קצת לרענן את הזיכרון

קצת לרענן את הזיכרון../images/Emo8.gif

קצת פרטים עליכם..מי שרוצה מוזמן לענות
שם?
גיל?
מגורים?
איך החופש?
יש לך עבודה?
אם כן, מה היא?
כמה דיסקים של מיקה יש לך ומה השמות שלהם?
אייסיקיו או מסנג'ר? באיזה עוד פורומים את/ה נמצא/ת בתפוז? ת ה נ ו : )

ראשונה ../images/Emo3.gif

חחחחח נו מה
?! לא יכולתי להתאפק!!
שם? רחלי גיל? 14 מגורים? כרמיאל איך החופש? רוב הזמן נחמד
וכל השאר משעמם
יש לך עבודה?תהיה לי באוגוסט אם כן, מה היא?קייטנה כמה דיסקים של מיקה יש לך ומה השמות שלהם?1..
פשוט וטוב אייסיקיו או מסנג'ר?303152312, [email protected] באיזה עוד פורומים את/ה נמצא/ת בתפוז?אני רק פה ובקומונה של גדנ"ע אויר
היה נחמד ונחמד שהיה

RTur

New member
עונה:

שם? ארתור גיל? 17.5 מגורים? בית.. חח באר שבע איך החופש? בסדר.. אבל שבוע הבא הוא לא ממש חופש.. יש בגרות חוזרת במתמטיקה יש לך עבודה? אממ לא בדיוק כי זה לא משו קבוע.. זה פעם ב.. מקווה למצוא משו קבוע בקרוב אם כן, מה היא? זמר אירועיפ חח כמה דיסקים של מיקה יש לך ומה השמות שלהם? 3 - "מיקה קרני" (הראשון), "מגדלור" ו-"פשוט וטוב" אייסיקיו או מסנג'ר? במסר באיזה עוד פורומים את/ה נמצא/ת בתפוז? איגי וקסמן, דודו טסה, לירז צ'רכי, האלופה, בטי, איריס פרחי, הדורבנים, הקומונה של קרן אבראשי

הממ:

שם? צליל. גיל? 13. מגורים? שם.
איך החופש? חופש. יש לך עבודה? לא. אם כן, מה היא? אבל אין. כמה דיסקים של מיקה יש לך ומה השמות שלהם? "מגדלור". אייסיקיו או מסנג'ר? 240221991, [email protected]. באיזה עוד פורומים את/ה נמצא/ת בתפוז? הרבה, אין כוח לרשום.

i love עדי

New member
נהנה

קצת פרטים עליכם..מי שרוצה מוזמן לענות שם? לירון גיל? 14 מגורים? מודיעין איך החופש? אחלה יש לך עבודה? כן אם כן, מה היא? קייטנה כמה דיסקים של מיקה יש לך ומה השמות שלהם? יש לי את הראשון, את מגדלור ואת פשוט וטוב אייסיקיו או מסנג'ר? [email protected] באיזה עוד פורומים את/ה נמצא/ת בתפוז? כוכב נולד, בטיפול, אימוץ, מכתב שלא נשלח, גלי עטרי.

RTur

New member
היי יש לנו את אותם הדיסקים חח ../images/Emo6.gif

look away

New member
../images/Emo26.gif

גיל?23 מגורים?ירושלים איך החופש?אין חופש
יש לך עבודה?בטח אייסיקיו או מסנג'ר?מסן באיזה עוד פורומים את/ה נמצא/ת בתפוז? אריק איינשטיין,מילואים-הסדרה,שוונג,קרוב לוודאי,קרן פלס יהודית רביץ,טיפקס,מיקה קרני ועוד...

heaven is here

New member
:) :) :)

שם? שירה גיל? 19 מגורים? מרכז איך החופש? איזה חופש:) יש לך עבודה? צבא אם כן, מה היא? כמה דיסקים של מיקה יש לך ומה השמות שלהם? אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר באיזה עוד פורומים את/ה נמצא/ת בתפוז?כל מני:)

הנה תשובה

קצת פרטים עליכם..מי שרוצה מוזמן לענות שם? ישראל גיל?27 מגורים?חדרה איך החופש? יש לך עבודה?כן אם כן, מה היא?מוכר מתנות כמה דיסקים של מיקה יש לך ומה השמות שלהם?מגדלור, פשוט וטוב אייסיקיו או מסנג'ר?איין באיזה עוד פורומים את/ה נמצא/ת בתפוז?אביב גפן

עונה נה נה נה../images/Emo27.gif

שם? נופר
גיל? 13.
מגורים? אזור המרכז
איך החופש? יופי טופי אחלה בחלה!!
יש לך עבודה?כן.
אם כן, מה היא?עבודת בית לחופש של בית הספר!
כמה דיסקים של מיקה יש לך ומה השמות שלהם? יש לי שני דיסקים שלה, "מגדלור ו"פשוט וטוב".
אייסיקיו או מסנג'ר? מסןןןןןן
באיזה עוד פורומים את/ה נמצא/ת בתפוז? מירי מסיקה, אומנות שימושית למתחילים, אומנות בחימר פולימרי ואומנות שימושית לילדים

למעלה