קצת לא קשור

kirkhammett

New member
קצת לא קשור

זה לא קשור האמת לסרטים זה קשור יותר לאימה אני מחפש ספרר אימה טוב למישהו יש המלצה? אבל משהו מפחיד באמת לא כמו כל ספרי הצמרמורת ספר כבד כזה, אני מקווה שאתם מבינים אני ישמח לקבל המלצות...

uriya1

New member
צ'ובה../images/Emo36.gif

קחי את "שיחה ממתינה", ממתק אימתני לכל הדיעות. אמרת אומנם שאת לא אוהבת את "צמרמורת", אבל הסופר הוא אותו סופר - ר. ל. סטיין. למרות זאת, הספר ממש טוב ואותי, לפחות, הוא הפחיד. הוא גם כתוב בצורה טובה יותר ובשפה יותר בוגרת. עד כה יצאו ארבעה ספרים בסידרה, ונראה לי שלא ייצאו עוד.

That 70s girl

New member
האממ

אני חושבת שספרי סטיפן קינג הם מעולים למטרה זו.
כפי שאני יודעת הספרים 'זה' ו'הניצוץ' הם מעולים אם את רוצה משהו ממש מפחיד [גם ספריו האחרים מעולים
]. [ואני בטוחה שהם מספיק כבדים
]

eMiFrEaK

New member
מצטרפת להמלצה!!

קינג הוא פשוט גאון! ואני מתה על כל דבר שהוא כותב!!! אני ממליצה על "הניצוץ", ו"העמדה"...וכל דבר אחר שאי פעם נכתב ע"י סטיפן קינג :)

../images/Emo66.gifאמממ...

כל הספרים של ניל גיימן! סופר מופלא בעל כתיבה מדהימה... הוא כותב אימה-מדע בדיוני... אם כבר מדברים על ספרים אני ממליצה לכולם לקנות את הקומיקס The Sandman שהוא כתב, בכל כך הרבה צורות זה מפחיד והרעיון קסום, הציורים בTP (כרך למי שלא מבין בקומיקסים) הראשון כל כך מדהימים! אבל הוא לא כותב רק קומיקסים אלא יש לו מלא ספרים יפים, אני ממליצה על "לעולם-לא-עולם" - ספר מדהים!

למעלה