קצת מאוד מאוד שקט פה לא?
T The Mad Hatter New member 4/6/03 #2 אז- אתה מוזמן לדאוג שלא יהיה פה משעמם. אתה יכול לפרסם תמונה שלך עם אוסף ספרי הטרי פראצ'ט שלך, למשל...:/ >_<
אז- אתה מוזמן לדאוג שלא יהיה פה משעמם. אתה יכול לפרסם תמונה שלך עם אוסף ספרי הטרי פראצ'ט שלך, למשל...:/ >_<
מ מאגנה עז וסלוטייפ New member 8/6/03 #3 רעש!! אני בודק את המקום בתדירות של אחת ל12 שעות.. אגב, השעה חצות (לפי שעון חורף) והכול כשורה, בע"N
D dino_din New member 9/6/03 #4 אני בדיוק באמצע שומרים, שומרים השעה שתיים עשרה וחוץ מהעובדה שיש פה דרקון ענק יורק אש, הכל בסדר
ה הנורווגים באים New member 9/6/03 #5 יו אני חולה על הספר הזה!!!!../images/Emo58.gif הקטע עם ויימס שמאיים על המון נזעם בארול הדרקון זה קטע אדיר! וגם הקטע שבו נובי מנסה לפגוע בדרקון בעזרת הקשת, וגם הסתברות ה"אחד למליון". גדול, פשוט גדול.
יו אני חולה על הספר הזה!!!!../images/Emo58.gif הקטע עם ויימס שמאיים על המון נזעם בארול הדרקון זה קטע אדיר! וגם הקטע שבו נובי מנסה לפגוע בדרקון בעזרת הקשת, וגם הסתברות ה"אחד למליון". גדול, פשוט גדול.
S SaidinsTaint New member 11/6/03 #6 בערך כשהדיון התחיל הייתי באמצע Hogfather - קריאה שניה או שלישית. אני אוהב את איך שפראצ'ט גורם לך לשמוע משפטים רגילים בצורה שונה - You'd better watch out... וכולי.
בערך כשהדיון התחיל הייתי באמצע Hogfather - קריאה שניה או שלישית. אני אוהב את איך שפראצ'ט גורם לך לשמוע משפטים רגילים בצורה שונה - You'd better watch out... וכולי.
N netsef New member 12/6/03 #7 לשמוע משפטים רגילים בצורה שונה... בסיום פגישה של Vetinari, כשהוא אומר: "Don't let me keep you"... יש לפראצ'ט נטיה למצוא משפטים שהמשמעות שלהם חד משמעית... עד שהוא עושה בהם שימוש.
לשמוע משפטים רגילים בצורה שונה... בסיום פגישה של Vetinari, כשהוא אומר: "Don't let me keep you"... יש לפראצ'ט נטיה למצוא משפטים שהמשמעות שלהם חד משמעית... עד שהוא עושה בהם שימוש.