קצת מבולבלת

דקלה 79

New member
קצת מבולבלת../images/Emo35.gif

בתור מישהי שלא מבינה כלום בנושא זה עברתי על כל הודעות הפורום ועדיין אני לא מבינה... אם מישהו יוכל לעזור ולעשות סדר אני אודה לו מאוד - אז ככה ... קודם כל האם כבר הייתה הגרלה של גרין קארד מתי מתחילה ומתי מסתיימת מה התנאים איך ממלאים טופס ומאיפה אפשר להביא טופס לאן שולחים אותו כמה עולה למלא טופס כזה P( דרך אחת החברות ואיזו מומלצת???) האם יש חשיבות למקצוע של אדם שמעוניין להרשם להגרלה או שלכולם סיכויים שווים -- תודה מראש -- מחכה לתשובה

Taliy

New member
הגרלה

נתחיל במקצוע - אין חשיבות כל עוד יש לך 12 שנות לימוד שזה תנאי המינימום לרישום להגרלה. ההגרלה עוד לא נערכה הרישום ישעה מה-6 לאוקטובר עד תחילת נובמר (לא זכור לי בדיוק מתי). השתתפות בהגרלה אינה עולה כסף, וניתן למלא את הפרטים לבד אם שמים לב לפרטים הקטנים, לדוגמא, שם המשפחה צריך להיות עם קו תחתיו, התמונה בגודל מסויים,.... בדף הפותח של הפורום יש קישור להודעה שלי עם לינק להוראות של ההגרלה (איך למלא פרטים, חשוב לציין שאין טופס !!!), ובימים הקרובים אפרסם טופס דוגמא שהכנתי. אם יהיו לך שאלות ספציפיות על מילוי הפרטים, את מוזמנת לשאול.

Taliy

New member
אין טופס !

ישנן הוראות למילוי הפרטים, כיוון שהם מדקדקים בקטנות. את הקישור להוראות את יכולה למצוא פה , בעמוד הראשי תחת הודעה שאני כתבתי. מאוד פשוט למלא את ההוראות שם , בהצלחה, ואם יש שאלות אז בשמחה

tomaj

New member
תשובה פשוטה

הולכים לשגרירות ארה"ב בת"א, רח´ הירקון, מבקשים טופס (חינם) ממלאים ושולחים לפי הוראות ע"ג הטופס - הכל בחינם. אין חשיבות למקצוע. כל אדם יכול להשתתף. הבחירה מתבצעת בהגרלת מחשב. אם את זוכה, הם כמובן יודיעו לך וימשיכו את ההתכתבות איתך. אם את לא זוכה, פשוט לא יודיעו לך כלום. במקרה ותזכי (בהצלחה), תצטרכי בין השאר לעבור בדיקה רפואית שעולה אולי כמה מאות שקלים. ביי

דקלה 79

New member
טופס בשגרירות???

אז כמו שאמרתי עברתי על כל הפורום לפני ולפי מה שהבנתי אין טפסים בשגרירות... אבל תודה בכל מקרה

דעתי האישית על ההגרלה...

חארטה . תחשבי על זה... נרשמת להגרלה , יחלת לרגע בו תקבלי את הגרין קארד בסוף קיבלת תשובה שלילית... הצעד הבא הוא לפנות לשגרירות כדי הוציא ויזה (במידה ואין לך) הם בודקים את המצב ורואים שהגשת בקשה.. באופן אוטומטי מסרבים לתת לך את הויזה הרי ביקשת גרין קארד לפני מספר שבועות \ חודשים ואיפה הם יודעים שעכשיו לא תנסי את מזלך שם בדרך לא חוקית?? קרו כבר מקרים .

למעלה