קצת מביך אבל אני חייבת איזו עצה

bilbilonet12

New member
קצת מביך אבל אני חייבת איזו עצה

מאתמול כבר, אני לא מפסיקה להרטיב.אני לא יודעת לעשות, אולי יש למישהי מכן עצה טובה? וכן,ניסיתי כבר הכל כולל אוננות אבל הלחות והסיכה ממשיכים ואני קצת לחוצה מזה כבר. תודה ובאמת, אל תצחקו עלי כי אני רצינית לגמרי.

אלמרה

New member
בילבילונת!!

את פונה לנשים של הפורום אבל אני בכל זאת מגיב ורק לפני דקותיים שלחתי לך בשרשור קודם נשיקוקיות בחזרה ל|נשיקה" שלך... אז ככה: אכן מביך מעט ודי מוזר שאת חולקת איתנו פרטים כה אינטימיים. אז יהיו מי שיעוצו לך עיצות ואולי מועילות, אבל בנושאים רפואיים-נפשיים הייתי מציע לך להיעזר בבעלי מקצוע ממש. אם את רוצה המון פניות של "חברה" חרמנים שכל מה שהם יודעים זה להציע לך "פתרונות לבנות מרטיבות שרק לפני שלושה ימים סיפרו לנו על ה"הוא" שהגיע ועשה להן כל כך טוב (וגומר... )" - אז זו השיטה הבדוקה. אני רוצה לקוות ש... You are better than that

שילה1

New member
לכי להבדק..אולי יש בעייה?

וסבורה שיש פורומים מתאימים יותר לשאלה! עם כל הכבוד,ויש כבוד!

אלמרה

New member
אני דוקא מקבל אותה ברצינות

שלשום היא כתבה שהוא בא אליה ומשלשום עד הערב בהחלט יתכנו מצבים של... אמממ... נו... הרטבה. אז אני לא סבור שצריך לזלזל ורק למצוא לה גבר זה כנראה לא הפתרון, כי יש לה. הצעתי בעינה עומדת למצוא פתרון רפואי אמיתי.

bilbilonet12

New member
תראי אש אש יקרה

כשאת מעלה פה כל מיני הודעות שלך זה בסדר? הנושאים שאת מעלה פה מוזרים מאוד לפעמים ובכל זאת כולם "קונים" אותם ומחבקים אותך ומלקטפים אותך. דבר שני, לא ביקשתי ממך לקנות שום דבר.גם אם את מפוטרת אז אני מתארת לי שאין לך כל כך עם מה לקנות גם. אני כתבתי משהו אמיתי ואם אין לך איך לעזור לי זה בסדר אבל את לא צריכה ככה לשלול. אני חושבת שאת אולי אפילו מקנאה בי מסיבה כזאת או אחרת והמבין יבין.

אלמרה

New member
בילבילונת כפרה! זה אני לא מרשה!!

אש אש היא אישה מבוקשת ונאה ובעיקר היא גולשת יקרה, על כן אין כאן שום מקום לרמיזות על קנאה כביכול. הגדרנו כי כאן לכל אחד ואחת הזכות להתייעץ ולספר מחוויותיו, אין כאן מקום לדון כעת בנושא העסקתה או התפטרותה של אש אש, זה נדון בשרשור קודם. את מעלה נושא באופן תמוה עלי לציין, שכן עם כל הכבוד לך (ויש כבוד) זה נושא רגיש, וחריג למצוא בפורום כזה לבטים של הרטבת פיפי או הרטבה וגינאלית אחרת. הגולשים כל אחד בדרכו, מביעים את דעתם, ואת בקשת את דעתם, לכן מן הראוי שלא תכנסי לעימותים עם אף אחד גם אם את אינך מסכימה עם דעתה/ו. ברגע שפנית בבקשת תגובות עלייך להיות מוכנה להן ואמרתי לך כבר קודם שלא מן הנמנע שתקבלי גם הצעות מאוד בוטות אם לא כאן אז לבטח במסרים. על המסרים ותוצאותיהם את תהיי פטורה מלדווח כמובן.

jud1001

New member
אלמרה..וכולם..קצת פיקנטריה..../images/Emo41.gif

זה נחמד ואפילו תורם.. אבל מפיקנטריה ועד ל"בעייה" שהועלתה פה.. יש כברת דרך ארוכה.. זה בפירוש לא המקום לדון בו על בעייתך זו בילבילונת..

אלמרה

New member
בילבילונת פנתה לנשים... וזו זכותה..

אני עשיתי בדיקה לא מחייבת עם אישה שאמינות דבריה גם לא מוטלת בספק. היא דוקא חיזקה את דעתי שאישה צעירה שחווה סקס טוב לפני יומיים ומרגישה רטיבות - דוקא אוננות (או סקס נוסף) לא הם שייבשו לה שם את העסק... אבל מה אני מבין...

bilbilonet12

New member
כן מרשה או לא מרשה

אני מבינה שלמשל להודעות בסגנון הזה דוקא יש כאן מקום מכובד אבל משום מה להודעה אמיתית כמו שלי אין. הבנתי, אלך לי למקום בו לא מקנאים בי ושבו המנהל לא בטוח שהוא מורה בכיתה או מנהל בית ספר שמגן על התלמידה החנפנית שלו.

jud1001

New member
מה שייך עניין קנאה לרטיבות ../images/Emo41.gif

שלך בילבילונת? ומה שייך עניין הרטיבות שלך לעיני באי ובאות הפורום? כן שייכת ההתיחסות של מנהל הפורום למהלך התגובות שלך כלפי באי/באות הפורום.. אין מצב שמנהל הפורום ישב מהצד יצפה ולא יגיב כאשר מי מהדיירים/ות מעליב איש ברעהו.. הדוגמא שאת העלת אי שם למעלה ..לא דומה אפילו למה שאת הבאת.. ולסיום וסיכום: לכולנו הנשים יש את זה.. לא המצאת את זה בילבילונת.. רק שיש כאן ריח של פרובוקציה מצידך..

שילה1

New member
בלבי!איש ואישה לא מקנאים בך....

מדברים ממקום של מחשבה ולא קנאה. ובכלל-מהיכן הסקת כי מקנאים בך?וכל זאת כי בחרנו שלא לחלוק את חי המין שלנו עם כל חברי הפורום. נו באמת.. לאט לך..

bilbilonet12

New member
זה לא כל כך מעודד

לראות שמי שעובדת בעבודה טיפולית צוחקת על האוכלוסיה שהיא בעצמה מטפלת בה.השם ירחם.

אלמרה

New member
בילבי? אני מעולם לא אמרתי שאני נגד

משחקי זין - כוס אבל מדוע נראה לי שאפעס... את נמצאת בשליחות כאן ומתחילה להסגיר יותר ויותר את שולחך...? את לא במקרה גם... תסלחי לי מאוד אם אני טועה, אני סתם רדוף, פסיכופאט ומפוצל אישיות...

למעלה