קצת חומר למחשבה על פידור..

mmamaniac

New member
קצת חומר למחשבה על פידור..

ת'אמת במילא לא התלהבתי ממנו. כי מי שטוען שהוא מספר אחד בעולם בלי להילחם שנתיים בערך וגם לא מוכן ללכת לארגון עם הלוחמים הטובים בעולם הוא פחדן..מזכיר לי קצת את אורטיז...מתרפק על זרעי העבר... http://www.youtube.com/watch?v=f2XbTvQusJo&feature=related

favor

New member
נראה לי שהגזמת

"לא נלחם שנתיים".. זה נכון שלא היה לו יריב חזק הרבה זמן אבל עדיין הוא פעיל ונלחם לפחות פעמיים בשנה. חשבתי שהעובדה שפידור הסכים להילחם עם סילביה תשתיק קצת את העובדה שהוא "פוחד" להילחם עם הגדולים, הרי להזכירך יש עניינים כספיים שמנעו ממנו להגיע ל-UFC. אגב, איזה גדולים יש ב-UFC במשקל כבד? אם כבר בארגון שפידור נמצא כעת יילחמו כל הגדולים (בארנט, ריזו, ארלובסקי, רות'וול ועוד..)

mmamaniac

New member
זה נכון לעכשיו...

אבל בוא נודה בזה שהוא לא יותר מיוחד משאר הכוכבים הגדולים של היו אף סי..(קוטור לידל סילבה סנט פייר...) ולא מגיע לו לקבל משכורות שהם פי שלוש מערך השוק..לפי דעתי הוא בכוונה יצר את המכשול הזה כי בפרייד הוא גם לא השתכר ככה.. ואפחד לא ישלם לו כאלה סכומים למשך זמן...זה פשוט לא משתלםלכל הארגונים הקטנים שצצים כמו פטריות אחרי הגשם ונופלים אחרי כמה אירועים.וחוץ מזה סילביה עזב כי הוא רצה להילחם נגדו..(למרות שזה נאמר במילים אחרות..) כמו גם קוטור וארלובסקי עבר לשם בגללו ...תן לי עוד סיבה לא ללכת לאליט אקסי או דרים...כי שם נמצא הקשקשן הכי גדול...(אחרי קימבו סלייס)...אגב לגבי זה שדנה וויט אמר שהוא קשור למפיה..אני לא בטוח לגביו אבל אחיו כן ואת זה יכול לגבות כל אחד שמבין קצת בקעקועים רוסיים..(או מי שראה סימנים של כבוד) ואם המסקנה הזאת והעובדה שהוא ואחיו כמו סיאמיים הדרך למסקנה מאוד קצרה...

2המרפא

New member
דבר ראשון לא לכלך על פידור

הוא הלוחם מספר אחד בעולם. הוא אמנם לא נלחם ביריב בעל שם מאז מרק האנט אך זה נבע מחוסר בתחרות שהייתה לכודה תחת חוזה בufc.‎‏ כיום אלוף העולם נוגיירה זה אותו הבן אדם שהושפל והוכה קשות על ידי פידור פעמיים וחצי. חוץ ממנו מי יש שם? ורדום שהוא גירסה פחות טובה של נוגיירה? או גונזגה שעשה קריירה על בעיטה אחת? או אלוף הWWE‏ לשעבר לסנר? מחוץ לufc‏ יש לו קרב ביולי נגד סילביה אלוף פעמיים לשעבר. באוקטובר אם דברים יסתדרו אז קוטור. אם הוא מנצח את שתיהם מה יגידו אז שהוא עדיין מפחד מתחרות?

mmamaniac

New member
זו דעה סובייקטיבית

לא חוכמה גדולה להישאר "מספר אחד" כשאתה לא נלחם מול אלה שמציבים לך אתגר..זה ספורט והכסף הוא בונוס.. לכן יכל לרדת מעץ שעלה עליו ולורקן את השתן מהראש שלו ולבוא להילחם כמו גבר.. בנתיים האלופים של פרייד אכלו הפסדים ביו אף סי.. מה שדי מצדיק את הטענה לקרבות מכורים....

2המרפא

New member
תקן אותי אם אני טועה

אבל שלושת האלופים בדיוויזיות העליונות הם לוחמי פרייד לשעבר.וחוץ מהנדרסון וואנדרליי איזה עוד אלופים הפסיד? ולשניהם היה קרבות גהינום

גיא ע

New member
רק שניים...

