קצת חידונים...

liel4

New member
קצת חידונים...../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אף פעם לא כתבתי פה אבל בואו נבחן את הידע (הרב אני בטוחה) שלכם בבראד פיט. אז אני אשאל כמה שאלות ואל תתחילו לחפש באתרים את התשובות - אני בטוחה שאתם יודעים גם ככה.... טוב שאלה ראשונה בכמה סרטים שיחקו יחד ג'יימס גנדולפיני ובראד פיט ? 1) 1 2) 2 3) 3 4) 4

ה אורחת

New member
המממ אני יודעת רק על...

"המקסיקני" לא זכור לי עוד סרטים, הם היו מזה חמודים שם!

liel4

New member
אוקיי...

התשובה היא 2 סרטים המקסיקני כמו שאמרת ורומן על אמת בקטע קטן שבראד מעשן באנג ו"טוני" נכנס ושואל איפה הבחור והבחורה ( כריסטאן סלייטר ופטרישה ארקט) ובראד בסרט, כמובן מסטול מת מגלה לו איפה הם והבחורה חוטפת מכות רצח שאלה 2 באיזה שני סרטים קראו לבראד פיט - ג'ו? JOE

liel4

New member
"על המסלול" ...

עד כמה שאני זוכרת נכון... עוד שאלה? מממממממממ טוב שאלה קלה -(שתיים) ג'ולייה: בכמה סרטים שיחק בראד עם חברתו לשעבר (השחקנית המדהימה אם יורשה לי ) - ג'ולייט לואיס? ובכמה סרטים עם ג'ולייה רוברטס?

liel4

New member
נראה לי שאני משעממת

אני ישאל שאלה יותר מעניינת אבל בכל מקרה תענו על השאלות הקודמות טוב, בראד פיט בערום - נחזור לפיצוץ התקשורתי שהיה לפני איזה 8-9 שנים שצלם פאפרצי חדר למלון וצילם את בראד בערום מלא עם אישה ( ולמה למה לעזאזל אני לא מוצאת את העיתון - היה לי את זה!!!) , השאלה מי האשה היקרה שהיתה איתו כשגם היא כמו בראד נחשפה כביום היוולדה למגזינים ברחבי העולם...? אגב התמונות עד כמה שאני זוכרת היו בבריכת המלון בכמה פוזות "טיבעיות" של השניים. (זה דבר נורא אם תשאלו אותי , ריחמתי עליהם בטרוף)

ה אורחת

New member
טוב אז ככה:

זו הייתה גווינת' פאלטרו וממש שאני יודעת, זה לא היה עירום מלא מדובר לפחות מבחינת בראד רק בתחת... והתמונות שראיתי אותו באינטרנט ערום הן מזויפות... (הכוונה לערום לגמריי) ודבר אחד, אני רוצה להבין, יש לך תעיתון, המקורי!!!!!!!!1 העיתון של Playgirl?!?!?!?!...

ה אורחת

New member
תשובה:

אממ נראה לי שעם ג'ולייט לואיס רק בקליפורניה אממ גם ככה היא מוזרה לא ממש אכפת לי ממנה..
ג'וליה רוברטס יש פוול: - המקסיקני -אושן 11 -בקרוב אושן 12!!!!!!!!!!!111 יההההיייייייי
-עירום מלא, אבל בראד רק שחקן אורח שם

ה אורחת

New member
אוי נכון!!!...

שכחתי מהקטע הזה כי הוא ממש קצר ולבראד יש זמן מסך של איזה 10 דקות ברומן על אמת, סרט מעפן אבל בראד חמוד לאאלהההה!!!!!..

liel4

New member
אוקיי תשובות

בקשר לסצנת הערום המפורסמת אכן זה היה ערום מלא והעיתון שהיה לי בזמנו היה של אחותי ושמו BRAVO , זה עיתון גרמני וכן זה היה ערום לגמרי ומכל הכיוונים - בתקופה שזה יצא עוד לא הספיקו לזייף שום דבר והוא גם לא היה כזה מפורסם- אני לא יודעת איפה העיתון -אולי זרקנו אותו, וגווינת' ארוסתו לשעבר היתה איתו. שני הסרטים של ג'ולייט לואיס זה קליפורניה ונערה נבגדת (too young to die( סרט מזעזע מבחינת התוכן - זאת אומרת עצוב מאוד וגם מבוסס על סיפור אמיתי על רצח , על קטינה שמדרדרת לסמים (ע"י בראד) ובסופו של דבר מועמדת למשפט ומקבלת גזר דין שאי אפשר לחזור ממנו.... בסרט הזה אגב הם התחילו לצאת ובקליפורניה הם סיימו את הרומן שלהם. ג'ולייט אכן שחקנית מוזרה אבל מדהימה ותמיד לוקחת על עצמה תפקידים שונים ומשונים. ובקשר לג'ולייה רוברטס - ידעתם ! וזה באמת היה קל...

liel4

New member
שאלה

לימודים מה למד בראד פיט באוניברסיטה לפני שהגיע ללוס אנג'לס , ומה הוא רצה להמשיך ללמוד?

