קצת לפרוק

קצת לפרוק../images/Emo14.gif

בס"ד בוקר טוב חברים יקרים! אני מרגישה שאני פשוט חייבת לפרוק, אז בגלל זה ההודעה הזו נכתבת בשעה הזו, אז ככה:אני בתקופה מאוד קשה מבחינה נפשית, וזאת בשל תזכורות למצב הרפואי שלי שנוחתות עליי ב"בום", (את הסיפור שלי תוכלו למצוא כאן בין דפי הארכיון, אני לא מסוגלת לעשות עכשיו חיפוש כי זה ימוטט אותי עוד יותר). הבעייה היא שבדרך אני פוגעת בחברה הכי טובה שלי, (ולא אזכיר פה שמות). אנחנו רגילות לדבר בצורה מסויימת, משהו פרטי משלנו ופתאום אני לא מדברת באותה צורה אלא נעשית אוטומטית ושולפת תגובות מהשרוול, כל הזמן אני עונה באותה מילה, זה יכול להיות:"כן" או "צודקת", אנחנו מדברות במסנג'ר. פתאום אני מרגישה שבצד השינוי הטוב שחל במצבי הבריאותי, חל גם שינוי בהתנהגות שלי כלפי אותה חברה, וזה מאוד קשה לי וכואב. תגובות תתקבלנה בשמחה אם זה כאן או במסרים, תודה, ליאת.

הי ליאת. ../images/Emo23.gif

בסיעתא דשמיא
בראש ובראשונה, אין שלם מלב שבור. זה על האמוטיקון שצירפת לכותרת שלך.
אני לא הצלחתי למצוא פרטים אודות המצב הבריאותי שלך בפורום זה. אני חושב שאת צריכה לשתף אותה במה שאת מספרת לנו. אני בטוח שהיא תבין אותך. חברים טובים עוזרים האחד לשני וסולחים האחד לשני במצבי בריאות רופפים. בכל מקרה, אין שום דבר שאפשר לעשות בנידון: גוף לא בריא מזיק לנשמה של האדם ולאנרגיות שיוצאות ממנו. חוק האיזון הקוסמי קובע שתמיד גוף האדם יעדיף לחזור למצב הטבעי שלו: אם האדם עייף, הגוף יאותת לו שכדאי לו לישון. החוק הזה, אגב, לא פועל רק על בני-אדם, אלא על כל אורגניזם או אלקטרון בעולם. למשל, המתכת שואפת לחזור למצבה הראשוני, לפני שנוצרה בידי האדם. היא תשאף לפרק עצמה בעזרת תהליכי חימצון שיוצרים חלודה, המפוררת את המתכת. כך גם אנחנו שואפים לאזן את עצמנו בכל רגע נתון. האנרגיה הפנימית שלנו מחפשת איזון שלם ומוחלט. לפעמים את תחפשי את האיזון הזה ממקורות חיצוניים: כסף, חברים, זוגיות, פורומי תמיכה ולעיתים מתוך עצמנו. אם את לא מאוזנת גופנית, האנרגיה הפנימית שלך תיפגע ותפגע בסובבים אותך. את תקריני 'שלילי' לכולם - מה שיגרום לאחרים לזעוף פנים ולהקרין 'שלילי' אלייך בחזרה. איך לפתור את זה...?
עוד לא הגענו לשלב הזה בסדנת "מהות החיים" שאני משתתף בה. אבל אני ממליץ שתגיעי לאיזון מסוים בחיים שלך. תמצאי שיטות לשלוט בכח התודעה שלך ובכך - תקריני יותר אושר וחיוך. יש הרבה סיפורים אופטימיים על אנשים חולים מאוד שמקרינים המון אושר ושמחה בחייהם. תנסי ללמוד מהסיפורים הללו. וספציפית בנוגע לחברה - קחי אותה לשיחה. תבקשי ממנה שתהיה סובלנית כלפייך. תסבירי לה את המצב. ותחייכי. בשביל האנושות.

buffgirl

New member
ליאתי, ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אם צורת ההתנהגות שלך כלפי החברה שלך לא מוצאת חן בעיניי, אני מציעה לך לשים לב אפילו יותר מתמיד לתגובות שלך אליה לפני שאת שולחת אותן. אם זה ממש מפריע לך, נסי לברר מה הוא השורש לבעיה ולמה את מתנהגת ככה. את יכולה לדבר איתה, או עם כל אדם אחר שאת סומכת עליו על הנושא ואני בטוחה שגם אנשים מהפמ"ח שיותר מישמחו לעזור לך (כולל אני). אני מכירה הרבה אנשים שעובר עליהם שלב כזה או אחר בשינוי בהנתהגות והכי חשוב הוא שזה עובר, ואם לא - אז עושים משהו בעניין. מקווה שזה יעזור לך, ותשאירו אותנו מעודכנים! אל תהיי עצובה, זה רק יחמיר את המצב. אם את צריכה אותי, למרות שאנחנו לא מכירות, אני פה. במסרים, אי-מייל, אייסיקיו ומסנג'ר. ואם את לא, אז לא, אבל אני מקווה שתסדרי בכל אופן.

sh53

New member
מסכימה עם ההודעה הזאת ../images/Emo45.gif

נסי את מה שאמרו לך כאן ואני בטוחה שבחורה מקסימה כמוך היא תבין

למעלה