קצת לפני מאסטר שף הנה

poseidon111

Active member
קצת לפני מאסטר שף הנה

סידרת שאלות קצרה בנושא:
1.אוהבים לאכול או אוכלים מתוך הכרח.
2. אוהבים לבשל או אוהבים לאכול אוכל שאחרים מכינים.
3. אוהבים ללכת למסעדה או מעדיפים אוכל ביתי
4. איזה סוגי אוכל ומאכלים אתם אוכלים בדרך כלל, ועם מה הייתם רוצים להחליף זאת?
5. אוכלים לבד או בחברה.
6. מקפידים על אוכל בריא או אוכלים ללא חשבון.

נהייתי רעב מכל השאלות האלה.

תשובות

1. מתוך הכרח
2. אוהב לבשל
3.אוכל בייתי
4. הכל, רק שלא יהיה חריף
5. מעדיף לבד או איתה
6. בריא

לא נהיתי רעב כי אין לי התיחסות מי-יודע-מה לאוכל. אפשר לקנות אותי עם מרק עוף מכובס או...לוף...

Doctor Goblin

New member
לא צופה במאסטר שף

1. יש מעט מאוד אוכל שאני באמת אוהב, לכן אלך עם "אוכל מתוך הכרח"
2. בשנה האחרונה גיליתי את עולם הבישול ואני נהנה מכל רגע. (חוץ מהרגע שבו מסירים שומן שרוף מהסיר...)
3. כל מסעדה נשפטת לפי טיבה. אני לא אוהב רעש שמונע שיחה ולכן פאבים למינהם מחוץ לתחום. אבל אני כן אוהב לשבת במקומות "ביתיים" למינהם. יותר מאשר לשבת בבית.
4. מבחינת בשר - רק עוף. הרבה מאוד ירקות וירקות פחמימתיים. מעט מאוד שמן באוכל מבחינת שתיה מים ומיצים כלשהם. יש לי גם חולשה לגלידה. כל ערב אני אוכל מנה.
5. אני חופר בשעת הארוחה ולכן מעדיף לאכול בחברה.
6. לאחרונה אני משתדל יותר לכיוון הבריא, אבל זו גם העדפה קולינרית. אני מעדיף עוף צלוי על פני המבורגר מטוגן עסיסי. אורז טוב עם ירקות הם מעדן בעיני.

אני אכלתי לא מזמן, אז איני רעב. עוד מעט הגלידה.

Aronsona

New member
להלן תשובותי

1. מת על אוכל מכל הסוגים והמינים. טורף אמיתי.
2. אוהב לבשל כשנותנים לי.
3. גם וגם אוהב מאד מסעדות אבל גם את האוכל בבית.
4. בבית די מגוון, בחוץ מת על ים מכל סוג, איטלקי וסטייקים (ארגנטינאי).
5. אוהב מאד בחברה.
6. לא ממש עושה חשבון.

והנה דוגמא לבישול משבוע שעבר בגרמניה:

poseidon111

Active member
זאת דוגמה לבישול? היא נראית לי rare לגמרי.

הוספת לפחות רוטב כלשהו או שאכלת as is?

Aronsona

New member
לא, עזוב את צ'יגדם. היא רק מחזיקה את כוס היין

סתתתתתתתתתם

מסכנה התאנה

טוב, הנה התשובות שלי

1. אוהבת לאכול. אם אני אוכלת מתוך הכרח, זה סימן לוירוס כלשהו...
2. לא כל כך אוהבת לבשל, אבל אוהבת אוכל שמישהו אחר בישל. תמיד הוא יותר טעים לי מהאוכל שלי.
3. אוהבת מסעדות. אוהבת מסעדות גורמה או מסעדות מיוחדות. אם הייתי יכולה מבחינה כלכלית כמובן, הייתי אוכלת רק במסעדות.
4. אוכלת בדרך כלל מה שאני מבשלת: פסטה (בגלל הקטנים), חזה עוף במחבט פסים, ירקות צלויים, פתיתים, בורגול, קציצות מטוגנות או מבושלות במיץ עגבניות, עדשים, קטניות מכל הסוגים ובשבת כמובן עוף בתנור עם תפוחי אדמה ואורז, שעועית ירוקה, ברוקולי, ארטישוק, סלטים שונים ומחמצים, בקיצור אני לא בדיוק יודעת עם מה הייתי רוצה להחליף את זה. אוליי עם אוכל סיני ואוכל תאילנדי וייטנאמי או כל אוכל אסייתי שהוא. גם הודי הולך.
5. בדרך כלל אני אוכלת עם הילדים כל יום ועם כל המשפחה בסופי שבוע.
6. משתדלת לאכול אוכל בריא עד כמה שאפשר, אבל לפעמים אני חוטאת באיזה המבורגר עסיסי או בפלאפל שכונתי. בעקרון משתדלת כמה שפחות לטגן.

lefler11

New member
אוכל זה חיובי (בדר"כ...)

