בואו נשים דברים במקומם: מכל החברות
השקוף של חברת פימו הוא הטוב ביותר והנקי ביותר (אומרים שגם של דונה קאטו אבל מאחר ואי אפשר להשיגו בארץ אני לא מתייחסת אליו). בצד הצבע הלבן השקוף של פימו יש עוד צבעים שקופים: אדום, סגול, כחול, ירוק, כתום וצהוב. אם רוצים לערבב את הלבן עם צבע נוסף ורוצים להמשיך לשמור על תכונותיו מערבבים אותו רק(!) עם צבע שקוף ולא עם צבע אטום. כדי לקבל למשל ורוד, מערבבים את הלבן (מס' 014) עם אדום (מס' 204). כדי להגביר את אפקט השקיפות זורקים את העבודה האפוייה היישר מהתנור למי קרח. כל השהייה בין סיום האפייה והעברה למי קרח תפחית ממידת האפקט. די להשרות את העבודה במי קרח למשך 5-7 דקות. ובנוסף לכל האמור לעיל קחו לתשומת לבכם שהחומר אינו שקוף ממש אלא בעיקר הוא חלבי ורק כאשר המשטח שאנו מכינים דק ממש (מס' 8-9 במכונה)הוא מביא לידי ביטוי חלקי את תכונת השקיפות. הסיכה בתמונה המצורפת עשוייה מציור בצבעי טושים שכוסה בפימו שקוף והושרה במי-קרח.