גם אם פידור יפול מול סילביה
אני עדיין יחשיב אותו לבין הטובים בעולם אבל לא לטוב ביותר, הבנאדם פאקינג בלתי מנוצח והוא היה נלחם המון בפרייד, הוא נלחם שלושה פעמים מול נוגיירה, פעמיים ניצח, פעם אחת זה נגמר בNC אחרי חתך של פידור, הוא מכונת הכנעות, יש לו GNP אדיר, ויכולת לספוג... למי שראה את הקרב שלו מול רדלמן, פידור חטף סופלקס(סופר סופלקס) הכי יפה בMMA ושאני בטוח שהיה גורם לKO ללוחמים רבים, אבל לא רק שהוא ישר התאושש מזה, הוא שניות ספורות אחרי זה הכניע את רדלמן על הריצפה. ואני זוכר שהגיע הקרב מול קרו קאפ... קרו קאפ בתקופה הכי טובה שלו שנחשב לסטרייקר מספר 1 בMMA, הוא פשוט השמיד את כולם בעמידה, מגיע מול פידור, מצפים מפידור להוריד את הקרב לקרקע, אבל פידור עומד מול קרו קאפ ומנצח אותו בקרב עמידה, זה לא כמו קרו קאפ - קונגו, שקרו קאפ בא שהוא שבור מההפסד לגונזגה ואנימי לגמרי... ראיתי את כל הקרבות של פידור בפרייד, והרבה קרבות גם מחוץ לפרייד, לפי קרב אחד אף פעם אי אפשר לבסס דעה על לוחם, גם לא לפי 5 קרבות, אז אני מציע שתראה עוד קרבות של פידור, הוא מכונה, וממש ממש ממש לא אנדרייטד, אני מסכים שלא מגיע לו התואר של P4P הלוחם הכי טוב כי הוא לא פעיל כמו האלופים של הUFC כמו אנדרסון סילבה שמקבל כל אתגר ומנצח בצורה מרשימה, אבל מבחינת רמה, ומה שפידור הציג בכל הקריירה שלו ובקרבות שלו, אין לו מתחרים לדעתי. הוא ניצח את נוייגרה, קולמן, קרו קאפ, הרינג, ארונה, מארק האנט, מאט לינלנד, פוג'יטה, סמי שילט, באבלו, רדלמן, קוסקה ועוד לוחמים רבים. ו95% מהניצחונות באו בצורה דומיננטית ומאוד משכנעת. בכל אופן, עכשיו שיש הרבה לוחמים במשקל כבד מחוץ לUFC, לא יהיו חסרים קרבות מעניינים לפידור, זה מתחיל עם סילביה, הלוואי קוטור הבא בתור, ויש אורלבסקי, בארנט, מונסון, ריזו ועוד.