קצת מביך אותי אבל...

הדר26

New member
קצת מביך אותי אבל...../images/Emo5.gif

חייבת לדעת אם יש כאן עוד שותפות לענין, שלפחות תהיה צרת רבים
. הקטנטן שלי בן 3 וחצי חודשים, ועדיין יש לי טחורים. כלומר, לא כל הזמן אלא רק אחרי "שחרור רציני" (סליחה על הפלסטיות). עוד מישהי מכירה את התופעה, או שכדאי לי לגשת ולטפל בזה. לפני ההריון לא היה לי בכלל טחורים, וגם בהריון ממש לקראת הסוף. מישהי מכירה את הנושא?

אפרת12

New member
מה עם שנה וחמישה חודשים../images/Emo35.gif

אז נכון שאני לא כל כך מטפלת בהם. יש קצת. וגם אני כמוך - הטחורים התחילו ממש לקראת סוף ההריון.

שיפסלה

New member
אני בטוחה שאת לא לבד

וחושבת שזה מאוד קשור לתזונה. לטיפול יש משחות אבל הם לא מטפלות במקור הבעיה מה שאמור לפתור את הבעיה זו תזונה של הרבה ירקות ומאכלים עם סיבים (פעם שמעתי על זה הסבר למה זה בריא ואיך בדיוק זה מונע עצירות)

galiaS

New member
ניסית לטפל בבעיה?

אם לא0 אני ממליצה לך ללכת לרופא ולבקש מרשם לפרוקטוזורין (תבדקי אם זה מותר בהנקה במקרה שאת מניקה).

rona25

New member
התכוונת לרקטוזורין / פרוקטוגליבנגול

אלו 2 תרופות שונות שכן לא ידוע לי על תרופה בשם פרוקטוזורין

mummy

New member
תגידי יש לך אחוזים? ../images/Emo3.gif

זה כבר פעם שלישית שאת ממליצה עליה בימים האחרונים... (אני עוקבת אחרייך במחוזות הוירטואלים השונים). סתם, סתם. את פשוט מאד מזדהה וזו משחה מעולה שעושה את העבודה. אין לי ספק...

galiaS

New member
אם היו לי אחוזים בטבע ממש לא היה

איכפת לי שממסים לדוקטורנטים את המלגות. מה יש? תסבלו בשקט.

מעיןבר

New member
דווקא כן משהו

היכו את התחזיות - המכירות ברבעון השלישי היו מצויינות והם הגדילו את התחזית לכל השנה. לא מבינה למה זוגי קנה מניות של סטארט-אפ ולא של טבע כשהוא החליט ללכת על איזה הרפתקאה בורסאית לפני 4 שנים

mummy

New member
ובכל זאת המניה ירדה ב- 30%

בחודשים האחרונים... לא שיש לי מניות בטבע, או משהו כזה

הדר26

New member
תודה על התגובות..

אני לא חושבת שזאת בעיה של תזונה, כי אין לי בעיות של עצירות בכלל ואני דוקא אוכלת מאד בריא- זה כאילו שאני עדיין בהריון, ואני הבנתי שזה מהתופעות שאמורות להיעלם עם הלידה. אולי אני באמת אתייעץ עם רופא...

חדשה וכבר מזדהה...

גם לי אין בהכרח עצירות (משתנה) אבל סובלת.. לא ברור לי ולא בא לי לראות רופא. אשמח לשמוע אם תגלי משהו חדש ב בנושא...

tsipa

New member
מבינה אותך לגמרי

טחורים... לי היו עוד לפני ההריון - נטיה משפחתית. הלידה החמירה את המצב וגרמה לכך שהשבועיים הראשונים היו פשוט סיוט !!! ניסיתי כל מיני המלצות של חברות, כולל משפחות טבעיות ולבסוף מה שעזר לי היה ביקור אצל פרוקטולוג של קופ"ח. לא נעים אבל יעיל. יש המון אפשרויות אבל רק הוא ידע בדיוק מה להתאים לך. שיהיה בהצלחה. ואגב, ההמלצה הכי חמה שקיבלתי ... לא להתאפק ל-עו-לם!!

חושחושה

New member
יש לי פתרון לכאבי הטחורים, נוסה

אחרי הלידות שלי, של חברותי, ותמיד אבל תמיד עזר, בצורה מדהימה: לקנות בבית טבע, חליטות של: סירפד קמומיל מרווה לשים משלושת הצמחים כמות שווה בתוך קערה, לשפוך על זה מים שהורתחו, לערבב, ולחכות בערך 20 דקות, לסנן, ולשים באיזו קערה שבה אפשר לשבת, או באמבטיה, בלי תוספת מים, החליטה צריכה לגעת בפי הטבעת, לשבת רבע שעה, עשרים דקות, לחזור על הפעולה הזו, 5, 6, ימים, אתן פשוט לא מאמינות מה זה עושה, הכאבים פשוט מתמוססים, והטחורים נכנסים לאט לאט פנימה! לא להתעצל, ולא לזלזל, ולפני שמתחילים עם מליון משחות שיש בהן קורטיזון, נסו, זה ממש עוזר!

sugerbabe1

New member
הכי יעיל- לגשת לפרוקטולוג...

יש היום המון המון סוגי טיפול בטחורים... אני הלכתי לרופא מייד אחרי הלידה ולא הסכמתי לבדיקה..(הרגשתי שיותר מידי אנשים מסתכלים לי פנימה ...) אז הוא רשם לי תרופה מצויינת מעיין קצף כזה שמחדירים פנימה משמרגיע באופן מיידי את הכאב..וגרגירים צמחיים שעושים יציאות רכות בהחלט הקלה!ובהצלחה

למעלה