קצת לא קשור אבל....אשמח לדעות!

קצת לא קשור אבל....אשמח לדעות!

מה דעתכם על מנהל פורום שרושם כך למובטלת?(ראו קישור מצורף) "היה מוטב באם היית מתעלת את האנרגיה הזו לחיפוש עבודה וכפועל יוצא - השארת הכלב אצלך" וכל זה בגלל שפרסמתי הודעה למסירת כלב..... דרך אגב... הי אני גם מובטלת הי טק טריה!

MAX D

New member
מה שאני ראיתי פה

זה פשוט התחסדות... "כלב זה אחריות לכל החיים..." "היה מוטב באם היית מתעלת את האנרגיה הזו לחיפוש עבודה וכפועל יוצא - השארת הכלב אצלך" וכד'... כשבנאדם מבקש עזרה- לא צריך לרדת לחייו. בכל אופן, אל תיקחי ללב. ברוכה הבאה לפורום הצנוע שלנו ובהצלחה במציאת עבודה חדשה

מבלי להעליב , אך אני ובעלי מסכימים,

עם מנהל הפורום שרשם הודעה כזו , אומנם קצת פוגעת ומעליבה , אך אנשים ממוג שכזה , כמו מנהל הפורום ופורום בע"ח או חיות מחמד , הם אותם האנשים שעושים עבודת קודש . גם אנחנו כותבים בפורום זה לסרוגין, פעם עצות ופעם מתקוממים על חוסר ההבנה והאכפתיות כלפי בע"ח בכלל . הכוונה של מנהל הפורום אינה זדונית או מרשעת , אלא פשוט אכפתית כלפי ההולכים על ארבע . רוב בעלי הפורום מחזיקים מס' בע"ח שננטשו , עברו התעללויות איומות , או סתם כאלו שנזרקו לרחוב , פח , כביש וכו... לכן הם "סובלים" מרגישות יתר ושאת נפש ממחזיקי חיות מחמד , בעלי לב קר / אטומים / חסרי השכלה והבנה בנושא העגום והעצוב הזה . נ.ב אני מובטלת כחצי שנה , מתחום ההיי טק , בעלי שנה ולאחרונה השתלב בחב' הייטק . בכל אותו זמן כאשר היינו מובטלים גידלנו ועדיין מגדלים , 2 כלבים ועשרה חתולים , לרבות האכלות מסודרות ברחוב בשיתוף עם שכנה מדהימה ומבינה . וכל זאת בדירה סטנדרטית ממוצעת . פשוט צימצמנו קניות עבורנו , בגדים , נעליים וכו... , מפני שילדים לא מוסרים !! שנה טובה .

למעלה