קצת חידושים ,הצעות להפקה

• פותח הנושא boie
  • פורסם בתאריך

boie

New member
קצת חידושים ,הצעות להפקה

כל הכותבים כאן בפורום,כותבים מאהבה לתוכנית. נראה שכולנו מצפים לשיפורים מיידיים,כי אחרת פשוט לא נחזיק מעמד. ישלי מספר רעיונות מיידיים. תחרות החולצה הרטובה לכולם. משחק אמת או חובה. חשפן להופעה בשעות שהילדים ישנים. העברת מספר בנות לחדר של הבנים ללילה. שיעורי שחיה שאיתן נותן כל יום לשתי בנות אחרות. יש המון הצעות ולא חסרות סיטואציות שירימו את הפורמט הזה,שבעיני הוא נהדר. אני מקווה שערוץ 10 קורא ומתייחס

tapuzo

New member
ההצעות נחמדות אבל צריך משהו דרמטי יותר

חשבתי קצת על הבעיה המרכזית של התוכנית - ויש פה הסכמה שזה חבורת אורבך, ההצעה שלי היא כזו: ב-10 פותחים "הרשמה" בקרב הצופים לבנים. תוך שבוע סינון ובאולפן 10 בנים. לברמן-קיסוס מצרפים מנחה נוספת. התוכנית ספיישל כוללת כניסה של כל אחד מהבנים ל-2 דקות ראיונות בזק עם הבנות. מותר להן לשאול רק 5 שאלות. כל אחת תבחר 2 בנים (בחשאיות, כמו באח). בפרק הבחירה מראים את בחירת הבנות. אבל יש טוויסט. הבנות צריכות לבחור איזה 3 מתוך 6 בנים יכנסו 'כבר הערב', איזה יכנסו רק בפרק הבא. שבוע לאחר מכן, מטילים טוויסט נוסף: הבנות צריכות הפעם לבחור 4 מהגברים מתוך ה-10 להדחה 'כבר הערב'. מן הסתם מדיחות את חבורת אורבך. הטוויסט הבא: הבנים החדשים צריכים לבחור 2 בנות להדחה כפולה. עכשיו יש בוילה 12 בנות ו-6 בנים. שינוי נוסף: במהלך שבועיים יש בלאגן על תחרות מציאת בני זוג בין 12 הבנות. כל שבוע תודח אחת על ידי הבנים. בסוף ההדחות יודחו 6 בנות, ישארו 6 זוגות. עכשיו הם מתחרים ביניהם על הגמר. מעמידים כל שבוע שני זוגות להדחה. הציבור מחליט מי נשאר. בגמר עוד טוויסט: הזוגות מתפצלים. עכשיו זה מאבק של 2 בנים ו-2 בנות לבד על המליון. רק אחד יזכה.

SHELGIA21

New member
הוד פוציותו הצנון לבית משפ' המלוכה אורך../images/Emo269.gif

*אורבך
נפגע וכועס על עדי ולינוי כי קצת בבוקר התבדחו עמו בציניות האדון מרוגז פגוע רוצה להדיח אותן הוא מעדיף את החינחונים של פני סוס וחברתה פני אתון שמחייכות בפנים ותוקעות סכין בלילה מאחורי הגב איזה אייוט לא מבחין לרגע באיכות של הבנוחת מסתכל רק על השיטחי מראה חיצוני וחיוכים מזוייפים ייאללה הבייתה כל התכנית

highrise

New member
הבנות מתייחסות בציניות לבנים, יש שם נתק ושנאה

"מה אתה שוב בדיסטנס איתנו?" "מה אני עובד אצלך?" "שוב באתם לפה לשתוק?" "החבר שלך ישן גם כשהוא ער"

SHELGIA21

New member
קשקשה לא שמתי לב לשעה זה היה בחצר

קצת אחרי שהתעוררו גם בן הפך למגעיל כלפי עדי היא עמדה ורחצה כלים ואז הוא אמר לה שבא לו יוגה היא שאלה מתי הוא רוצה כדי להתאים את עצמה אליו הוא ענה לה בחוסר סבלנות ולא יפה אז תעשי עכשיו יוני גם לא סובל אותה אני חושבת שהסיבה היא שהיא היחידה מבין כל הבנות שלא קופצת עליהם בנשיקות ולא מתחככת בהם

Brotherholic

New member
היי שלגיה, אני הפסקתי לצפות כי כל כך נגעלתי

מהיחס של איתן לחלק מהבנות. הוא כנראה בקטע של בנות שאומרות לו מה שהוא רוצה לשמוע ולא מעניין אותו מה הן באמת ומה באמת יש להן להגיד. לכן עדיף לבנות הבאמת אמיתיות לעוף משם כמה שיותר מהר... חבל לי על עדי, איילת, ענבר ולינוי שלא עסוקות כל היום בלרכל, לסכסך ולהתחנף לאיתן ולחבריו.

elvis18

New member
איתן מגעיל להמון בנות ...

כל יום שעובר הוא יותר ויותר מגעיל לחלקן .... אני באמת שלא יודע ,מה יהיה איתו ...בסוף הוא יהיה עם הליז(תוקעת הסכינים הזאת) ,לגביי ליהי וקרן אין לי בעיה ,אבל ליז אדם רע ,מה שהיא עושה לאורטל ובכלל ... החברים של איתן לא כאלה מעניינים אות ישאני אבדוק להם בציציות ,אבל גם להם כבר מתחיל להשבר הזין ,ואני חושב שבקרוב לא רק שלא נצא מפה עם אהבה של איתן אלא הולך להיות חם אש בוילה עם כל העצבים הצעקות והגועל נפש שהולך להיות פה בחודשיים הקרובים ...אני אומר לכם ,יש לי הרגשה שזה הולך להתפוצץ רציני עם כמה מהבחורות ואיתן

boie

New member
עכשיו אני הולך לראות מה חדש בוילה.

חסר לכם שלא אחזור עם תובנות חדשות

אתמול ליהיא וקרן יצאו לחצר, אחרי שכולם הלכו

לישון. קרן התחילה לרכל על אורטל,לינוי ועדי. היא אמרה על עדי "יש בה איזה מסכנות שהיא כל הזמן נתלית בה. לאחר מכן היא חיקתה את עדי וצחקה עליה. העיקר שלהיא אמרה, שאם היא שומעת מישהוא אחר מרכל, אז היא נמנעת מזה.

שרית 68

New member
מעניין שהיום היו צריכים לסגור תערוץ בטלוויזיה

והוסיפו עוד שבוע בחינם לערוץ 29 עד ה17 ,זה רק מראה שהתוכנית לא ממריאה לאף מקום וחבל

boie

New member
חזרתי

מצטער, לא קרה כלום. עדיין מחכה. מה שכן, נרדמתי יופי לשעתיים.

למעלה