ח י פ ש ו ש י ת
New member
קצת לשתף ......
אני מת מפחד.
כמו שאתם יודעים עוד 10 ימים יקראו לי "הגננת"
ואני פשוט מבועתת
יום ראשון אני צריכה לשלוח להורים מכתבים לאסיפת הורים שתתקיים ביום חמישי
ויש כל כך הרבה דברים שאני צריכה לדבר ולגבש לעצמי ( חזון חינוכי, "אני מאמין", עקרונות, ימי הולדת, הזנה, קבלת שבת, כספים, טפסים, אישורים, הורים והכללללללללל...).
ואני מתה מפחד. נשבעת לכם.
הקטע הוא שכל החברות שלי מהלימודים גם ה לחוצות, בחדשות מדברים ומראים על אנשי החינוך..
הכל סביבי סובב סביב זה ..
וכבר אמרתי שאני מתה מפחד?
היום הלכתי עשות קניות של ספרים וקפצתי לאיקאה לקנות מלא כלי מטבחו ו..
לבבות משוקלד עטופים בניי \ר אדום שאתן לכל ילד.
כל דבר בגם מצריך חשיבה ו "אני מאמין" מאחוריו. כמו למשל הזנה. אני יכולה למות ממחשבות אם לתת 2 סוגי בחירה של ממרחים או 3.. אשכרה לייסר את עצמי כי להורים יהיה מה להגיד על זה ואני צריכה לדעת בדיוק למה 2 או 3 כדי שאוכל לנמק...
בלי קשר לזה יש את כל העניין הכפסי- התנהלות בגן וזה וואחד כאב ראש.. סומו!!!!!
בעצם, אני לא ממש יודעת מה להגיד רק שיש לי עיגולים שחורים מתחת לעיניים, אני קמה ב 3 בבוקר מהמיטה להדפיס חומרים לגן ..
ועוד לא דיברתי על זה שכל השירים שלי עדיין על דיסק און קיי ולא צרבתי לנושאים (ולא למדתי אותם!!!).
תגידו לי שיהיה טוב ושאסיפת ההוירם תעבור בשלום.
קניתי לאסיפת הורים בגדים
סריג מהמם בוורוד בהיר עם מעט מאוד חוטי זהב
וג'ינס כחול כהה עם נעלי עקב וגורמט זהב עדין .
רק שיאהבו אותי
לפעמים אני חושבת שהיה כדאי להשאר ב "אזור הנוחות שלי"...
ברררררררררר... בלחץץץץץ
אני מת מפחד.
כמו שאתם יודעים עוד 10 ימים יקראו לי "הגננת"
ואני פשוט מבועתת
יום ראשון אני צריכה לשלוח להורים מכתבים לאסיפת הורים שתתקיים ביום חמישי
ויש כל כך הרבה דברים שאני צריכה לדבר ולגבש לעצמי ( חזון חינוכי, "אני מאמין", עקרונות, ימי הולדת, הזנה, קבלת שבת, כספים, טפסים, אישורים, הורים והכללללללללל...).
ואני מתה מפחד. נשבעת לכם.
הקטע הוא שכל החברות שלי מהלימודים גם ה לחוצות, בחדשות מדברים ומראים על אנשי החינוך..
הכל סביבי סובב סביב זה ..
וכבר אמרתי שאני מתה מפחד?
היום הלכתי עשות קניות של ספרים וקפצתי לאיקאה לקנות מלא כלי מטבחו ו..
כל דבר בגם מצריך חשיבה ו "אני מאמין" מאחוריו. כמו למשל הזנה. אני יכולה למות ממחשבות אם לתת 2 סוגי בחירה של ממרחים או 3.. אשכרה לייסר את עצמי כי להורים יהיה מה להגיד על זה ואני צריכה לדעת בדיוק למה 2 או 3 כדי שאוכל לנמק...
בלי קשר לזה יש את כל העניין הכפסי- התנהלות בגן וזה וואחד כאב ראש.. סומו!!!!!
בעצם, אני לא ממש יודעת מה להגיד רק שיש לי עיגולים שחורים מתחת לעיניים, אני קמה ב 3 בבוקר מהמיטה להדפיס חומרים לגן ..
ועוד לא דיברתי על זה שכל השירים שלי עדיין על דיסק און קיי ולא צרבתי לנושאים (ולא למדתי אותם!!!).
תגידו לי שיהיה טוב ושאסיפת ההוירם תעבור בשלום.
קניתי לאסיפת הורים בגדים
וג'ינס כחול כהה עם נעלי עקב וגורמט זהב עדין .
רק שיאהבו אותי
לפעמים אני חושבת שהיה כדאי להשאר ב "אזור הנוחות שלי"...
ברררררררררר... בלחץץץץץ