קצת טריווייה

קצת טריווייה

1. מהו שמו האמצעי של קלארק קנט? 2. מנו את שמות כל ה"פנסים הירוקים" של כדוה"א. 3. כמה ספיידרוומן היו עד כה? 4. מיהו אולטרהמן? 5. איזה גיבור יש גם למארבל וגם לדיסי? מספיק לבינתיים. אם תהיה היענות, ניתן עוד!

The Flash

New member
אוקיי

1.אין לי שמץ 2.אלן סקוט, הל ג´ורדן, ג´ון סטוארט, גיא גארדנר, קייל ריינר, ג´ייד גם אבין סור היה בסקטור שלנו אבל הוא לא ארצי 3. אני חושב שהיו 3, לא בטוח 4.גיבור הקומיקס של חבר אחד שלי מגרפיקה 5.קפטן מרוול(יש ם את זה שהיה בDC VS. MARVEL ששכחתי את שמו והוא היה ממש גיבור של 2 החברות, לקפטן מרוול יש רק אותו שם)

The Flash

New member
לגבי 1

אני חושב שזה ג´וסף או ג´רום כמחווה ליוצר שלו, לא?

תיקון קל

1. אין לקלרק קנט שם אמצעי. 3. אכן היו שלושה. הראשונה (והטובה ביותר) היתה ג´סיקה דרו. השניה הופיעה ב- West Cost Avengers וקראו לה ג´וליה משהו. השלישית הופיעה בסיום סדרת ספיידרמן (לפני שהתחילו מחדש עם מספר 1) בשם מטי. היאמופיעה כעת שוב בחוברות החדשות של Alias (החל ממס´ 16). 4. ULTRAMAN היה גיבור שהופיע פעמים בודדות במרוול (בין השאר בסדרת ה- Defenders נמדורית), עם תחפושת איומה. לכאורה מאד חזק, אך החולשה שלו היא אש - הוא רק מתקרב לאש הכי קטנה (לדוגמא, סיגריה בוערת) והוא מתעלף.

Logan16

New member
יש בעיה גדולה עם שאלה שלוש

אם את מחשיב את השנים 94-96 אז לא ידוע כמה ספיידרמנים יש כי כל אחד ברחוב יכול להיות ספיידרמן אבל אם אתה מתייחס לאיך שזה הסתיים אז יש ספיידרמן אחד , בינתיים

למעלה