קצת מבואסת .... אחרי שיחת טלפון ...

pachanga

New member
קצת מבואסת .... אחרי שיחת טלפון ... ../images/Emo11.gif

היתה לי שיחת טלפון עם בחור מאוד נחמד השיחה היתה עם מלא הברקות לשון וצחוקים , אמרתי זהו, הוא ג-ד-ו-ל מהחיים!!!!! ואז.... הזכרתי את הקטע של הסיגריות? ואז ......
הוא אמר: "את מעשנת???" "טוב ברגע זה את מחוקה אצלי!!!!" זה די מעליב לשמוע את זה.... ואז באים ההטפות המוסר, למה אני מעשנת, ומה זה עושה לך??? ו..... לא חשוב.....
והוא עוד מצפה שאני התקשר... ונדבר.... אולי השיחה באמת משכה אותי איך שהוא לדבר איתי.... אבל בי זה נראה כמו שהוא נורא פגע.... "עשיתי עליך איקס" ממש מעליב
מה אתם אומרים?

reneg

New member
שיחת הטלפון...

ציפור קטנה לחשה לי שזה לא בדיוק מה שקרה... וביקשה ממני להתנצל אם פגעה או העליבה אותך אבל הוא ממש לא התכוון... ושכניראה היתה אי-הבנה בקשר להשלכות של הנושא... הוא מוסר (אחרי שקרה מה שכתוב) שאם את לא רוצה לדבר איתו יותר תודיעי לו (או לי ואני יעביר לו) ואל תשחקי איתו...FYI

pachanga

New member
זה לא משנה עכשיו.....reneg

קודם כל בגלל שענית! ושנית.... לא יודעת למה, אבל זה נורא פגע בי.... אולי זה נשמע מוזר כי אני לא מכירה את הבחור אבל .... נפגעתי
וזכותו לא לסבול את הסיגריות... לא זאת היתה המטרה להכיר.. היתה לו מטרה אחרת להכיר... אגב השעה המוקדמת שאני ערה בבוקר זה בגלל שהלכתי לישון מוקדם עם חבורה מתוקה של ילדים
בשעה 9
וקמתי ב 6
ועוד משהו .... יש דברים מסוימים שאני צריכה בהם תמיכה כנראה חלק מזה זה להפסיק לעשן!!

פצ´אנגה...

בתור בחור שעוסק כמעט בל סוגי הספורט.... גם אני לא מעשן... וכמו שציינת השאלה היא מה מטרת ההיכרות... כי אם זה לקשר קבוע אז אני מבין אותו... אבל אם זה לקשר ידידותי כזה אז "שיחפש את החברים שלו"... הוא לא יכול לשנות את כל העולם לפי איך שהוא רוצה... עשה X ? שיעשה ..אני מאמין שהוא זה שהפסיד לא את... ואגב... אם תרצי תמיכה בעיניין הפסקת העישון... אני פה... ביי.. *איטלקי23S תומך אבל לא כלכלית*

pachanga

New member
אתה באמת תומך??

איזה מתחשב
תודה חמוד. פאצ´נגה אוהבת תומכים

brasil

New member
CHECK IT OUT ../images/Emo8.gif

HI PACHANGA FIRST YOU HAVE TO ASK HIM BECAUSE I THINK THAT YOU DIDN´T UNDERSTAND EACH OTHER SO CHECK IT OUT BEFORE DECIDING THINGS GOOD LUCK

pachanga

New member
או ברזיל יקירי../images/Emo13.gif

מאז שהגעת לכאן, אתה תמיד דואג לי אה
אתה חמוד
ספר לי מה עם החיי לילה שלך

brasil

New member
HI PACHANGA!!! ../images/Emo13.gif

HI PACHANGA SO I LIKE TO TAKE CARE OF PEOPLE AND TO GIVE THEM SOMETIMES ADVICES BUT ONLY WHEN I AM SURE OF IT. MY NIGHT´S LIFE HERE ARE FULL OF THINGS ESPECIALY IN THE WEEKEND THAT IS LONG(FROM FRIDAY AFTERNOON TILL MONDAY-GOOD LIFE HA?)SO MOST OF THE TIME I SPEND WITH MY BRASILIANS FRIENDS(GIRLS) AND THE REST IN THE GYM WHICH IS LIKE A BIG FORUM HERE THAT PEOPLE DOING SPORT AND TALKING(MEETING) BESIDE THE EXERCISES BUT IN GENERAL THE LIFE HERE ARE VERY BUSY OF ACTIVITIES
WHAT ELSE DO YOU WANT TO KNOW???

Foofa

New member
פאצ´ה בובה.

אם משהו אחד למדתי זה שאם מישהו מתחיל להעביר עלייך ביקורת בהתחלה תני לו בעיטית לכיוון ה-EXIT כי זה מתחיל בקטנים ונמשך בגדולים או שמקבלים כמו שאת או שלא צריך................ פאצ´נגה יש רק אחת ומיוחדת....

גם אני הייתי שם עלייך X

לא x אלא X כמובן שיש דרכים להגיד את זה כשאני נתקל באחת כמוך, אני אומר מיד שמצידי תעשני כמה שתרצי, אבל לא במחיצתי. וגם לא כמה שעות לפני, כי ממש לא בא לי לנשק מאפרה.

pachanga.

New member
הוא לא היה שם עליי X אם לא....

הייתי פולטת דרך הטלפון שאני מעשנת... והוא לא היה שם לב... הכרתי אנשים שלא מעשנים ויצאתי עם כאלה שלא סובלים סיגריות אבל הם לא היו רואים אותי מעשנת לידם מה עשיתם אותי חשישניקית????
פאצ´נגה מעשנת באנג.... סתאאאאאאאאאאאאאאאאאם אפילו לכתוב את זה ולהגיד את זה, לא היה ממש מדיוק

למעלה