קצת לא קשור אבל מעצב אופנה שאדם אוהב-

AngelKrash

New member
קצת לא קשור אבל מעצב אופנה שאדם אוהב-

אלכסנדר מקווין מת היום, אומרים שהוא התאבד. אדם הצהיר כמה פעמים שהוא אוהב את העיצובים של מקווין-צירפתי תמונה של אדם עם טבעת שמקווין עיצב באופן אישי, מקווין הוא המעצב שגרם לי להתעניין באופנה.הוא היה אחד מהמעצבים היצירתיים והמקוריים ביותר.הוא השאיר אחריו חלל גדול. R.I.P http://www.youtube.com/watch?v=M5gY5DXrb48

nogigoosh

New member
חייבת עזרה. זה די ../images/Emo206.gif ../images/Emo6.gif

טוב, נכנעתי ללחצים שונים והחלטתי החלטה. אני מתחפשת לאדם
אמרו לי שזה יכול להיות מגניב וגם ראיתי מלא תמונות של כל מיני אנשים מחופשים לו (גם אין לי ממש רעין אחר
)... עכשיו, אני צריכה עזרה- אני לא יודעת איזה "לוק" שלו לבחור
חשבתי על "לוק אדם הרגיל" - חולצה כלשהי, ג'קט עור,מכנסיים צמודים,מגפיים ושיער- או רגיל על הפנים או משוך כזה אחורה ושרשראות.. קצת כמו פה
רק בצבעים טיפה יותר אדמיים
אם יש לכן רעיון איך אני יכולה לעשות את זה או איזה "לוק" שלו כדאי לעשות, אני אשמח אם תכתבו פה

mayarel

New member
תוסיפי הרבה אייליינר ולק שחור חחחחחחחח

וכפפות חובה.

XoLilMissLolaoX

New member
וואי רעיון מגניב!!!

אם את הולכת על האיילנר הכבד והכפפות אני ממליצה גם ג'קט עור שיתאים....ויש לו גם הרבה מגפי שפיץ אם אם יודעת למה אני מתכוונת...

nogigoosh

New member
איפה אני יכולה למצוא כפפות כאלה?? חחח

למה הוא לא יכול לשלוח לי דברים בדואר וזהו
חחחחחחח

nogigoosh

New member
חחח קניתי כפפות כאלה שחורות לילדים שמתחפשים

לפאנקיסטים

ר ו ח ל י

New member
חח אוי איזה קול

בתכלס המון איילינר, מראה מעושן כזה וג'קט עור שחור הכי טוב וג'ינס או מכנסי עור. מעניין אותי לדעת איך יסתדר לך עם השיער...

nogigoosh

New member
אני אקנה פאה, אבל באמת יהיה בעייתי לסדר ../images/Emo4.gif

נו, נסתדר

XoLilMissLolaoX

New member
בקשר לשיער תלוי איזה אורך יש לך....

אם את יכולה להעמיד אותו זה נראה לי יהיה טוב... אם לא תעשי רגיל כמו שהיה לו באיידול...

heart1soul

New member
יוווו רעיון תותחי במיוחד!! כמו שאמרו פה

כפפות , לק שחור ומלא איילנר + איפור מנצנץ חובה!! חחחחח כל השאר תלוי ליכולת שלך להשקיע.. מה שטוב באדם שיש לו מלא סגנונות ואת יכולה לבחור משהו שמתאים לך מה שכן- את מפרסמת פה תמונה כשהתחפושת מוכנה המון המון בהצלחה!!!!

למעלה