצע. ואילו נשים בגילאי 30-44 שכבו עם 4 בני זוג בממוצע. איך לרבע את המעגל הזה? http://www.kinseyinstitute.org/resources/FAQ.html#number 

וזה כמובן בלי לקחת בחשבון שהמשתתפים פשוט שיקרו. קחי למשל את הגודל ה-ז' הממוצע. הנתונים המחקריים לא אחדים בכלל, בין 12.2 ס"מ ו-18.2 ס"מ. זה כמו לומר שהגובה הממוצע של גברים בארץ זה בין 170 ס"מ ו-200 ס"מ!, בעוד שהגובה הממוצע בארץ הוא 175 ס"מ http://www.calcalist.co.il/sport/articles/0,7340,L-3607770,00.html

חיפשתי מידע ישראלי אבל מצאתי בעיקר מידע על התרדות ותקיפה מינית.
מידע לגבי מיניות לפני 20 שנה לא מצאתי, אבל אולי תתענייני לדעת שהנוער "רגוע" יותר מבעבר http://www.themarker.com/wallstreet/1.2415696. 

A לוןA

New member
זה כמו שאת לוקחת בתור ברירת מחדל

שגברים יהודיים הם נימולים, או שמי שעובד בתור מתכנת יש לו (לפחות) תואר ראשון, או שזה שאת מדברת איתו עכשיו בטלפון הוא בעל אף.
יכולים להיות יוצאי דופן? כן. אבל הם יוצאי הדופן. ולכן כשמתיחסים למשהו שהרוב המכריע של האוכלוסיה עבר אותו- הוא ברירת המחדל. לכן מניחים שאם אתה יהודי אתה נימול וגם, בהיותך אדם- יש לך אף.
&nbsp
אגב, כשאת בת 16, למשל, וחלק מחברותייך כבר אינן בתולות וחלק כן- ההנחה הזו אינה תקפה ושם באמת אפשר למצוא התלחששויות ושאלות של "היה או לא היה".
ככל שמתקדמים בגיל כמות השאלות הזו פוחתת, כי ברור שכולם (או הרוב המכריע) כבר "עברו" את המשוכה.

nitsansh

New member
בלת"ק: על סקס מדברים יותר מאשר עושים...

במחקרים סוציולוגים יש תופעה ידועה שאנשים מנסים להתקרב למה שנתפס בעיניהם כנורמה חברתית. אם אנשים חושבים שהם חורגים מהנורמה הם מנסים להסתיר את זה. רוב האנשים לא רוצים להיות חריגים.
בנןשא כמו סקס שנעשה בדרך כלל במקומות פרטיים קל יחסית לא לומר את האמת, וקשה לדעת אם מה שנחשב נורמטיבי הוא אכן כך במציאות.

למעלה