קצת חיוך בימים עצובים

קסנדרה*

New member
קצת חיוך בימים עצובים ../images/Emo13.gif

ילדה מבקשת מאמא שלה בשעה 9 בערב לספר לה סיפור לפני השינה. אומרת לה אמא: "חכי עוד שעתיים, אבא יבוא ויספר לשתינו סיפורים". _____________________________________ דנה מפתיעה את אחיה במקלחת, חוזרת אל אמא ושואלת: "אמא, למה לדני יש מן דבר ארוך בין הרגליים, ולי אין?". האם עונה: "סבלנות בתי, סבלנות...". _________________________________ אישה הולכת ברחוב לבושה מעיל פרווה. ניגש אליה פעיל גרין פיס ושואל בכעס: "את יודעת כמה חיות הרגו כדי להכין את המעיל הזה?!". עונה לו האישה: "אתה יודע עם כמה חיות נאלצתי לשכב כדי לקנות אותו?". _______________________________ מטוס נוסעים גדול ממריא. לאחר מספר דקות פונה הקברניט ברמקול לנוסעים ומסביר להם על מהלך הטיסה. כאשר הוא מסיים את הסבריו הוא שוכח לסגור את המיקרופון ופונה אל הקצין הראשון: "תגיד, קודם נשתה קפה או קודם נקרא לדיילת הג'ינג'ית שתבוא למצוץ לנו?". עונה הקצין הראשון: "קודם נסיים בנחת את הקפה ואחר כך נזמין אותה". כל הנוסעים שומעים את השיחה. דממה והלם במטוס. הדיילת הג'ינג'ית מאדימה כמו עגבנייה ומתחילה לרוץ לכיוון תא הטייס. בדרך עוצרת אותה איזו סבתא חביבה ואומרת: "מיידעלה, את לא צריכה לרוץ. הוא אמר שקודם הם יסיימו את הקפה".

קסנדרה*

New member
ועוד אחת עם נצנצים

בתחנת רדיו קנדית הציעו פרס של 5,000 דולר לסיפור אמיתי מביך ביותר. זה הסיפור שזכה בפרס‎. "היה לי תור אצל הגינקולוג השבוע. מזכירתו צלצלה להודיע לי שהתפנה מקום ושעלי לבוא תוך שעה‎. היה זה מיד לאחר ארוחת הבוקר, השעה הייתה 8:45 ונלחצתי כי היה לי חשוב‎... אני מאוד מקפידה על היגיינה האישית ובמיוחד בבדיקות רפואיות, אך לא היה לי זמן למקלחת נוספת‎... עליתי בריצה לחדר אמבטיה, לקחתי מגבת קטנה מקופלת נקייה שהייתה על קצה האמבטיה, פתחתי, הרטבתי והעברתי בזהירות באזורים האינטימיים, להבטיח מרב הניקיון. זרקתי את המגבת וטסתי למרפאה‎. די מהר הוא קיבל אותי. היות ואני כבר מכירה את הפרוצדורה, התיישבתי ללא עזרה ושקעתי, כפי שאני עושה במצבים אלה, במחשבות על חופים יפים בפולינזיה או על כל מקום נחמד אחר רחוק מהמתקן הדוחה‎. הופתעתי מאוד כאשר הרופא אמר לי: "ואוו, היום עשית מאמץ מיוחד להיות יפה‎"! לא ממש אהבתי את המחמאה, אבל לא הגבתי. הלכתי הביתה והמשכתי בסדר יומי כרגיל‎... בשעות הערב, אחרי שבתי סיימה את שיעורי הבית, שאלה מחדר האמבטיה: "אימא, איפה המגבת שלי‎?" צעקתי לה שתיקח אחת נקייה מהארון. כששמעתי מה שענתה לצעקתי, אני נשבעת שרק חשבתי איך להעלם מעל פני האדמה... המשפט של הרופא חזר שוב ושוב בראשי כאשר היא אמרה לי‎: "לא אמא, אני לא רוצה מגבת מהארון, אני רוצה את אותה מגבת קטנה מקופלת שהייתה בקצה האמבטיה ובתוכה השארתי את כל הנצנצים‎...!"

קסנדרה*

New member
האשה המושלמת ../images/Emo68.gif

רצוי לא לדלג !!! היה היה גבר מושלם שפגש אשה מושלמת. אחרי שבילו ימים מהנים ולילות סוערים ומושלמים יחדיו, ערכו חתונה מושלמת. חייהם המשותפים היו, כמובן, מושלמים. בערב חג-מולד מושלג וסוער אחד, הזוג המושלם נסע במכונית המושלמת שלו לבקר קרובים מושלמים. לפתע הבחינו במישהו תקוע בצד הדרך ומנופף לעזרה. מכיון שהיו אנשים מושלמים, הם עצרו לעזור. והנה ראו שזהו סנטה-קלאוס ולידו ערימת צעצועים ענקית. בתעלה היתה כרכרתו הפוכה וגלגליה שבורים. כדי לא לאכזב את כל הילדים שמחכים למתנות החג, הזוג המושלם העלו למכוניתם את סנטה קלאוס וכל ערימת הצעצועים והחלו לעבור מבית לבית לחלק את המתנות. לרוע המזל, תנאי מזג האויר היו גרועים מאד ולאחר כמה שעות קרתה לזוג המושלם ולסנטה-קלאוס תאונה. רק אחד מהם ניצל. שאלה: מי ניצל ? קיראו למטה את התשובה הנכונה. לא תצטערו... תשובה: האשה המושלמת ניצלה, מכיון שהיא היחידה שהיתה קיימת מלכתחילה. הרי כולנו יודעים שסנטה קלאוס וגבר מושלם קיימים רק באגדות... נשים – הפסיקו לקרוא ברגע זה ! גברים – כדאי לכם להמשיך למטה... בואו נחשוב – אם לא היו קיימים סנטה-קלאוס וגבר מושלם, המסקנה היא שהאשה נהגה במכונית, מה שמסביר את קרות התאונה. גברים- המשיכו לקרוא למטה... דרך אגב- אם את אשה ואת ממשיכה לקרוא, זה מחזק עובדה ידועה – נשים לעולם אינן מקשיבות !!!

למעלה