קצת מאוכזבת

קצת מאוכזבת

טוב, לא כל כך שיתפתי (בעיקר כי גם חברים מהמשפחה קוראים את ההודעות שלי- ולא רציתי לגלות את כל הקלפים..... אולי זה הזמן לאמץ שם בדוי?....) אבל החודש ממש הרגשתי שנכנסתי להריון- הרגישות לריחות (פתאום התחלתי להריח את הכלבה), נגעלתי מבשר (ומדובר על כבד אווז- המעדן החביב עליי...) בחילות וכו'. כבר באמת הכנתי את עצמי נפשית להריון, והתכוונתי היום לעשות בדיקת דם, אבל.... אתמול בערב היה מן דימומון זעיר (לא ממש מלחיץ אותי- כי גם ההריון הקודם היה עם המון דימומים בהתחלה), אבל היום בבוקר כבר היה דם אדום טרי, וקרישי דם ענקיים ומפחידים..... אני פשוט מניחה שההריון לא השתרש כמו שצריך- וכעת הוא נפלט החוצה. בינתיים לא בדקתי עדיין מה קורה שם (מאז שהתעוררתי), אבל אני מניחה שזה ממשיך. (למרות שיש בי קול קטן שאומר שאולי בכל זאת יהיה הריון בריא....). אז זהו. אני פשוט אחכה לי שזה יגמר (ואם יהיו כאבים יוצאי דופן אקפוץ לרופאה). דווקא בדיוק התאים לי התזמון- אבל אין דבר.... אולי בחודש הבא....

סיבוב2

New member
היידי יקרתי ../images/Emo24.gif

הרגשתי בדיוק אותו הדבר החודש ובסוף לא מחזיקה אצבעות לחדשות טובות
מה עם תמונה של אופק המתוקה להעלות חיוך קטן

Joy107

New member
איזה בונבון....../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

פוקית27

New member
מחזיקה אצבעות שיסתדר וגם אם לא -

אנחנו כולנו פה ל-
ולחזק אותך.

תודה לכולכן../images/Emo140.gif

איזה הענות על הבוקר.... אני בדרך כלל ישנה בשעות כאלה- והנה כאן יש חיים שלמים.....
ופונג- תודה, דווקא בדיוק חשבתי להחליף חתימה -אבל אם את מבסוטית ממנה, אני אשאיר אותה עוד קצת..... וליאת- באמת שהייתי הולכת לרופאה, אבל ללכת לחכות שם עם אופק שעות, בלי תור, בחום כזה (ועוד באוטובוסים) זה משהו שממש לא בא לי.... אני אומרת- כל עוד אין כאבים יוצאי דופן (משהו שמעבר לכאבי מחזור רגילים) כנראה שהגוף מתמודד עם זה יפה לבד.... אתן מקסימות! תודה על החיבוקים והתמיכה!

m i c h a l y

New member
אמנם קצת מאוחר אבל

קבלי
ואיזה מתוווווווווווווק אופק. עושה חשק אמיתי (כאילו שלא היה חשק קודם...) בכל אופן עדיין מקווה לטוב. מיכל.

Gill Gallad

New member
קבלי הרבה ../images/Emo24.gif!!!

מצטערת לשמוע על האכזבה! אבל התמונה יפהפיה - יש לך במה להתנחם!! אני מאחלת לך שבזאת הסתיימה מנת אכזבותייך ובפעם הבאה - קולולו...

יפעת99

New member
להידי אור קבלי../images/Emo24.gifגדול גדול

יש לך ילדה מדהימה בבית. יפעת

למעלה