קצת מאוחר אבל.. טופיק שבועי

קצת מאוחר אבל.. טופיק שבועי../images/Emo9.gif

כן, אני יודעת שהייתי אמורה לפתוח הודעה אתמול, אבל אתן יודעות.. school sucks ושכחתי מזה לגמרי עם כל השיעורים והבחנים ובלה בלה
אבל!!!!111 לא שכחתי אתכן לגמרי
לא תפטרו ממני כ"כ מהר
חע. אז ככה, הטופיק הזה יהיה קצת בדיוני אם אפשר לקרוא לזה ככה
תתארו לכן את הסיטואציה הבאה (*טםטםטם*
) זכיתן בהגרלה.. ונחשו מה- הפרס הוא להיות 24 שעות בחברתו של אורלנדו (
#@$). אתן מאושרות ועליזות (וצורחות ברחבי הבית "אאאאאעעעעעעעעע!11111" ושאר יושבי הבית מתחילים לפחד מכן
) אבל אחרי כל הצרחות מגיעה השאלה.. מה באמת תעשו עם אורלנדו 24 שעות? (בבקשה! בלי מחשבות מגונות
) תשקעו בשיחת נפש עד עלות הבוקר?
או שמא תצאו לקרוע את העיר (תדמיינו שזאת לונדון
) במועדונים הכי מאאאגניבים שיש? (יש להוסיף צלמי פפראצי שרודפים אחריכם, כן?
) תלכו עם אורלנדו לצילומים וראיונות? או שבכלל בא לכן להכיר את החברים והמשפחה שלו?
קיצר, כל מה שעולה לכן לראש.. וזהו!

../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

סתם, אם באמת בלי מחשבות מגונות, אז בלי לחשוב פעמיים הייתי הולכת איתו לים. הכי הכי כיף בעולם....

קמימונת

New member
../images/Emo6.gif

שקראתי את השאלה "מה תעשו איתו 24 שעות?" הדבר הראשון שעלה לי בראש זה ים. אני נשבעת. טחח, טלפתיה.

shaya23

New member
24 שעות??

טוב אז סדר יום.. חח סתם.. לא יודעת כמה מקומות... לים.. להכיר את המשפחה והחברים (אחרי הכל-המשפחה לעתיד שלי.. חח)וכל מה שכתבת.. אני לא מקורית..

פרפר17

New member
אמממממממממממ

ניראה לי שבבוקר נהיה בבריכה אז ללכת הביתה להיסטלבט ולשמוע מוסיקה ובלילה ללכת לים ולדבר כל הלילה מול השקיעה

אני יודעת מה..../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif

אני אכניס לאורלי שלנו קצת שכל...קייט דפוקה יאטיפש...מה אתה יוצא איתה?
איך הוא יוצא איתה דמט... יש לה עין כחולה ועין חומה דמט מה זה? סתם אני אלך איתו לים ואני אגיד לו שהוא חתיך ומדהים
ומ...קיצר אני אתחנף אליו ואז הוא יקנה לי מלא דברים כאילו חסר לו כסף... סתם נו ואני אכיר את המשפחה שלו ואת אורלנדו המיתי וזהו..... א-ש-ל-י-ו-ת-!

VIVIAN3

New member
*מפעילה את חוש הדמיון הפרוע...*

האמ אומרת לו היי איך החיים מה המצב כמו איזו אחת שמשעמם לה בחיים... אחר כך נשב במסעדה נדבר ונשחק עם האוכל כמו איזה שני אנשים שרופים
אחר כך נלך לים ואתפאר במיטב גופי... חחחחחחח.... ובערב נראה סרט שלו בוידאו וכל מה שאני אעשה זה להחמיא לו ולהעיר לו על יכולת המשחק שלו (ואני מתכוונת גם משחק במובן של... המממ.... נווטטייי...) בבוקר אני אתעורר חצי עירומה חחחחחחחחחחחחחחחחחח ספאםםםםםם

רק 24 שעות?../images/Emo10.gif

חחח לא מספיק לכל מה שאני רוצה לעשות עם אורלנדו..}-} טוב אז קודם כל נלך לרכוב על סוסים
משם לים|עם הסוסים),נרכב בחוף הים על הסוסים(זה הדבר הכי הכי בעולםםםם),ואז נעזוב את הסוסים לטובת שחייה בים,ואז נטייל קצת על החוף... בערב נלך לסרט נחמד ומשם לשבת בבית קפה נחמד וקטן ונדבר על כל הנושאים בעולם..משם..זה די ברור..נמצא את עצמנו מתגלגלים בין הסדינים של המיטה שלי או שלו...
..אחרי 24 השעות האלה,שנינו נרצה יותר מ24 שעות ביחד תאמינו לי...ולא רק במיטה..

kittycatbone

New member
אני הייתי רוצה..

שיחות נפש
כי זה הכי מגניב
או להכיר את החברים שלו דברים כאלה..
וים זה כזה רומנטי ויפה
אבל לא אכפת לי איפה בעצם נהיה?! אני עם אורלנדו כפרות!! זה כבר הכי מגניב בעולם!
(סתם עזבו תמשפט האחרון.. XD)

למעלה