קצת לפני הגשת ה-PR

קצת לפני הגשת ה-PR

בכריסטמס אנחנו נוסעים לחופשת מולדת והחלטנו שזה יהיה זמן טוב להגיש את ה-PR מישראל במסלול של PRIORITY LANDING עם מכתב ממעסיק (מושבניק המכתב שונה בהמלצתך ולא מופיע עליו תאריך של הגבלת זמן לחוזה העסקה) ולשאלות: 1. אני צריכה מביטוח לאומי מכתב של "שמות מעסיק ותשלומיהם לביטוח לאומי" האם ניתן לגשת לכל סניף של ביטוח לאומי ולהוציא טופס? האם מקבלים אותו במקום או בדואר? האם אפשר להזמינו באינטרנט? 2. היכן מצטלמים בתל-אביב/ רמת-גן תמונות תקניות ל PR וכמה הן עולות. (ב WAL MART רצו 12$ לכל 2 תמונות) 3. איך אמורה שגרירות קנדה בישראל לעבוד בתקופת כריסטמס וראש השנה? 4. את אישור המשטרה אני מקבלת רק אחרי שיש לי מספר תיק? זהו בינתיים, תודה אילנית 5. לפקודת מי לרשום את הצ'ק הבנקאי עם הסכום לבקשת PR

1) מקבלים על המקום

אפשר גם להזמין בדואר, ויש סניפי ביטוח לאומי שיש בהם קיוסק מידע ואפשר לקבל תדפיס על המקום. 2) אני הצטלמתי אצל פרג' בדזינגוף. תביאי את הדף של ההסברים על התמונה איתך. יחד עם זאת זה לא ממש יותר זול מאשר בקנדה ומצד שני בקנדה הם מכירים את המפרט גם בעיניים עצומות. שלא יהיה מבריק מדי, שהרקע יהיה לבן לגמרי וכו'. נראה לי עדיף. 4) למשטרה את הולכת רק אחרי שבשגרירות אמרו לך ללכת.

למעלה