קצת מאוחר אבל...

פרפר15

New member
קצת מאוחר אבל...

חג פורים שמחחחחחחח
למה היתחפשתם?

perrinat

New member
../images/Emo151.gifפורים../images/Emo149.gifשמח|../images/Emo103.gif

איזה קטע. גם אחת בפורום שלי (שאקירה) התחפשת לגותית.

פורים שמח../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif

אני אישית חשבתי להתחפש לג'יבנשי ולעשות ים של כסף על עיצוב השמלות של כוכבניות האוסקר. אבל בסוף התחפשתי לשטיח אדום.... פורים שמח

מיצי007

New member
טחחחח

לי גם הייתה הצעה ממישהי... להתחפש לאוסקר... אבל זה פשוט יותר מידי מתנשא ללכת לבושה בזהב בביצפר ולהודות לכל בנאדם שעובר לידי לא?? אז התחפשתי לפיה שחורה.

למה להודות? הרי הוא שותק../images/Emo13.gif

צריך להיות בזהב ולשתוק כל היום - מה שנראה לי לא פחות נוראי

מיצי007

New member
למה לא?

להודות ליוצקים שיצקו אותו למעצבים שעיצבו את הצורה המגוכחת שלו... רק העובדה שלהסתובב בזהב כל היום כבר מחרידה את מחשבותיי...

להסתובב בזהב ו...

רק עם תחתונים. באמת לא להיט
אגב - מה דעתך על מאבק המעצבים על השמלות של הכוכבניות?

מיצי007

New member
תלוי איזה כוכבניות...

רק אלו שנחשבות כוכבות עולות מתווכחים עליהן או שהמועמדות הרציניות. לגברים זה לא ממש בעיה.... הנשים יש להן תכשיטים מושאלים באלפי דולרים ואח"כ,אם אחת מהן זוכה היא מקבלת את הכל במתנה-כמה כיף זה?

רצינית??

וואו - איזו מסחריות....גועל. אם כבר מדברים על אופנת האוסקר. אני חושבת שמאז הנוצות השחורות של שר, לא ראיתי תעוזה אופנתית אמיתית באף אחד מטקסי האוסקר.

מיצי007

New member
מה עם ביורק?

היא חתיכת מטורפת שנה שלמה ירדו עליה בתוכניות בידור.... ברבור ותיק הביצה שלה לא זכור לה??? וכן זאת מסחריות,אני לא ממש מתה על הטקס הזה. ככה שהן עוברות על השטיח האדום שואלים אותן של מי השמלה ושל מי התכשיטים,ואת השאלות האלו שואלים את מי שהכי מעניין לשאול.... וככה המעצבים זוכים ליותר פרסום.

fluppster

New member
פורים שמח

אני הייתי אמורה להתחפש לזוכת אוסקר, אבל חליתי בשפעת..... ביליתי את כל פורים בבית...... הייתה לי שמלה, ואוסקר, ותכננתי להכין נאום ארוך ארוך ואולי מעטפה של הזוכים, אבל בסוף לא עשיתי כלום....

למעלה