1. אני מאוד אוהב לאכול - זה ממש לא הכרח מבחנתי (למעט שממש מורעבים...).

2. אני אוהב לאכול אוכל שאחרים מכינים, אבל אין לי שום בעיה לעזור ואם צריך לפנק לפעמים - מסתבר שאני גם יכול להכין בכלל לא רע (תלוי מה...)

3. מאוד אוהב אוכל ביתי ומאוד אוהב לאכול במסעדות
.
גילוי נאות - יש לי עבר בעסקי המסעדנות ואני עד היום בקשר טוב עם מספר בעלי מסעדות בישראל.
אני מכיר את הנושא מקרוב מאוד (זה ממש לא עסק קל \ פשוט) ומאוד מעריך ומכבד אנשים שמצליחים בתחום המסעדנות.
הערה אחרונה בעניין - לדעתי ומניסיוני רוב מי שמצליח בתחום הזה הוא "לא מי יודע מה בן אדם נחמד...".

4. אז ככה:
אסור לי לאכול מאכלים שיש בהם גלוטן כך שמראש התפריט שלי דיי מוגבל (לצערי...).
http://he.wikipedia.org/wiki/גלוטן
אני מאוד אוהב בשר (כולל עוף, בדגש על שניצל), אורז, תפו"א, תירס, ירקות, פירות וכמובן חומוס.
חשוב לציין שאצלי ארוחה בשרית טובה רצוי שתבוא ביחד עם יין מעניין
.
אני מעדיף לא לאכול מאכלי ים (למרות שאני דיי אוהב שרימפס וקלמרי) - כיוון שאני מאוד אוהב ומחובר לעולם התת מימי
.

5. אם צריך אוכלים לבד, אבל אני חושב שתמיד יותר נחמד לאכול בחברה.

6. בעקרון מבחנתי אוכל בריא זה אומר אוכל ללא גלוטן. מעבר לזה אני באמת משתדל לא להגביל את עצמי.

אפרופו אוכל - אני מאוד מאוד מאוד רוצה לטעום את הקינוחים המיוחדים שאנה מכינה

Anna begins cc

New member

תודה, זה מאד מחמיא לי

האמת היא שיש לי כמה דברים נטולי גלוטן שהם לא רעים בכלל.. עם חלב ושמנת וכאלה אתה בסדר, נכון?..

Anna begins cc

New member
איפה בכל מה שכתבתי

ראית איום או הבטחה?...
אני בסך הכל שאלתי שאלה.

http://www.youtube.com/watch?v=0ndgMy3_DHU

בהופעה הוא מספר שזה השיר הכי עצוב שלו, שהוא כתב אותו מתוך משבר נורא גדול והמון כאב- ובסוף זה הפך להיות שיר חפלה,
לכן אני תמיד מעדיפה את הגרסה הזו,
רק פה אפשר באמת להבין את המילים הכואבות.

somewoman

New member
לא רואה מאסטר שף..

1.אוהבים לאכול או אוכלים מתוך הכרח.
בד"כ כי צריך, אלה אם יש דברים ספציפיים שאני אוהבת..

2. אוהבים לבשל או אוהבים לאכול אוכל שאחרים מכינים.
ממש לא אוהבת לבשל, נדיר שנחה עלי ה"מוזה"

3. אוהבים ללכת למסעדה או מעדיפים אוכל ביתי
גם וגם, תלוי מי הבשלן..

4. איזה סוגי אוכל ומאכלים אתם אוכלים בדרך כלל, ועם מה הייתם רוצים להחליף זאת?
בצהריים זה תמיד יהיה סלט קצוץ קטן עם טחינה, ואת זה אני לא מחליפה.. בערב זה משתנה, ברוב המקרים אני מנשנשת משהו קטן..
הייתי שמחה למנת פירות ים כל יום

5. אוכלים לבד או בחברה.
בצהריים עם חברה בעבודה, בערב, אם אני אוכלת זה לבד בד"כ..

