קצת יבש לא?....

33emily33

New member
קצת יבש לא?....

קצת חוצפה מצידי כי אני חדשה והכל אבל קצת יבש כאן..... אז בואו שירשור תמונות, נדבר על מש'ו או לא יודעת נעשה מש'ו!!

gp53

New member
הוא לא מת הוא רק נח../images/Emo13.gif

ועכשיו ברצינות: עד לפני היציאה של אמריקן אידיוט לא היו פה מלא חדשים והודעות. אני אחשוב על איזה שהוא משחק שיעניין אתכם אבל אתם גם יכולים ליזום ולפתוח הודעות חדשות ונושאים לדיון(כל עוד זה נעשה לפי חוקי הפורום והחוקים של תפוז).

ד ו ק י

New member
מה דעתכם

לפתוח שירשור מחשבות על גרין דיי.. "מה גרין בשבילי?", "איך התחיל הרומן בינינו?" וכאלה?

ד ו ק י

New member
מה דעתכם

לפתוח שירשור מחשבות על גרין דיי.. "מה גרין בשבילי?", "איך התחיל הרומן בינינו?" וכאלה?

33emily33

New member
.........

איך הכרתי את גרין דיי? ראיתי ת'קליפ שלהם מאה פעם באמ טי וי ופשוט נדלקתי על הלהקה הזאת!!!!! גרין דיי בשבילי? הלהקה שאני (כמעט) הכי אוהבת!!!!! וכמעט בגלל שאני הכי אוהבת את ג"ש! סוף!

MajorWinters

New member
גרינדיי בשבילי../images/Emo19.gif

גרינדיי היו הלהקה הראשונה שהערצתי, מגיל 12 בערך... אהבתי את הסגנון והכל היה טוב ויפה. בנתיים התבגרתי, עברתי למוזיקה שונה לגמרי, שנות ה70, פרוגרסיב.... אם למישהו מוכר המושג. הכל נעלם, בלינק, סוויד, צ'ילי פפרז. רק גרינדיי (והקאונטינג קראוז) נשארו בלב. לא שמעתי אותם הרבה, רק זכרתי שפעם הייתה אהבה אליהם... אמריקן אידיוט החזיר לי את האהבה לגרינדיי. אני עדין מתנשא ומאמין בעליונות המוזיקה שלי (פרוג, שנות ה70), אבל את גרינדיי- אני פשוט אוהב!

BlueBeIl

New member
זה קצת דומה גם אצלי../images/Emo13.gif

הם הלהקה האמיתית הראשונה שנכנסתי אליה, אחרי כל הזבל אמ טי וי נוסח נו דאוט וחבריהם, ולמרות שמאז התקדמתי להרבה סוגי מוזיקה אחרים האהבה לגרין דיי נשארה. יש בהם פשוט משהם שמשמח אותי. וכל פעם שאני נתקלת בבאסקט קייס בטלוויזיה יש לי חיוך על הפנים
.

ד ו ק י

New member
../images/Emo41.gifבשבילי

הם יותר ממוזיקה, יותר מסתם להקה, הם הלהקה שאני שומעת כשאני במצב לחץ, כשכואב לי, כשעצוב לי, כשאני מאושרת, הם הלהקה, אני לא יכולה לדמיין את החיים שלי בלי המוזיקה הזאת. חח אובססיבית.

עם הנושא

שהעלתם פה אני שומעת מוזיקה עצובה\רומנטית מסביבי במחשבותיי גרין דיי בשבילי אחת הלהקות עם השירים הכי יפים ששמעתי שלא כל כך שמתי לב להם פעם ונפתחו לי העניים (בלה בלה בלה..זה הכל בא מהלב...טוב נו חלק) אני לא רוצה שתחשבו שאני דיי דרמטית כזו הפ פשוט מזה אחלה חברה שיצרו להקה מזה טובה שגרמו ליט להרגיש שהשירים ממש טובים שממש שמתי עליהם ולא סתם ככה להקה שאפשר להעריץ וליזרוק אלה להקה שעם אתה אוהב את הסיגנון שלה אתה תישאר מאוהב בזה ..או מאוהבת כמוני להרבה זמן.. אקיצר אחלה שירים אחלה סטייל אחלה חברה אחלה זה מילה דפוקה אין לי יותר מילים שקופצות לי לראש פשוט וזהו ביי!

למעלה