קצת מבולבל

StasAshdod

New member
קצת מבולבל

ביס משדרים את העונה הראשונה בימים א-ה' ובסוף שבוע זה העונה השנייה?

כן...

זה תמיד היה בסופי שבוע.. אבל הם התחילו לשדר את העונה הראשונה כל יום בימים ראשון עד חמישי....

StasAshdod

New member
תודה! אממ ..

מה זה לנצלש? (סליחה על הבורות :| ) ויש לכם איזה אתר שיש עליו פרטים על השחקנים וכל מיני רכיליות?

dht160

New member
זה לנצל אשכול פתוח

שלא ממש מתפתח ואפשר לנצל אותו להודעה/שאלה בנושא אחר במקום סתאם לפתוח אשכול חדש ולבלגן את הפורום. גיא

Secret17

New member
נ"ש - שאלות הקשורות (צופה בסדרה

בערוץ 10, ולא יודע כמעט דבר עליה) - כמה פרקים צולמו לסדרה? כמה יש בעונה הראשונה וכמה יש בשנייה? והאם גם השנייה תשודר בערוץ 10? תודה.

Aviad1987

New member
תשובות

עונה ראשונה - 27 פרקים. עונה שניה - 24 פרקים. עונה שלישית התחילה שלשםו בארצות הברית, תגיע ליס וויקאנד בפברואר-מרץ, לא ידוע כמה פרקים יש לה בינתיים. בקשר לעונה השניה אי אפשר לדעת, זה תלוי אם ערוץ 10 ירצו ורק אז אם yes ירצו להמשיך למכור להם את הזכויות. צריך להמשיך לעקוב ולראות, אני אישית חושב שכן אבל כמו שאת המירוץ למיליון yes הפסיקו למכור לערוץ 10 אחרי 2 עונות יתכן שגם כאן העסק יפסק בשלב מסויים.

נ"ש בבקשה כנסווו../images/Emo133.gif

מישהו זוכר איזה פרק זה היה [בעונה השנייה] שריאן ומריסה נכנסו לאיזשהי מסעדה,ואני לא זוכרת כל כך על מה הם דיברו,אבל אז מריסה שאלה את ריאן,"אהה,כן?ומי אתה?",ואז הוא ענה לה,"מי שאת רוצה שאני אהיה" [או משהו כזה
]..מישהו זוכר איזה מספר פרק זה היה?בבקשה תענווו

mbsgf

New member
...

אני כמעט בטוח במאה אחוזים שזה היה פרק 16 בעונה השנייה.

למעלה