6. מקפידים על אוכל בריא או אוכלים ללא חשבון.
לא מקפידה, אוכל מה שבא

יש כאן מישהו שראה מאסטר שף חוץ ממני וממך?

אם כן, רק רציתי להגיד כמה מילים על כנרת, הבחורה שרתוקה לכיסא גלגלים ואשר באו אליה הביתה שני השופטים כדי לטעום מהמאכלים שהיא בישלה.
את כנרת היכרתי בהיותה ילדה בקיבוץ בתקופה שגרנו שם. היא בת גילו של בני הבכור והיו באותה הקבוצה. ילדה יפה ושקטה. מפונקת ומופנמת. היינו חברים טובים של הוריה ובילינו לא מעט יחדיו. זמן קצר לאחר שעזבנו את הקיבוץ היא נפגעה בתאונת דרכים כשהייתה ברכב שהיה נהוג ע"י אביה. כולם נפצעו אך היא נפגעה הכי קשה. נשארה משותקת לכל ימי חייה. בבית החולים כשביקרנו אותה מיד אחרי התאונה, היא הייתה חייכנית יותר מהרגיל. לימים, אימה סיפרה שכנרת אומרת כי התאונה זה הדבר הכי טוב שקרה לה בחיים. מנערה מופנמת וביישנית היא הפכה לחברותית, שמחה ומלאת חיים למרות הניתוחים וכיסא הגלגלים. לאחר כמה שנים קשות, המשפחה עזבה את הקיבוץ ואנחנו נשארנו איתם בקשר הדוק. היינו בחתונתה הראשונה ובצוק העתים, נפרדו דרכינו.
לימים, שמענו שכנרת התגרשה והיא עושה עם עצמה המון דברים כמו מסע במלכת המדבר, כדורסל עם נבחרת הנשים, פשוט אשת אשכולות. אין דבר שהיא לא עשתה ולא ניסתה.
רק לאחרונה היא חזרה לתודעתנו עם הכתבה שהייתה עליה ואיתה בערוץ 2 ובה נחשפה עם גילוי מזעזע על ההתעללות המינית שהיא עברה, מאז היותה ילדה קטנה, מידי סבה (אבי אמה) ואנחנו היינו פשוט בשוק. זה הסביר את פשר העובדה שהייתה כל כך מופנמת כילדה. זה היה סוד שהיא שמרה בבטנה המון שנים. היא התחתנה בשנית, ילדה ילדים מקסימים ומסתבר שהיא גם יודעת לבשל מאכלים טעימים. הסתכלתי בה ולא האמנתי. הילדה הקטנה, המופנמת והמפונקת, הפכה לאישה חזקה, עצמאית, אמא נהדרת, והיא, אם אפשר קצת לתת סופרלטיבים, סמל ודוגמא לנצחון הרוח והנפש על הגוף הנכה והחולה.
אני לא יודעת אם היא תמשיך בתוכנית או אם היא כזאת בשלנית מוכשרת, אבל אני מוצאת את עצמי שואבת ממנה המון כח והמון השראה על איך אפשר לנצח את הכאב ואת המוגבלות ולשמש סמל ודוגמא לאומץ ולגבורה

poseidon111

Active member
ואני הכי התרשמתי מבעלה ומהאהבה שהוא הרעיף

עליה למרות הכל.
הוא היה שדרן מוכר ברדיו בזמנו.

לא הספקתי להכיר את בעלה באופן אישי

אבל אין ספק שחלק גדול מההצלחה שלה בכל התחומים, אפשר וניתן לזקוף לזכותו. גם בכתבה הקודמת ראיתי איך הוא אוהב אותה ומפרגן לה ומרעיף עליה חום אדיר. באמת. אני נשארתי נדהמת מול כל הדבר היפה הזה שראיתי וזאת ללא קשר לעובדה שאני מכירה אותה אישית. וזה גם באיזה שהוא מקום מתקשר עם מה שדיברנו עליו באשכול הקודם. יש אנשים יפים וחזקים בארץ הזאת. חבל שאנחנו נחשפים בעיקר לכיעור ולא כל כך ליופי

למעלה