קצת יבש פה אז סתם ככה.. מה קורה איתכם?
H hadaroshh New member 12/6/06 #3 אצלי הכל סבבה=] סוף סוף אחרי שכל כך הרבה ימים היה חחחםם היה היום יחסית נעים! =]
H hadaroshh New member 12/6/06 #6 חכמה...חחח ../images/Emo8.gif אם את לא יכולה לישון תעשי משהו שיסיח את דעתך מהעייפות...
H hadaroshh New member 12/6/06 #8 אאמממ.. היא יכולה לדבר איתנו פה בפורום =] (רק שזה יהפוך אותה לעייפה ומשעוממת..חחח ;-])
H hadaroshh New member 12/6/06 #10 ../images/Emo32.gif אני חייבת להחליף חתימה(אם אפשר לקרוא לסמיילי הזה חתימה..חח) יש רעיון?
ה הציורים של יובל New member 12/6/06 #11 נמממ...../images/Emo26.gif "עוד ועוד ועוד ועוד ועוד אף פעם אל תפסיק, אל תפסיק לחלום" סתם, כי זה מה שאני שומעת עכשיו אממ אני גרועה בחתימות <תראי את החתימה שלי ותביני >
נמממ...../images/Emo26.gif "עוד ועוד ועוד ועוד ועוד אף פעם אל תפסיק, אל תפסיק לחלום" סתם, כי זה מה שאני שומעת עכשיו אממ אני גרועה בחתימות <תראי את החתימה שלי ותביני >
H hadaroshh New member 12/6/06 #13 אוף! תפוז מעצבנים.. החתימה שלך דווקא נחמדה (למרות שאני לא כל כך אוהבת את אביב גפן =P) ודווקא נתת לי רעיון, לכתוב שורה משיר!..חחח.. (לפחות לא צריך להתאמץ..=P)
אוף! תפוז מעצבנים.. החתימה שלך דווקא נחמדה (למרות שאני לא כל כך אוהבת את אביב גפן =P) ודווקא נתת לי רעיון, לכתוב שורה משיר!..חחח.. (לפחות לא צריך להתאמץ..=P)
R RTur New member 13/6/06 #15 אני מציע ציטוט דומה.. ../images/Emo3.gif "אל תפסיק, אל תפסיק עכשיו.." ( לירז )
ה הציורים של יובל New member 13/6/06 #16 הוו../images/Emo47.gif שיחקת אותה../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif