קצת לכודה

ToryMaster

New member
קצת לכודה

היום דיברתי עם חברה שלי על זה שאני יושבת כל היום על המחשב, בעיקר עסוקה בניהול של הפורומים, להסביר לאנשים המון דברים, למה, כמה, וכו'. היא שאלה מה עם חברים מחוץ למחשב, ואמרתי שאין הרבה זמן להיגפש איתם, כי אני עסוקה עם הפורומים והם עם הלימודים. בעצם, הפורומים משתלטים לי על החיים, ואני מרוצה מזה, לחלוטין. זה תקין?

sh53

New member
אמרת שאת מרוצה - זה העיקר

יש אנשים שנהנים וחולים על צ'אטים ואני לא הכי (לא סובלת בהם, אבל מעדיפה פורומים) - אז האם עליי ללכת בעקבותיהם? יש אנשים שחולים על דיסקוטקים ולי זה מביא בחילות - האם זה אומר שאילו החיים האמיתיים? יש אנשים שאוהבים לרכל על אחרים כל היום - האם זה אומר שגם אני אמורה להנות מזה? אולי החברה שלך גולשת בפורומים, אבל היא עושה את זה כדי "לשרוף" את הזמן ולא בגלל שהיא נהנית מזה? וזה בהחלט מותר ולגיטימי. אנשים שונים והם נהנים מדברים שונים. את מרגישה שטוב לך ושהפורומים לא מעיקים עלייך? אז זה בסדר גמור נראה לי. אם היית זקוקה ליותר זמן עם החברות, אני בטוחה ב- 100% (אפילו לא ב- 99%) שהיית מוצאת את הזמן לחברות, אני גם בטוחה שאת לא כל הזמן רק מחשב, לימודים, מחשב לימודים, אלא גם עושה דברים אחרים, ואפילו נפגשת עם חברות (בכמות שמספיקה לך לנפש). כל עוד טוב לך - המשיכי בחייך, כי זה עושה לך טוב על הלב

ToryMaster

New member
תודה

הכמות שאני צריכה עם חברות מסתכמת בסופ"שים כמה שעות איתן פעם במיליון שנה, וסופ"שים או חגים מלאים עם חברה מסוימת. תודה.

למעלה