קצת חיים לפורום !!!!!!!!!!!!!! קדימה!!!!! חג סוכות שמח!!!!!! להראות נוכחות!!!!
M my sTar New member 23/10/05 #1 קצת חיים לפורום !!!!!!!!!!!!!! קדימה!!!!! חג סוכות שמח!!!!!! להראות נוכחות!!!!
M my sTar New member 23/10/05 #3 גמני בחופש ! שלא עוד מעט נגמר.. חח אני בחופש עד ה-30. ז"א עוד שבוע. יא אלוהים. אני רק חושבת איך הילדים יחזרו אחרי *שבועיים* חופש אני מתחרפנת.. הו וול..
גמני בחופש ! שלא עוד מעט נגמר.. חח אני בחופש עד ה-30. ז"א עוד שבוע. יא אלוהים. אני רק חושבת איך הילדים יחזרו אחרי *שבועיים* חופש אני מתחרפנת.. הו וול..
מ מורי לנצח New member 23/10/05 #4 אוח כמה שאני מבינה אותך אבל לא נורא אחרי כמה ימים קשים נכנס כבר לתלם ויש ספיד של עבודה עד חנוכה .. ואני בחופש רק עד יום רביעי הקרוב
אוח כמה שאני מבינה אותך אבל לא נורא אחרי כמה ימים קשים נכנס כבר לתלם ויש ספיד של עבודה עד חנוכה .. ואני בחופש רק עד יום רביעי הקרוב
J joyjoy New member 26/10/05 #5 נחזור אחרי החגים ../images/Emo3.gif טוב אני מניחה שרוב עובדי הפנימיות מנצלים את החופש האחרון לפני חנוכה למנוחה, בילויים וצבירת כוחות לא ?
נחזור אחרי החגים ../images/Emo3.gif טוב אני מניחה שרוב עובדי הפנימיות מנצלים את החופש האחרון לפני חנוכה למנוחה, בילויים וצבירת כוחות לא ?