ה אורחת

New member
הממ:

עיתונאות ופירסום נדמה לי אני לא יודעת מה הוא רצה ללמוד בהמשך כי הוא עזב תאוניברסיטה איזה שעתיים לפני הטקס סיום לעבר הוליווד! אבל אני משארת שזה ארכיטקטורה או משו כי הוא ממש מתעניין בזה

ה אורחת

New member
הממ מוזר מה שאת אומרת...

כי אני שמעתי שזה התפרסם רק ב playgirl והוא תבע אוץם
הוא אפילו דיבר על זה באופרה ווינפרי של 1995 נדמה לי והם דיברו שרק ראו לו תתחת
ובראד היה ממש ממש מפורסם כבר מ1994 בערך מאז הוא לא יורד מהכותרות! (tahnk God!) המממ את צוחקת נכון??? חחחחחחחחחחחחחחח Too young to die בעברית זה "נערה נבגדת" פחחחח איזה עלווווווווב, באמת לא ראיתי אותו אבל טוב שאת אומרת עכשיו אני אחפש בעיתונים נערה נבגדת פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... LOLOLOLOLOLOLOL

liel4

New member
../images/Emo98.gif

לא יודעת מה זה פליי גירל אני יודעת שראיתי את זה בבראבו וזה היה שמור אצלינו בבית כמה שנים טובות , אם אני ימצא אולי אני יעשה לכם טובה ויסרוק את זה כדי שתאמיני שראו יותר מתחת...מצד שני לא נראה לי שזה אתי במיוחד... אולי בפליי גירל הראו רק חלק מהתמונות אבל גם אז אני זוכרת שהיה בלאגן סביב העיתון אז אני מניחה שהתמונות נגנזו איכשהוא או שמורות היטב בארכיון.... וכן היה מפורסם אז אבל לא בארץ ולא כמו היום... ובקשר לתרגום המאוד חופשי של TOO YOUNG TO DIE ...כן זה השם יש לי את הסרט בוידאו אפילו , לא יודעת אם את צינית או לא אבל יאפ זה הסרט וזה השם והוא רץ בזמנו בטלויזיה. היו לו סרטים משונים אז, כמו הסרט המצויר שהוא השתתף עם קים בסינג'ר

ה אורחת

New member
אמממ למה צינית?

התרגום הצחיק אותי אבל אני ממש רוצה לראות תסרט1 באמת1 אני פשוט לא יודעת איך כי זה ישן מדי ואיפה לעזאזל יראו אותו? וזה מזכיר לי, איך השגת קלטת וידאו, מוקלט קנוי מה?... והסרט המצוייר הוא Cool World או בעברית עולם מגניב/מדליק ראיתי אותו פעם הוא דווקא מגניב למרות המוזרות שלו וב
סוף שהוא הופך להיות אנימציה בעצמו אוייי גדד כל כך התלהבתי! זה היה אפילו דומה והוא היה כזה חתיך! O_O גם בתור אנימציה
ממה שזכור לי (וזה לא הרבה כי ראיתי תסרט לפני אולי 10 שנים) עשו לו פרצוף מאורך מדי חחח
נ.ב אם את מעלה את התמונות לכאן אל תגידי שהן סרוקות כי זה אסור לסרוק, פעם רציתי לסרוק לכאן פוווול תמונות מפורטפוליו מיוחד שהשגתי של בראד שאיזה צלם אחד עשה לו אחרי טרויה וחבל שביקשתי רשות כי אחרת הייתי פשוט יכולה להעלות לכאן תתמונות המאממות האלה וכלום לא היה קורה...

liel4

New member
too young to die ה - אורחת כנסי

השגתי לך קישור לטריילר http://videodetective.com/home.asp?PublishedID=5256&VideoKbRate=300&AltID=&CustomerID=97135&WM=True&Ads=True&Play=True&Shorten=False# בעקרון גם שם האתר בהתחלה את גם יכולה להתענג על שאר הסרטים שלו שם כשאת רושמת בראד פיט, נחמד מאוד. תהני

למעלה