בניגוד לנוגירה וג'קסון שעשו את השם שלהם פרייד אנדרסון סילבה רק "עבר" שם עם 4 קרבות. גם לואנדרליי סילבה היו קרבות ב-UFC המוקדמים וגם ב-IVC בברזיל ורק אח"כ פרייד.

favor

New member
אפשר להתווכח עד מחר על זה

אבל שורה תחתונה פידור מקבל יותר כסף כשהוא נלחם מחוץ ל-UFC. אז מה היה נותן לו להגיע ל-UFC ולהילחם תמורת פחות כסף? מה לעשות, גם לזה יש משמעות. מגיע או לא מגיע לו זה דבר אחר. דבר שני הרבה דירוגים בעולם לא מחשבים את פידור P4P מס' 1 בעולם, דוקא ראמפייג', GSP וסילבה נחשבים ע"י רבים לפניו. אז מי אמר שהוא מס' 1 בעולם? כנראה שלא כולם חושבים ככה. http://www.sherdog.com/news/rankings.asp?n_id=12459 אגב, כל החבר'ה שעזבו את ה-UFC בתקופה האחרונה עזבו בגלל עיניינים כספיים, כולל טיטו שפתח את הפה לאחרונה. ממש אבל ממש לא בגלל פידור (להוציא קוטור), פשוט יש ארגון שמוכן לשלם יותר. השאלה כמה עתיד יש לו.

doom23

New member
חח

אם תסתכל קצת אחורה בפורום יש לי הודעה קופי כמו שאתה רשמת (קצת פחות בוטה) למרות שזה היה לפני הקרב עם סילביה אבל עדיין אני מאמין שיש לפידור איזה פחד מסוים מהיו אפ סי כי כסף זה בולשיט לוחם אמיתי כמו קוטור או לידל ניהיו מיליונרים משם זה שקוטור בכה על כסף זה פשוט מפגר אחרי שרואים את הסכומים שהרוויח אם אני לא טועה 2 מיליון על סילביה ו1וחצי על גונזגה (שיקלול של משכורת בונוסים PPV) בכל מקרה אני מקווה טים יכסח אותו ויראה שהוא לא משהו ... (חוץ מGNP מפחיד לא ראיתי משהו מיוחד אצלו רוב הקרבות דיי משעממים ) כמה נכון זה שפרייד הקרבות היו מכורים ? ג'קסון באמת אמר את זה ?

2המרפא

New member
ג`קסון מדבר הרבה שטויות.

והוא לא אמר שהקרבות מכורים אלא שהייתה העדפה לאנשים כמו סילבה. שבכל פעם שהורידו אותו לקרקע אז השופט העמיד אותם. זה שטות אם תסתכל על הקרבות שלו עם סילבה השופט העמיד אותם בצדק. הוא מתבכיין כי שברו לו את הפנים פעמיים. דרך אגב הוא אמר אותו הדבר לגבי היחס של הufc‏ ללידל. ואיך אתה לא רואה את הגאוניות בקרבות של פידור האיש הוא מכונה אני רואה אותו לוקח לסילביה את היד הביתה איתו 4 דקות בתוך הקרב

talhorm

New member
גם אם פידור יפול מול סילביה

אני עדיין יחשיב אותו לבין הטובים בעולם אבל לא לטוב ביותר, הבנאדם פאקינג בלתי מנוצח והוא היה נלחם המון בפרייד, הוא נלחם שלושה פעמים מול נוגיירה, פעמיים ניצח, פעם אחת זה נגמר בNC אחרי חתך של פידור, הוא מכונת הכנעות, יש לו GNP אדיר, ויכולת לספוג... למי שראה את הקרב שלו מול רדלמן, פידור חטף סופלקס(סופר סופלקס) הכי יפה בMMA ושאני בטוח שהיה גורם לKO ללוחמים רבים, אבל לא רק שהוא ישר התאושש מזה, הוא שניות ספורות אחרי זה הכניע את רדלמן על הריצפה. ואני זוכר שהגיע הקרב מול קרו קאפ... קרו קאפ בתקופה הכי טובה שלו שנחשב לסטרייקר מספר 1 בMMA, הוא פשוט השמיד את כולם בעמידה, מגיע מול פידור, מצפים מפידור להוריד את הקרב לקרקע, אבל פידור עומד מול קרו קאפ ומנצח אותו בקרב עמידה, זה לא כמו קרו קאפ - קונגו, שקרו קאפ בא שהוא שבור מההפסד לגונזגה ואנימי לגמרי... ראיתי את כל הקרבות של פידור בפרייד, והרבה קרבות גם מחוץ לפרייד, לפי קרב אחד אף פעם אי אפשר לבסס דעה על לוחם, גם לא לפי 5 קרבות, אז אני מציע שתראה עוד קרבות של פידור, הוא מכונה, וממש ממש ממש לא אנדרייטד, אני מסכים שלא מגיע לו התואר של P4P הלוחם הכי טוב כי הוא לא פעיל כמו האלופים של הUFC כמו אנדרסון סילבה שמקבל כל אתגר ומנצח בצורה מרשימה, אבל מבחינת רמה, ומה שפידור הציג בכל הקריירה שלו ובקרבות שלו, אין לו מתחרים לדעתי. הוא ניצח את נוייגרה, קולמן, קרו קאפ, הרינג, ארונה, מארק האנט, מאט לינלנד, פוג'יטה, סמי שילט, באבלו, רדלמן, קוסקה ועוד לוחמים רבים. ו95% מהניצחונות באו בצורה דומיננטית ומאוד משכנעת. בכל אופן, עכשיו שיש הרבה לוחמים במשקל כבד מחוץ לUFC, לא יהיו חסרים קרבות מעניינים לפידור, זה מתחיל עם סילביה, הלוואי קוטור הבא בתור, ויש אורלבסקי, בארנט, מונסון, ריזו ועוד.

למעלה