קצת ליטופים בשביל הנפש

קצת ליטופים בשביל הנפש ../images/Emo20.gif

מה אתם עושים, אם בכלל, על מנת להרגיע את הנפש אחרי המחלה - או אפילו תוך כדי אם אפשר? אני מתחילה בקרוב יוגה וטאי צ'י - מישהו פה עושה או עשה ויכול לספר אם זה עזר או עוזר לו קצת להפיג מתחים ? מישהו מצא תועלת בספרה של לואיז ל היי - "אתה יכול לרפא את חייך" ? חוץ מזה אצלי - בקרוב- פגישה ראשונה עם טראפיסטית - יש לי הרבה חששות, אבל אני גם מרוצה שאני עושה ככל שביכולתי לעזור לעצמי לעבור את תקופת האיכסה הזו.

rubber duck

New member
הרשימה כמעט אינסופית

בזמן הכימו נהגתי להטיס טיסנים ( הטסתי קודם ) הרבה מעבר לנורמה שלי לבנות טיסן - שלווה אמיתית אחרי המחלה למדתי למדוט וזה ממש מדהים לשמוע מוסיקה תמיד הרגיע אותי לצאת עם הכלב לטיול פשוט תענוג לצלם זה דבר שמרגיע אותי לגבי ספרה של לואיז היי - ספר נהדר המון ידע וגישה לחיים שאימצתי בצורה שמתאימה לי כל הכבוד על הגישה לחיים המשיכי כך
שרון
המאוהב

שרון המאוהב ../images/Emo13.gif

אני בדיוק קוראת את ספרה של לואיז היי ונהנית ממנו, יש דברים שאני מאמצת בחום ושכבר התחלתי ממש להשריש אותם לתוכי , מרגישה שזה עושה המון ותורם למצב רוח הכללי שנמצא אצלי בסימן עליה . אני גם מציירת בשעות הפנאי, חזרתי להתעמל , אמנם (לצערי) קפוא פה מידי מכדי לעשות טיולים ארוכים עם הכלב שלי, אבל אני עושה דברים בכיף ובלי לחץ ומאד נחמד לי ככה.עצם העשיה נותנת לי הרגשה ממש טובה. תודה על החיזוק

דברים בשביל הנפש

טאי צ'י וצ'י גונג עשו ועושים לי ממש טוב (כשאני מטריחה את עצמי לעשות) לצערי הרבה דברים שבזמן רגיל היו מאד מרגיעים, בזמן הטיפולים הפכו קשים ואף בלתי אפשריים בגלל אובדן יכולת ריכוז (כמו קריאה). החתולים אצלנו עשו לי ממש טוב. אני חושבת שגם טלויזיה, אבל דברים מסויימים כמו סרטים, אבל כאלו ממש גרועים, שרואים אותם שוב ושוב, נו.. סרטי קאלט. יכולים להיות ממש טובים בתקופה הזו. ואם דיברת על ספרים - אז אני ממליצה על ברני סיגל. אמנם לא קראתי אותו, אבל ראיתי הרצאה שלו, והוא ממש טוב במה שהוא עושה. ואם יש מי שיעשה לך הילינג או רייקי - אז כמה שיותר - יותר טוב!! יום טוב גלי

חיית מחמד עוזרת מאוד../images/Emo108.gif

החתולים שלי הליטופים והאהבה שהם מחזירים מאוד עזרו לי בתקופת מתח.

פורפור אני אספר לך דבר מדהים...

אחרי הניתוח הראשון להוצאת הגידול, חזרתי הבייתה וגיליתי שהכלב עשה בבית את מה שאני ובעלי קוראים לו :"השילוש הקדוש" - גם קקי, גם פיפי וגם המסכן הקטן הקיא... אני באותו בוקר הייתי מאד מאד מתוחה ואני חושבת שהכלב הרגיש. כשחזרתי הבייתה שכבתי על הספה בסלון - המתוקי בא לידי , טיפס עליי בעדינות (הוא קטנצ'יק) ,הניח את הראש שלו על החזה שלי...ועצם עיניים.... בבוקר הניתוח השני כבר הייתי הרבה יותר רגועה, ידעתי למה לצפות ולכן כשחזרתי הבייתה לא חיכו לי "הפתעות" אבל בעלי סיפר שהכלב היה מאד עצוב בערב כי אני נשארתי בבי"ח לאשפוז לילה ... כמובן שקבלת הפנים שלו הייתה מדהימה .... חיות זה דבר מדהים. אני משוגעת על חתולים אבל מגדלת כלב, מצאתי בשנים שהוא איתנו שאלו חיות מאד אנושיות, הוא מביע שמחה, אהבה, געגוע, עצב וכולי - ממש כמו אדם. אני מתה על הכלב המתוק שלנו, הוא רחמן ורחום ומלא אהבה וחום (כמו הבעלים שלו
)

אם כבר נהיינו כאלה "נמרחים" ../images/Emo54.gif

וכדי שתבינו במי העניין (וסתם כדי להשוויץ בחיה המופלאה שלי - חתולחם - מומלץ לחורף)

זה חתול זה ? זה אריה ! ../images/Emo9.gif

ברצינות - אין אין אין על חתולים ג'ינג'ים ~! הוא משגע !

למעלה